2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737856 بازدید | 44694 پست

دیروز دیدم یه دوستی یه موضوعی رو مطرح کرده بودن و برام جالب بود. امروز امتحان کردم، رفتم سراغ لباسای خونگیم. چندتا از اونارو که تو پاکسازی اولیه دو به شک بودم بدم بره یا نگه دارم رو درآوردم وقتی تو دستم گرفتم دیگه بهشون حس خوبی نداشتم، از اون لباسا بابت روزایی که نیازم رو برطرف کردن تشکر کردم و گذاشتم تا بره دست کسی که منتظرشونه.

ممنون از رزگونه و بقیه ی دوستانی که تکه های جالب کتاب ها رو برامون به اشتراک میگذارن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز موفق شدم یه میز کوچیک پاتختی یه کیف کوله یه شیشه شور و یه جا مسواکی مسافرتی رد کنم بره فقط شوهرم گفت اینقدر ننداز دور برات نمی خرما گفتم حالا کی خواست بخره    خدا یا کمکم کن هوس خرید نکنم

دیروز دیدم یه دوستی یه موضوعی رو مطرح کرده بودن و برام جالب بود. امروز امتحان کردم، رفتم سراغ لباسای ...

خواهش میکنم عزیزم. اره این وسایل تا زمانی که ما دوسشون نداریم یا ازشون استفاده نمیکنیم تو کمدهای ما زندانی هستن . وظیفشونو تو زندگی ما انجام دادن و باید ازادشون کنیم تا به سفرشون ادامه بدن و انرژیشون رو برای ما ازاد کنن چون اون انرژی بعد از رها کردنشون به نحوی دیگه به زندگی ما بر میگرده. 

به نظرت کفش اسپرت سفید برای خانمی که چادریه مناسبه عزیزم؟راستش خودم دارم ولی فکر میکنم با چادر خوب ن ...

آره چرا نیادبپوش مخصوصااینکه همسرت خریده حتما برا خریدش ارزش قائل شو وخوشحالش کن الهی خدابهش سلامتی بده که به فکرخانمشه🤲🤲🤲🤲😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دیروز وامروز جایی بودم که از حجم زیاد وسیله حالم بد شده بود‌یه خونه خیلی زیبا تصور کنید که با یه چیدمان اشتباه زیبایی اش به چشم نمیاد.بخش مربوط به ظرفها ورختخواب ها گفتم مهمان زیاد دارند حق دارند ولی از در ودیوار دکوری وخرده ریز می ریخت.حیاط سرویس بهداشتی وای که دیوانه کننده بود بدتر از اون تایم های غذا خوردن مون.مجموع این دو  روز من فقط دو سیخ کباب خوردم +دو لیوان دوغ+دوتا گلابی+دو لیوان‌چای ودولقمه نیمرو برای صبحانه+یه مشت پفک

انقدر خوراکی ریخته بودند سر سفره البته که شکر ولی برام روح ام خسته کننده بود‌.یه رازی بهتون بگم بچه ها من از اینکه دیگران زیاد غذا می خورند عصبی میشم.کلا هر کس که زیاد بخوره یا اصرار به خرید موادغذایی یا خوردنش داشته باشه اعصابی میشم.مامانم وقتی می ری خونه اش انقدر میگه بخور بخور بخور که اصلا نمی فهمی چی خوردی رسما کوفت آدم میشه

شادی صدام کنید

آخرشم نگاه که می کنم آقایون سر همون آتیش سیر می شند.خانم ها هم که اغلب رژیم اند بچه ها هم که باید بدونی دنبالشون تا یه لقمه بخورند. دیشب نصف یه قابلمه برنج اضافه اومد به اصرار من ویکی از مهمان های خانم همون گذاشتیم برای نهار امروز.

شادی صدام کنید
مگه بازم دیوار مهربانی هست؟

آره،چطور مگه جمع شده؟نزدیک خونمون هست یامثلا خواهرشوهرم کلی پلاستیکای بزرگ رو برد گذاشت سرکوچه آخر شب کسی که لازم داره میادبرمیداره

میدونی تو ایران جواب نمیده. اتفاقا تو سایت بحثش بود قبلا. با این تورم نمیتونی وسایل اضافه رو دور بری ...

من خودم چیزای لازم رو‌دور نمیریزم از وسایلمم درست استفاده میکنم  الان این روش که اینجاورودی وخروجی رو میام میگم باعث شده الکی خرید نکنم یکیش همین لباس این خیلی خوبه هم ازنظر هزینه براجیبم هم به محیط زیست آسیب نمیزنم.

میدونی تو ایران جواب نمیده. اتفاقا تو سایت بحثش بود قبلا. با این تورم نمیتونی وسایل اضافه رو دور بری ...

من خودم چیزای لازم رو‌دور نمیریزم از وسایلمم درست استفاده میکنم چون خریدوسایل الان سخته، الان این روش که اینجاورودی وخروجی رو میام میگم باعث شده الکی خرید نکنم یکیش همین لباس این خیلی خوبه هم ازنظر هزینه براجیبم هم به محیط زیست آسیب نمیزنم.

خروجی امروز دو تا تیشرت که دیگه سایزم نبود گذاشتم بدم کمکیم و اجبارا بخاطر مسافرتی که در پیش دارم یه تاپ سفید خریدم و یه شومیز بنفش که دلم میخواست رنگ نود باشه که متاسفانه فقط همین بود و یه کفش اسپرت مشکی...