2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740116 بازدید | 44731 پست
این خروجی های یواشکیت چرا به من استرس میده آخه؟!!! 🫣🫣😂😂

خودمم استرس میگیرم 😂هی به این فکر میکنم چجوری خارجشون کنم که مامانم نبینه

خروجی ها رو میزاشتم داخل کمد لباسام که مامانم نبینه چند وقت بعد مامانم کمدمو باز کرده بود که لباس بذاره توش اونا رو دیده بود البته متوجه قصد من نشده بود 😂😱فکر کرده بود همینجوری گذاشتم، بعدا دوباره جابه جا کردم تو یه جعبه میزارم بالای کمد اونجا قدش نمیرسه ببینه 

یبار داشتم تو اون جعبه  خروجی هارو میذاشتم بابام یهو اومد تو اتاق واااای تپش قلب گرفتمااااا😂😂😂😂 واقعا خدا منو ببخشه همش فکر میکنم اون دنیا یقه منو میگیرن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام صبحتون به خیر،اول صبحی دخترم رفت امتحان بده،بازم چرک نویس داشت یه مقدار،یه قیچی کاغذ بری داشت که هم کند بود هم دیدم دستش شکسته،یه قوطی قرص خودمم تموم شده بود همه رفتن تو بازیافتی،یه پاکت خامه تو یخچال بود دوتا قاشق بیشتر خامه نداشت نمیدونم چرا همسر و دخترم اینجورین،خوب دوتا قاشقم میخوردید دیگه،خودم خوردم ،مثلا دخترم هرچی خراب بشه مثل همین قیچی یا تموم بشه مثل اسپری دور نمیندازه،میگه حواسم نیست تموم شدن به خاطر همین همش تو وسایلش شلوغی و بی نظمی موج میزنه،دیشب که مجبورش کردم دوتا روان نویس رو مصرف کرد و تموم شد گفت خیالت راحت شد؟ حالا اگر دوست داشتی من هم بزار خروجی،جدیدا خیلی بی نظم شده و با انباشتگی انگار حالش بهتره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون به خیر،اول صبحی دخترم رفت امتحان بده،بازم چرک نویس داشت یه مقدار،یه قیچی کاغذ بری داشت ک ...

به نظرم بهش فشار نیار 

اگه کوچیک نیست بذار اتاقشو خودش تمیز کنه که حین تمیزی به پاکسازی برسه و لذتشو درک کنه عزیزم 

❌لایک❌
سلام خدمت خانمای عزیز یک هفته اس که درحال خوندنتون هستم  یه نکته بگم کاش گاهی بگین منظورتون از ...

سلام دوست عزیز، 

تعریف من از خروجی یعنی از چرخه ی مصرفتون خارج شدن. 

حالا امکان داره اون وسیله اونقدر مصرف شده که عمر خودشو کرد پس میره تو قسمت بازیافت، یا دیگه دوستش ندارید یا مورد مصرفتون نیست و به شخصی هدیه میدین یا می‌فروشین یا به خیریه میبخشین.

هرکسی بنا به شرایطش وسایل اضافی رو خروجی میده تا از انباشتگی جلوگیری کنه. 

کابینت زیر سینک رو امروز یه بازبینی کردم، کفش رو دستمال کشیدم. 

خروجی شد؛ 

یک دستمال گردگیری، دوتا سطل ماست، یک سبد نظم دهنده، یک قوطی کود گل. پلاستیکی ها رفتن تو قسمت بازیافت. 

مقداری کاغذ باطله هم یه مدتی سرگردون تو خونه میچرخیدن که رفتن تو بازیافتیا. 

فردا همه ی بازیافتی ها رو میبرم خونه ی مادرم، سرکوچشون دکه ی بازیافت داره. 

یک خروجی دیگه، کوتاهی موهام 

تسبیح ام تو دستم پاره شد خیلی دوستش داشتم رفت خروجی دیشب یه تسبیح از خونه مامانم آوردم  در حا ...

تسبیح ها اصولا نخش خوب نیست 

ما دوتا داریم  هر دو هم موقع خرید دادم برام نخشو عوض کردن 

❌لایک❌

پسر دبستانیم دیروز تعطیل شد در حال جمع کردن جزوه ها و پلی کپی ها و انتقالشون به بازیافت هستم

کتاب درسی هاش رو میدم به خیریه

دفتر های نیمه کاره اش رو هم میدم خیریه

انشالله که استفاده مفید بشه

دفترهاش از پیش دبستانی هنوز هست ولی استفاده ای از برگه سفیداش نشده تا حالا .اونا رو هم میدم خیریه

❌️لایک❌️

به نظرم بهش فشار نیار  اگه کوچیک نیست بذار اتاقشو خودش تمیز کنه که حین تمیزی به پاکسازی برس ...

سال دوازدهمه،میگه بزار کنکورمو بدم باهات همکاری میکنم،من ولی اصلا صبور نیستم متاسفانه،ولی چشم سعی میکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود