2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737017 بازدید | 44690 پست

و یه چیزی ک میخواستم بگم بعضی از امضاهای شما دوستان غمگینن و انرژی منفی دارن سعی کنین عوض کنین حتی اگه‌واقعن دل شکسته این انرژی های منفی رو هم دور کنین 😚

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

سلام  امروز ۱۲ تا از این بانکه های پلاستیکی بزرک و ۱۲ تا خیلی کوچیک خریدم برای ادویه ووووووو چیزای دیگه . بانکه های قبلیم و شیشه ها رو دادم به مادرشوهرم . کابینت یکدست و مرتب شد و البته خیالم راحته دیگه شیشه نیس دخترم بشکنه . فضا هم باز شد . من تو خرید لباس خونه خیلی خسیسم 😁 باید بیشتر بخرم . خیلی کمه لباس تو خونه ای هام . دیگه اینکه  سرویس قابلمه هام دیگه بعد از ۷ سال خیلی خراب شده بود دادم به یه بنده خدایی میخواستم الکی پول بدم سرویس قابلمه بخرم رفتم تو جهازم یه سرویس قابلمه داشتم نمیدونم برای کی گزاشته بودم 😑رفتم آوردم استفاده کردم . استکان و سرویس چینی و سینیم.  خیلی تو استفاده از جهازیم خسیس بودم  میگفتم بزارم واسع مهمون یا انشالله خونه بخریم استفاده کنم ولی آوردم استفاده کردم خیلی هم خوشحالم 😁. دیگه اینکه دارم اون حسه احتکار وسایل رو کم میکنم از خودم که میخرم تو کمد میزارم نمیدونم چه عادته بدی بود . دارم ترک میکنم . و اینکه یه سینی و یه ماهیتابه دو طرفه هم خراب شده بود رفت خروجی . 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  امروز ۱۲ تا از این بانکه های پلاستیکی بزرک و ۱۲ تا خیلی کوچیک خریدم برای ادویه ووووووو چی ...

ای جانم کار خوبی میکنی استفاده کن مگه ارزش مهمون بیشتر از خودمونه؟برعکس تو من خیلی لباس میخرم ولی جایی بخوام برم‌ندارم‌بپوشم چون چیزایی میخرم که بهم نمیان😅😅و اینکه منم اوضاع جا ادویه و اینام مناسب نیس ینی دارم ولی اصلا بهم نمیخورن دلم میخواد یه دست باشه . میتونی عکس بدی و قیمت رو هم بگی چقدر شد؟

ای جانم کار خوبی میکنی استفاده کن مگه ارزش مهمون بیشتر از خودمونه؟برعکس تو من خیلی لباس میخرم ولی جا ...

کمد کپسولی رو گوگل کنید و بخونید خیلی مفیده

ازین به بعد در خریدهاتون لباسهایی که دارید در نظر بگیرید و در راستای ست کردن اونها خرید کنید.

من چندسال پیش یه کت شلوار زرشکی گرفتم بدون هیچ تزیینات خاصی

چندتا مجلس پوشبدم

بعدش کت رو با بلوز و شلوار مشکی ست کردم و چندبار این مدلی پوشیدم

یکی دوبار با صورتی و گلبهی ست کردم 

چندروز پیش تو یه دورهمی باز کت شلوارشو باهم پوشیدم و با یه سنجاق سینه تزیین کردم 

خواهرم مبگفت چقد قشنگه کی خریدی😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کمد کپسولی رو گوگل کنید و بخونید خیلی مفیده ازین به بعد در خریدهاتون لباسهایی که دارید در نظر بگیری ...

آره زدم نت کمد کپسولی ولی چرا چیزی دستگیرم نشد🤭🤭 خیلی خوبه از لباست بهترین بهینه رو بردی👏

من امروز کشو دخترم باز چک کردم یه دست لباس زمستونی گذاشتم خروجی لباس های خودمم دو تا شومیز که دیگه عمرشون کرده بودن چند روز قبل  همسرم اسپری خوشبو کننده لباس خریده بود زدم تو کمد لباسی و درش بستم امروز لباس می پوشیدم دیدم چه بوی خوبی گرفته بود 

سلام 

من دیروز یه چادر نمازمو که خیلی ساله استفاده کردم و یه دامن که دگ نمیپوشیدم رو انداختم رفت .

اسباب بازی های بچه هامو دونه دونه بازبینی کردم ماشینایی که یکم شکسته بود و خونه سازی هایی که از بغل یکم باز شده بودن و یه کوله پشتی که فرسوده شده بود و یه پارچه ی بزرگ که دورشو کش دوخته بودم برای اسباب بازیهاشون رو رد کردم ، البته وسایلی که ممکنه به درد کسی بخوره رو تو سطل زباله نمیندازم میذارم یه گوشه ای تا کسی که نیاز داره برداره.

