2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
من تازه با این تاپیک اشنا شدم فقط یک نکته برام جالب بود همه گزارش ورودی و خروجی میدنشما یک نفر گزارش ...

خدمتتون بگم که گردگیری و نظم دادن به وسایل هم جزو کارهای یک خانم مینیمال هست چون بی نظمی و کثیفی و... باعث انباشتگی میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت یه کابینت بود که وقت نشد طبقه آخر این کابینت دوتا از این لیوان های شیشه ای که اون موقعه م ...

برای یکی مثل مامان و بابای من که چای خورن خوبه.... اگه همچین کسی اطرافتون هست هدیه بدید به اونا 😁

یه کشو بزرگ زیر گاز داشت که خیلی جا دار بود،آنقدر قوطی های مختلف با سایز و رنگهای متفاوت توش بود،انواع گیاهان دارویی،دم نوش ها و،،،یه وضع سرسام آوری،بعد میگفت مثلا من دوتا قوطی میخک داشتم یادم نبوده،دوباره میخک خریدم،یا چند ساله بابونه خریدم اصلا یادم رفته بوده تو چی ریختم کجا گذاشتم،خیلی دلم میخواد راهنماییش کنم،این بندگان خدا چندتا خواهرن که هیچ کدوم بلد نیستن چطور خونه زندگی رو مرتب کنن،ولی خواهرم میگه تو دخالت نکن و حرفی نزن،شاید دلش بشکنه،البته با ما خیلی صمیمی هست ولی میترسم به قول خواهرم ناراحت بشه،من یبار رفتم خونه مادر شوهرم پاکسازی کشو و کمدها انقدر استقبال کرد و خوشحال شد تا یک سال همش تشکر میکرد،اگر یادتون باشه یه دوستم داشتم که براتون گفتم از اول ازدواجشون هرچی بطری نوشابه،شیشه عطر و ظروف ماست و،،، رو نگه داشتن،آنقدر براش از خوبی مینیمال بودن گفتم اونم الان شروع به پاک سازی کرده خیلی حس خوبی داره،ولی در مورد این عزیز دلی که امروز نوشتم راستش میترسم راهنماییش کنم،ولی میدونم این وضعیتش از نا آگاهی در خرید کردن و مدیریت ورودیهاش هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من چند وقته که این تاپیک رو دیدم و دیگه هر روز همه کامنت ها رو میخونم ، عاشق همه تونم و حس میکنم سال ...

منم فکر میکنم تمام اعضای این تاپیک به هم حس دوستی دارن و خیلی خوشحالم که منم اینجام تو بقیه تاپیکها خیلیئ به ندرت نظر میدم چون اونجا احساس غریبی میکنم ولی اینجا خیلی راحتم و تمام اعضا رو ناخودآگاه دوسشون دارم 😍

یه کشو بزرگ زیر گاز داشت که خیلی جا دار بود،آنقدر قوطی های مختلف با سایز و رنگهای متفاوت توش بود،انو ...

اگه موردی نداره اینجا رو بهش معرفی کن 😁

خروجی و ورودی همزمان

یک تیشرت و شلوار منزلی رفت برای خیریه یک تیشرت و شلوار منزلی جایگزین شد

یک بلوز و شلوار منزلی پسر کوچیکم رفت خروج بلوز و شلوار که مهمانی میپوشید از کمد به کشو منتقل شد

در فرصت مناسب برای کمدش یک بلوز و شلوار تهیه میکنم

ورودی و خروجی های دوستان رو خوندم و اکثرا لایک کردم .لایک بنده رو به نشانه مبارک باشه و احسنت تلقی بفرمایید که باعث شلوغی تاپیک نباشم

ققنوس

شب همگی بخیر. پریروزپسرموبردم بهداشت که اونجا ازم خودکارخواست خانمه منم بهش دادم ودیگه نتونستم بگیرم ومهمم نبود چون خودکارزیادداشتم. خروجی اجباری. خروجی اجباری امشبمم دیوارکوبی که کادوی تولد براب همسرم گرفته بودم روش نوشته بود عشق 😭الان پسر بزرگم رفت روی مبل وانداختش شکست ومن همون لحظه بعدغصه خوردن سریع باخودم داشتم میگفتم خروجی امشبم😂

لطفالایک نکنین. 
سلام به همه هفته گذشته رفته بودم خونه یه عزیزی،تا برگردم خونه قشنگ از تعجب کلی شاخ رو سرم در اومد،ای ...

وای من توی اینجور خونه ها خیلی کلافه میشم ، بعد وقتی میام خونه خودم می افتم به جون لباسام و لوازمم ازشون خروجی در میارم 😁😁😁