2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز کمد بچه ها بررسی شد ..چند تا تکه اسباب بازی شکسته  گذاشتم خروجی 

چند جفت جوراب مشکی زنونه که برا سرکارم می‌پوشم  کهنه شده بود از عید پوشیده بودم گذاشتم خروجی 

یدونه جا عینکی رفت خروجی خود عینک تو مسافرت گم شده بود نمیدونم قابشو برا چی نگه داشته بودم 

ورودی ..چهار ست تیشرت شلوار  اینترنتی خریده بودم ..من کلا شلوارنمیپوشم ..شلوارا کوتاه شد و در حد شلوارک زیر زانو شد   ..قراره دو ست رو بپوشم دو ست فعلا  دم دست نباشه ..چون جنسش خوب بود برا همین چهار ست خریدم 

ورودی پنج جفت جوراب مشکی برا سرکارم 

برا پسرم ی ست تیشرت شلوارک خریدم ..بیرون پوش نداشت ..پارسالیا با براش کوچک شده بود 

ی جفت کالج برا روز مرم خریدم قبل اسپرت میپوشیدم سختم بود با بچه بازو بسته کردن  ..کالج برام راحتتره . اینم اینترنتی خریدم و عالین .

صبا هستم 
حس وحالتون خریدارم.انقدر همسرم هر چی بوده گذاشته تو کمدش که نگم براتون.دیگه امروز چندتا از شلوار وت ...

😄... 

همسر من خداروشکر بازنشسته شده... ولی هنوز درمرحله ای هست که کاریش ندارم و باور نکرده که دیگه سرکار نمیره 😂... انقدر لباس اداری داره و همه هم تر و تمیز و مرتب...

مدتهاست دیگه نپوشیده و سمتشون نرفته... هفته اینده فقط قصدم اینه که یکی از ساکهاشو باز کنم و مثلا بررسی کنم 😉...

تا الان دوره کشو و کمدهای کوچیک بودم... از هفته اینده قدم های بزرگتری خواهم برداشت 😈

اره حالا از فردا هر وقت فرصت کنم ریز ریز انجام میدم

شگرد منو انجام بده... باز کن و بگو امروز فقط دوتا چیز خروجی میدم....و تا خروجی رو پیدا کردی بی خیال بقیه اش شو... 

فردا دوتا

روز بعدش دوتا

اینجوری متوجه کم شدن وسایل هم نخواهند شد😂

خیلی خوبه برای شما....ما داریم ولی باید همسر و پسرم قبول کنند... هر هفته تا 15 تکه خروجی بدون ورودی ...

البته الانم دوسدارم نصف وسایلوبزارم بیرون ولی سال بعد برمیگردم شهرخودم اونجالازمم میشه. 

لطفالایک نکنین. 
البته الانم دوسدارم نصف وسایلوبزارم بیرون ولی سال بعد برمیگردم شهرخودم اونجالازمم میشه.

منم اینجوری شدم... از شهر خودم اومدم شمال... خیلی از وسایل کاربردی ندارند اینجا.... برای همین تو کمددیواری نگه میدارم تا زمانی که خونه بخریم و مطمین بشم که قراره در اینده کجا زندگی کنم... 

حالا میتونی نظم بهشون بدی... 

مثلا ابزارهای ریز مثل پیچ و مهره زیاد داریم... یه ظرف درب دار پیدا کردم و از سرتاسرخونه و کمد و کشو جمعشون کردم ...

خروجی های من

مولتی ویتامین جوشان

ظرف شیشه ای یخچالی. درش با رنگ ظرف های خودم فرق داره.

چند تا ظرف فریزری 

ظرف پلاستیکی دردار 

ی عالمه نسکافه آماده

همرو میبرم خونه مامانم. مامانم چون به همه غذا میده همیشه کمبود ظرف داره. همیشه هم بهم میگه انقد دور نریز و بده به ه من َ!

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من تازه با این تاپیک اشنا شدم فقط یک نکته برام جالب بود همه گزارش ورودی و خروجی میدنشما یک نفر گزارش ...

شادی جون یکی از بهترین عضو های ثابت تاپیکه👌🏻🥰

شاید در نگاه اول گزارش روتین خانه داری، کار ساده ای بنظر برسه

ولی یکم به عمق موضوع دقت کنیم متوجه میشیم چقدر به مینیمالیست مربوطه...!

مثلاً شادی جان میاد میگه من امروز کمد رو نظافت کردم خروجی ها فلان چیزه؛من میام با خودم میگم منم همچین مکانی دارم؟!

اگه منم مکان مشابهشو داشته باشم انگیزه میگیرم که تمیز کنم...

یه خروجی پیدا میکنم که تا حالا به چشمم نیومده...

همین تمیزکاری های روتین روزانه باعث میشه که:

✓کارها روی هم انباشته نشه و وقت کمتری بگیره(مینیمال در زمان)

✓چیزهایی که در بازبینی های قبل به چشم نیومده جدا بشه(رفع انباشتگی)

✓انباشتگی گرد و غبار ،کثیفی،شلوغی نداریم(فنگ شویی)

✓و...

ببخشید خیلی طولانی شد ولی بنظرم اگه نمیگفتم در حق گزارش های شادی جان که خیلی وقت ها بهم انگیزه داده کم لطفی کرده بودم🙏🏻☺️