2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740064 بازدید | 44731 پست

خروجی

یه ظرف دلمه برامون آوردن ما زیاد نمیخوریم آوردم خونه مامانم

یه ظرف مرغ جوجه کبابی آماده آوردم خونه مامانم برا خودمون زیاد بود

یه مقدار نون بستنی هم آوردم اینجا خورده میشه  

❌️لایک❌️

خروجی امروز؛ 

اول صبح گیره موم شکست. یکی جایگزین دارم. 

یه گیره مو  هم داشتم مناسب موهای من نبود دادم به خواهرم. 

مقداری دانتل دارم، چون ساله ها پیش کلی پولشو داده بودم دلم نمی اومد ردش کنم، خواهرم میخواست رومیزی تور بخره، دانتل ها رو دادم بهش خیاطه و میتونه ازشون استفاده ی بهینه کنه. 

یه نمک پاش بزرگ داشتم که مصرف نمیشه ولی خونه ی مادرم لازم دارن، میبرم اونجا. 

پاکسازی خرداد ماه بجز یه کشو تمام شده و تو خونه انرژی خیلی خوبی در جریانه 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی امروز من یه شیشه بزرگ عطر بود،یه ماسک صورت که هر دو تمام شدن و جایگزین نمیشن،یه دفتر تموم شده از دخترمم تو قفسه کتاب دفترا بود گذاشتم بازیافت

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام سلام.

گزارشای این چن روز چالش خرداد رو بدم:

روز سوم چالش رفع انباشتگی:
«ژاکت دخترم که فقط برا بازی میپوشه. فقط چون دوس داره ننداختمش بیرون. بازم شک دارم. شاید چیز دیگه ای جایگزینش بندازم بیرون😣 »
«شال که خیلی وقته استفاده نشده پس بازم استفاده نمیشه»
«تاپ که خیلی استفاده شده»
«شلوار دخترم هم همینطور»
«دامن هم همینطور»

روز چهارم چالش رفع انباشتگی
خروجی امروز من این پلاستیک تیکه پارچه های رنگارنگ. من گاهی خیاطی میکردم. پارچه های اضافه رو نگه داشته بودم که دستگیره درست کنم. ولی هیچ وقت درست نکردم. 😁
تیکه هاش بزرگن دور نمیندازم. میذارم همون خیریه شاید یکی خواست این کارو بکنه.اگه هم نه که خودشون بندازن دور

خروجی روز پنجم:
+تاپ خودم که قسمت یقش تنگ بود راحت نبود نمیپوشیدم
+جامدادی پسرم که خراب شده بود
+مداد نوکی پسرم که میگفت راحت نیست باهاش
+خودکار اکلیلی دخترم که تموم شده بود
+لباس زیر ۲تا که راحت نبودم باهاشون

خروجی روز ششم:  شلوار مدرسه پسرم که کوچیک شده.👣 لباس زیر .👣 تاپم که به یجا گیر کرد پاره شد.👣 یه تاپ دیگم که الکی تو کشوم بود، 2سال نمیپوشیدم.👣 پیش دستی که ترک برداشته، امروز فردا میشکنه👣

خروجی روز هفتم:
🗑️شلوار و پیرهن ام آر آی همسر که از پارسال تو خونمون بود. بچها باهاش بازی میکردن
🗑️چن تا جلد کتاب که شکل مک کویین داشت و پسرم دیگه دوسش نداره. بزرگ شده ساده استفاده میکنه
🗑️چن تا استیکر بزرگ که برا دخترم بود
🗑️یه دستمال آشپزخونه که دیگه داغون شده
🗑️یه قابلمه کوچیک که سوراخ شده بود

سلام  ورودی یه رینگ طلایی  واسه انگشت دست چپم با یه عالمه عشق 😍😉 ، خروجی همه ترسها و اس ...

چه ورود و خروج شاهکاری،الهی همیشه خوشحال و خوشبخت باشید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام  ورودی یه رینگ طلایی  واسه انگشت دست چپم با یه عالمه عشق 😍😉 ، خروجی همه ترسها و اس ...

مبارکه انشالله خوشبخت بشی 😍😍♥

این چند وقته یکم غیر فعال بودم، امروز کشوی سوم و پاکسازی کردم که لباسای پدرم داخلشه 

خروجی 

چهارتا زیر شلواری، دوتا لباس زیر، دوتا زیر پیراهن، یه لباس که جنسش پلاستیک بود و بابام نمیپوشید، یدونه روسری که قبلا گذاشته بودم خروجی دیدم مامانم قایم کرده تو این کشو😶 همه رو گذاشتم کنار تا ماه بعد فرصت میدم اگه بابام سراغشونو نگرفت میرن خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
به خاطر چالش گوشه کنار خونه رومیگردم تا خروجی پیدا کنم. دیگه داره واقعا سخت میشه😂😭

خودتو اجبار نکن 

چیزایی که میذاری خروجی رو قشنگ برسی کن که هیجانی نباشه و بعدا دوباره احتیاج پیدا کنی و بخوای دوباره هزینه کنی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوتا روان نویس مقداری کاغذ که چرکنویس شد و رفت خروجی،دخترم تعداد زیادی روان نویس خریده بود دیگه داشتن فاسد میشدن مجبورش کردم این چند وقته داره استفاده میکنه تا تموم شن،الان به این نتیجه رسیده انتخابش خوب نبوده،نباید به تعداد زیاد می‌گرفت و از جنسش هم ناراضی بود

خروجی لباس زیر خودم.یک حفت جوراب همسرم،دوتا سیم شارژر خراب

امروز نوبت تمیز کردن خونه بود ولی از ظهر تا شب مهمونی بودیم وقت نکردم.فردام عروسی دعوتیم نمیشه...ولی ب لطف تمیزکاری زود ب زود مرتب و تمیزه💫

سلام خدمت خانمای عزیز یک هفته اس که درحال خوندنتون هستم 

یه نکته بگم کاش گاهی بگین منظورتون از خروجی چیه 

مثلا میگین روسری خروجی آیا فروختین هدیه دادین یا همینجور گذاشتین توی کیسه و ... فقط برای گرفتن ایده دوست دارم بدونم 

در راستای این تاپیک من دوتا کیسه بزرگ از لباس‌های کوچیک شده دخترم و همسرم رو جمع کردم همه سالم و تمیز بودن

امشب بردم تحویل موسسه خیریه دادم اول گفتم شاید  قبول نکنن یا بد برخورد کنن ولی خیلی تشکر و دعای خیر کردن🥰😍