2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737506 بازدید | 44692 پست
من اصلا جعبه رو از فروشنده نمی‌گیرم بعضیاشون خیلی خوشحال میشن چون یسری کفشا کلا بی جعبه میان بعضی ه ...

آره عزیزم کار خیلی خوبی میکنی منم چند بار کفش گرفتم جعبه نداشت 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که حرف آبچک وظرفه 

من خیلی تنبلم تو ظرف شستن خانوما هرروز میشورم ولی سرموقع نیست متاسفانه نمیدونم چرا موتورم روشن نمیشه از این لحاظ خیلی ناراحتم نمیدونم چ راهی ودرپیش بگیرم که سینک وآبچک خالی باشه همیشه

حالا که حرف آبچک وظرفه  من خیلی تنبلم تو ظرف شستن خانوما هرروز میشورم ولی سرموقع نیست متاسفانه ...

تایم بذار براش

گوشیت رو بذار زنگ بخوره کم کم برات روال میشه من عاشق ظرف شستن بودم که بنا بر مسئله ای نمیتونم دیگه انجام بدم

ظرف شستن عین مدیتیشن میمونه 

ققنوس
منم قبلا عاشقش بودم مدتیه از نظرروحی خرابم اینطورشدم اتفاقا تایمر میزارم همیشه

ببین من یه چیزی همیشه به خودم میگم 

ما انسانها یسری کارها رو هر چقدر هم دوست نداشته باشیم باید انجام بدیم مثلا من از اتو کشی خوشم نمیاد

میام اتو زدن رو برای خودم جذابش میکنم

مثلا شده لباس عوض کنم یکمی رژ بزنم یه آهنگی بذارم بعد برم سراغ اتو موقع اتو زدن هم با آهنگی که گذاشتم همخوانی میکنم

یبار فیلم گرفتم از اتو زدنم گذاشتم روی دور تند خیلی باحال بود

شما هم ظرف شستن رو برای خودت تبدیل به تفریحش کن

ققنوس
ببین من یه چیزی همیشه به خودم میگم  ما انسانها یسری کارها رو هر چقدر هم دوست نداشته باشیم باید ...

ددرست میگی عزیزم واقعا قبول دارم منم همینو میگم که باید هرچندم نخوام به نحواحسن انجامش بدم ودربیام از این حال 

الان بچه هاخوابیدن برم سراغشون بوس بهت عزیزم♥

حالا که حرف آبچک وظرفه  من خیلی تنبلم تو ظرف شستن خانوما هرروز میشورم ولی سرموقع نیست متاسفانه ...

عزیزم تا جایی که میتونی شبا قبل خواب ظرفا رو بشور

من وقتایی که تنبلی میکنم شبا نمیتونم بشورم میمونه صبح زود که بیدار شدم اولین کارم شستنه ظرفاست

به این فکر کن که ممکنه یه مهمون سرزده بیاد خونت😅 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

باید قلق خودتو پیدا کنی عزیزم‌

مثلا خودم خونم که تمیز و مرتب باشه و ظرف تو سینک نباشه حالم خوبه

یکی دیگه هم اینکه من اصلا دوست ندارم کسی میاد خونم ظرف تو ظرفشویی باشه 

به شناخت خودم رسیدم که مثلا ناهار و شام رو سبک بخورم بعدش راحتم تو شستن ظرفهای ظهر و پاک کردن گاز و تمیز کاری های روتین

❌لایک❌

بچه ها يه سوال 

شما كه با كيسه ى پارچه اى ميريد خريد ، صبر ميكنيد صندوقدار يا فروشنده  جنس هارو تو سيستم بزنه بعد ناگهان كيسه رو از كيفتون درمياريد جنسا رو ميذاريد توش؟ 

يا از اول كيسه ى خالى رو دستتون ميگيريد ميريد تو ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد