2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740120 بازدید | 44731 پست
سال دوازدهمه،میگه بزار کنکورمو بدم باهات همکاری میکنم،من ولی اصلا صبور نیستم متاسفانه،ولی چشم سعی می ...

دختر منم کنکوریه منتظرم ۲۲ تیر کنکورش رو بده روز بعدش اساسی پاکسازی داریممممممم.یعنی یک طبقه از خونه رو به گندکشیده با کاغذ و کتاب ولی فعلا باهاش کار ندارم .طبقه خودمون تمیز و مرتبه این برام فعلا کافیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم کنکوریه منتظرم ۲۲ تیر کنکورش رو بده روز بعدش اساسی پاکسازی داریممممممم.یعنی یک طبقه از خونه ...

خدا حفظش کنه،انشاالله رشته مورد علاقه اش رو قبول بشه،موفق باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
نکته ش همینجاست عزیزم  کنکور  باهاش راه بیا پس گلم ❤

حتما ،مرسی از پیامتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
منم تپش قلب گرفتم😄

عزیزمممم ببخشید😅♥

امروز کشوی چهارم و پاکسازی کردم 

خروجی 

4 جفت جوراب مردونه

یه شلوارک داداشم که پاره شده

پیراهن مردونه 

یدونه تیشرت که داده بودم مامانم، اگه قبول کنه اونم میره خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خونه بعد پاکسازی😄

یا خدا😱 منم همچین برنامه ای رو تو یوتیوب میدیدم که خونه پر از زباله بود، اروپایی بودن 😑

ولی پاکسازی بعدش خیلی ارامش میده 

عزیزمممم ببخشید😅♥ امروز کشوی چهارم و پاکسازی کردم  خروجی  4 جفت جوراب مردونه ...

هایدی جان خیلی فعالی ماشاالله🧿

آدم ترقیب میشه بلندشه یه جا رو بریزه به هم😁

خونه خودت خیلی خوب میشه به نظرم

با توجه به اینکه دستت تو جهیزیه خریدن بازه و میتونی شلوغ نکنی دور خودتو

من حجم زیادی از خروجی هام برای جهیزیم بود که بیشترشو فروختم و مقداری هم بخشیدم

یه خونه هایی دقیقا حس میکنی بعد پاکسازی انقدر آشغال خواهد داشت

خونه مامان بزرگ من اینجوری بود البته اشغال و زباله نبودن، وسایلای دوران حجر بودن که مامان بزرگم کلکسیون جمع کرده بود 😑😂یه وانت اندازه یه اتاق 60 متری وسایل ریختیم بیرون 

هایدی جان خیلی فعالی ماشاالله🧿 آدم ترقیب میشه بلندشه یه جا رو بریزه به هم😁 خونه خودت خیلی خوب می ...

متاسفانه مامانم از بچگی یه سری وسایل برام جمع کرده و یه تعدادی وسیله هم مامان بزرگم بهم داده بود سر همون در حال حاضر یه کابینت بزرگ جهیزیه رنگ و وارنگ دارم😂مثلا حدود 30،40 تا فقط چاقو دارم!  10 تا سینی!  4،5 تا سفره و...  امان از دست مامانم😑

یا خدا😱 منم همچین برنامه ای رو تو یوتیوب میدیدم که خونه پر از زباله بود، اروپایی بودن 😑 ولی پاکسا ...

آدم عکس بعد پاکسازی رو که میبینه با خودش میگه حیف نیست از همچین تمیزی و آرامشی میگذرن؟!  

❌لایک❌