یا الله
ای جانم کار خوبی میکنی استفاده کن مگه ارزش مهمون بیشتر از خودمونه؟برعکس تو من خیلی لباس میخرم ولی جا ...

عزیزم من از اینا خریدم بزرگاش دونه ای ۱۴ کوچیکا ۱۰ تومن . البته من اصلا دنباله زیبایی و جنس خوب نبودم فقط میخواستم کابینت یکدست و مرتب بشه . انشالله خونه خودم با توجه به تعداد کابینت ها یه چیزه خیلی خوب و با کیفیت میخرم . خیلی طرح و رنگ های قشنگی تو بازار بود هم شیشه ای هم پلاستیکی . 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
آره زدم نت کمد کپسولی ولی چرا چیزی دستگیرم نشد🤭🤭 خیلی خوبه از لباست بهترین بهینه رو بردی👏

خیلی ساده بود که😁

تاحالا شده بری خرید مثلا چشمت یه شومیز قرمز رو بگیره و بگی اینو بخرم با اون شلوار قرمزه که دارم ست میشه

حالا با همون لباسایی که تو خونه داری همین برنامه را تعمیم بده

اگه مثلا یه کت آبی داری  با شلوار جین آبی ست میشه و شما پنج تا جین داری همون یکی دوتاش کافیه.

باقی را بزار خروجی یا چندتاشو بزار دم دست انقدر بپوش تا کهنه بشه و دیگه جین اضافه نکن 

در مورد بقیه لباسا هم همینطور

ببین چه رنگ و مدلهایی با هم ست میشن یا کلا بهم میان همونا رو استفاده کن.نیازی نیست حتما برای هر تیکه یه آیتم جدید اضافه کنی

لباس های که به نظرم واجبه تو هر کمدی باشه و قابل ست شدن با همه چیز هست 

مانتو کتی مشکی ( از واجبات به نظرم )😁

شومیز سفید یا کرم 

شومیز مشکی 

شلوار مشکی 

شلوار جین سرمه ای ساده راسته یا یکم جذب ( تا سالها با هر رنگ مانتو ،شومیز بلوز قابلیت ست شدن رو داره ،مگر اینکه کهنه یا پاره بشه ولی قدیمی نمیشه)

شومیز حریر پلنگی ( قابلیت جور شدن با رنگهای کرم ،قهوه ای ،مشکی ،سفید ،سبز رو داره)

دوستان عزیز شما هم اگه پیشنهادی دارید یا لیست مشابهی دارید لطفاً به اشتراک بزارید همگی استفاده کنیم .

من دیروز رفتم دو تا ظرف فریزری خریدم ۱۵۰ تومن شد

برای بامیه و لوبیا سبز  فعلا خریدم 

و اینقدر عاشقشون شدم که میخوام برم ازشون چندتا دیگه هم بخرم 

و فریزرم و محیط زیست رو از شر زیپ کیپ نجات بدم

درسته گرونه ولی کاملا ارزششو داره  

منم دقیقا جا حبوباتم شنبه یکشنبه هستن... هر کدوم از یه رنگ...خخخ... فعلا نمیخرم... تا بعد... ادویه های دم دست کنار گازم هم شیشه خالی مربا هستن... عوض نمی‌کنم اما یادم اینه بشورمشون....

بچه ها شما قند و شکر هاتون توی چه ظرفی نگه میدارین؟

منم دقیقا جا حبوباتم شنبه یکشنبه هستن... هر کدوم از یه رنگ...خخخ... فعلا نمیخرم... تا بعد... ادویه ه ...

من شکر مصرف زیادی ندارم 

تویکی از جاحبوباتی هام میریزم که حدود یک کیلو جا میشه داخلش

برای قند و برنج هم این مدل ظرفای پلاستیکی دارم

قندون های مهمونم همیشه پره و تو کابینت اماده گذاشتم که وقتی مهمون میاد تازه نخوام برم قند پر کنم 

یه شکردون مسی کوچولو هم داشتم که میخواستم بذارم خروجی که نذاشتم و شکر یه مقدار برای دم دستم ریختم داخلش. و شکردون دیگه م که شیشه ای بود رو نمک پر کردم دربش هم سوراخ داره و راحت دیگه استفاده میکنم برای نمک و لازم نیس درشو باز کنم. اینجوری یکی از جا حبوباتیم که نمک داشت خالی شد و تونستم استفاده دیگه ای ازش بکنم (شکرامو ریختم داخلش)

نتیجه گرفتم قبل ازینکه چیزی رو بذارم خروجی خوب فکر کنم ببینم میتونم استفاده دیگه ای ازش بکنم یا نه