2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
و اینکه خانومایی که خونه مال خودتون نیست جعبه ی کفش هارو دور میندازین؟ من تو اسباب کشی میذارم تو جع ...

من جعبه هیچکدوم رو نگه نداشتم و اینکه اینقدرم کفش نداریم

ما هم دو نفریم

همسرم کلا یه جفت کفش روزمره داره. یه جفت کفش مهمانی و یه جفت کفش کوهنوردی

منم دو جفت کتونی. یه صندل. یه جفت مجلسی و یه دمپایی مهمانی دارم

عزیزم به نظرم تعداد کفش هاتون رو میتونی به مرور کمتر کنی. ورودی نداشته باش یه مدت تا اینایی که داری رو استفاده کنی و چندتاشون برن خروجی. بعد اگه کفش جدید دلت خواست به ازای مثلا دو تا که رفت خروجی، یه دونه جدید بخر ( البته اگه مشابهشو تو اون سبک نداشتی ) اینطوری به مرور تعدادشون کمتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه خانومایی که خونه مال خودتون نیست جعبه ی کفش هارو دور میندازین؟ من تو اسباب کشی میذارم تو جع ...

😅همون روز اول که کفش گرفتم جعبه ها رو میذارم خروجی 

اینطور که خیلی جا گیره😑

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
😅همون روز اول که کفش گرفتم جعبه ها رو میذارم خروجی  اینطور که خیلی جا گیره😑

من اصلا جعبه رو از فروشنده نمی‌گیرم بعضیاشون خیلی خوشحال میشن

چون یسری کفشا کلا بی جعبه میان بعضی ها هم موقع خرید گیر میدن به جعبه. جعبه کفشای ماها رو می‌ذاره برای اونا

ققنوس

خانما ابچکانم چون جنس اش خوب نبود زنگ زده ظرفهام لکه دار می کنه اگه بعد از اینکه ظرفها خشک شدند بازم بذارم آبچکان بازم ظرفها لک میشن؟

❌️فعلا امکان تعویض ندارم.

شادی صدام کنید
خانما ابچکانم چون جنس اش خوب نبود زنگ زده ظرفهام لکه دار می کنه اگه بعد از اینکه ظرفها خشک شدند بازم ...

یه سبد بذار کنار دستت موقع شستن بچین توی اون و بعد تموم شدن کارت خشک کن و جمعشون کن

اگر بتونی عوض کنی خوبه یا آبچکون سینک بگیری

ققنوس
یه سبد بذار کنار دستت موقع شستن بچین توی اون و بعد تموم شدن کارت خشک کن و جمعشون کن اگر بتونی عوض ک ...

بقول دوستمون بذار یه سبد کنار سینک وخشک شد بذار کابینت یا یه نمگیر پارچه ای وزیرش مشما بنداز روی کابینت تند تند ظرف میشوری میذاری روش وخشک میشه بذار کابینت من اصلاتحمل ظرف توی ابچکان ندارم  شلوغ بشه ابچکانم خالیه    روی نمگیر خشک وبعد داخل کابینت 

سلام خانوما شما گلهایی که تو مناسبت گرفتین وحالا خشک شده چیکار کردین؟ من یه جعبه ی بزرگ گل خشک شده ...

گذاشتم خروجی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام خانوما شما گلهایی که تو مناسبت گرفتین وحالا خشک شده چیکار کردین؟ من یه جعبه ی بزرگ گل خشک شده ...

من خودم همون لحظه میذارم داخل یه گلدون خوشگل   جلو چشمم بعد از چندروز که حسابی نیگاش کردم وبوییدم ولذتشو بردم عکسشو میگیرم بعد خشک شد ميندازم دور روبان وایناشم برمیدارم برای هدیه ای چیزی وتمام گل خشک شده بهم حس بدی میده البته ببخشید گلم نظرمو عرض کردم 

خانما ابچکانم چون جنس اش خوب نبود زنگ زده ظرفهام لکه دار می کنه اگه بعد از اینکه ظرفها خشک شدند بازم ...

بازم لک میشه . تا موقع تعویض ازش استفاده نکن

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خیلی ممنون عزیزم انشالله از این بهترشو بخری به زودی خوب شد اسمشو گفتی منم میرم میگم پرده پتینه میخوا ...

سلام حواستون باشه پرده پتینه جنس خوب بخرید این ارزونا نخ کش میشن ،و خیلی زود ظاهر قشنگشو از دست میده 

اونم میندازم دور😁

یه کفشو میپوشم اون یکیم میکنم تو نایلون میذارم همه رو میذارم تو یه کارتن بزرگ و از خونه میبرم

❌لایک❌