2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737456 بازدید | 44691 پست
دوستان من احتمالا آن شالله یکی دوماه دیگه مشغول خرید سیسمونی میشم. و ما رسممون خانواده خودم تهیه کنن ...

به خانوادت بگو فقط ضروری ها رو بگیرن سیسمونی دخترم یه کمد دو تیکه جمع و جور 

❌️یه تخت گهواره ای که زیاد به دردم نخورد 

یه پتو کوچیک ، یه تشک ،

❌️کیسه خواب که فقط یکی دوبار استفاده شد

ساک بچه

روروئک (یکی از آشناها نخریده بود ولی بچش حتی خیلی زودتر به راه افتاد بنظرم ضروری نیست)

وسایل بهداشتی و ناخن گیر و شونه و...

پتو بیمارستانی که خیلی به دردم خورد

برا خشک کردنش از داروخونه یه بسته کهنه کودک گرفتم خیلی جذبش بالاست عالیه

حوله حموم

یه قصری کودک

❌️پستونک و شیشه شیر اگه شیر خودتو میدی لازم نیس

و لباس و بشقاب و لیوان 

فعلا همینا یادم بود شما هم سعی کن فقط مهم ها رو بخری حالا بستگی به خودتون یا بچه داره ممکنه وسیله ای که برای من کاربردی نباشه برا شما نتیجه معکوس داشته باشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سبد بذار کنار دستت موقع شستن بچین توی اون و بعد تموم شدن کارت خشک کن و جمعشون کن اگر بتونی عوض ک ...

کاینترنت خالی ندارم بعد از خشک کردن ظرفها بذارم توش

میشه بعد از خشک شدن بذارم تو همون ابچکان؟خشک شده اشم لک میشه؟

شادی صدام کنید
کاینترنت خالی ندارم بعد از خشک کردن ظرفها بذارم توش میشه بعد از خشک شدن بذارم تو همون ابچکان؟خشک شد ...

عزیزم منم همین مشکلو با ابچکونم دارم ولی چون مستاجریم نمیشه برای هرخونه ای که میرم سبد بخرم

من سرویس دم دستیم همشون لک شدن اونایی که زیاد استفاده میکنم

فقط سرویس مهمانمو سریع برمیدارم که لک نشه 

خشک شده هم ممکنه لک بشه ولی کمتر از حالت خیس، چون تو هوا درصدی رطوبت هست

چه عالی👏👏👏 انشالله حال دختر گلت زود خوب میشه عزیزم🌺🌺🌺

ای جانم خداوند خودش کمک کنه بحق ائمه علیهم السلام مشکل دختر گلتون به بهترین شکل حل بشه وشماودخترگلتون خنده ازته دل بیاد روی لبتون وشاد بشید  عزیزم نگران نباش بچه ها قوی هستن ماشالله چیزی نیست آن شالله 

ای جانم خداوند خودش کمک کنه بحق ائمه علیهم السلام مشکل دختر گلتون به بهترین شکل حل بشه وشماودخترگلتو ...

ببخشید در جواب بانوی زیبا بود این پست  برای بارانا جان فرستادم 

دقیقا همینطوره  من از کودکی عاشق نظافت وکلا کارهای خونه بودم همیشه هم مرتب درحال انجام کارهام& ...

پس مشکل از جایی دیگه ست ....

ان شاالله خدا بهتون توان بده گلم

به نظر من با والدینی که تو این مورد مثل شما هستن بیشتر تعامل داشته باشید 

رفتارها و برخورد های اونها،راهکارهای اونها،بهتون کمک میکنه 

وقتی میبینید یه مادر دختر ۱۸ ساله،که دخترش مثل کوچولوی شما از بچگی همچین موردی رو داشته،چجوری از پس مشکلات براومده و الان زندگیشون روال معقولی رو به خودش گرفته،شماهم انرژیتون بالا میره عزیزم

برای سلامتی دختر گلتون و توان بیشتر شما صلوات فرستادم❤️

❌لایک❌
بچه ها يه سوال  شما كه با كيسه ى پارچه اى ميريد خريد ، صبر ميكنيد صندوقدار يا فروشنده  جن ...

وقتی جنس ها رو گذاشتم روی صندوق کیسه رو در میارم و تا اون میزنم من می‌ذارم تو کیسه

کیسه من از این بزرگا که مد شده نیست قدیما بهش میگفتن کیسه چینی چون از چین اومده

یه توت فرنگی پارچه ای بسیار کوچیکه مثل توپ کوچیک میگیرم دستم بند داره باز میشه بعد میشه ساک 

بیشتر از سایز اونم خرید نمیکنم چون نمیتونم وزن بیشتر تحمل کنم

ققنوس
دوستان من احتمالا آن شالله یکی دوماه دیگه مشغول خرید سیسمونی میشم. و ما رسممون خانواده خودم تهیه کنن ...

مبارک باشه انشاالله به خوشی و سلامتی

عزیزم همه احتیاجات رو بگیر و اضافات رو نگیر

اگر دیدی پولی اضافه موند برای فرزندت بنا بر جنسیت تکه ای طلا بگیر 

برای خرید های اصلی من چون سیسمونی خریدنم به دوره های دور برمیگرده نمیتونم راهنمایی کنم برای بعدی ها هم فقط لباس و ... گرفتم

دوستانی که به تازگی مامان شدن یا در شرف مامان شدن هستن بیشتر میتونن کمک کنن

ققنوس
من در بحث لیوان مهمان و خودم. کل لیوانام اینا هستن  ۶ تایکجور.۲تا سرامیکی.۲تا مسی.۲تا یجور دار ...

من باشم اون ۶ تا رو زیادش میکنم که بشه ۱۲ تا

اگر دوست داری از تعداد بقیه کم کن اگر هم نکردی بازم ۱۹عدد لیوان تو خونه ایرانی زیاد نیست

ققنوس
کاینترنت خالی ندارم بعد از خشک کردن ظرفها بذارم توش میشه بعد از خشک شدن بذارم تو همون ابچکان؟خشک شد ...

آخه بعضی وقتا خشک شده هم بذاری لک میشه 

بعد لک های اینجوری به مرور انگار به خورد ظرف میرن

یکی از اشناهای ما ظرف های غذاخوریشون چینی هست آبچکانشون حالت زنگ زدگی رو داده به ظرفهاش هرچی میشوری پاک نمیشن 

ققنوس