2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737188 بازدید | 44691 پست
من نگاه میکنم به اینکه چقدر وسایل و لباسها برام کارایی داره  فقط همین  اگه لباسی برام کا ...

ماری کاندو مخالف نگهداشتن یادگاریه  میگه اونا تو حافظه ما تا ابد هستن چه بخوایم چه نخوایم. اول کاربرد وسیله و بعد که از این فیل تر گذشت شما میتونید گزینه ی دوست داشتن رو اینجا روش انجام بدید. البته اگه خریدها منطقی و اگاهانه باشه که این دوست داشتن تو همون مرحله اول انجام شده 

من اصولا با خرید و دم کردن دم نوش ها مشکل دارم 

مگه اینکه مجبور باشم ولی نتیجه مثبتشو دیدم

گفتم مشکلمو باید ریشه ای حل کنم 

۴تا کتاب در مورد مزاج خوراکی ها و انواع طبع ها و دمنوش ها و .... (اون آخری رو یادم نیست😁) گرفتم 

که تا الان ۳تاش تموم شده 

این کتاب رو امروز تموم کردم و واقعا عالی بود.یه سری چیزا تو خونه داشتیم که دلم نمیخواست بدم خروجی و در عین حال لازمش داشتم 

مثه افتیمون،بابونه،پونه،شاطره،آویشن،سنبل الطیب،استوخدوس و ....

تو این مدت هر کدومو بستگی به نیاز دم میکردم و به جای چای استفاده میکردم 

واقعا خوب بود!

پیشنهاد میکنم هر گیاه دارویی که تو خونه دارید قبل گذاشتن خروجی یه سرچ در موردش بکنید ببینید واقعا نیاز نیست و یا مثلا هرماه به خاطر دردهای عادت ماهانه به خودمون میپیچیم و اون داروی گیاه مناسبشو میذاریم خروجی؟!

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و نکته ی دیگه که من خودم از ماری کاندو یاد گرفتم این بود که... زمانی که داریم پاکسازی میکنیم اگر وس ...

بله اینو تو متون دینی خوندمونم خوندم که وارد جایی میشید که حتی کسز نیست با صدای بلند سلام کنید 

ولی فلسفه ش رو نفهمیدم نهایت با خودم گفتم حتما یه انرژی داره یا چیزی که ما نمیدونیم

❌لایک❌
سلام. چند وقت پیش که کتاب جادوی نظم ماری کاندو رو میخوندم یه نکته ی خیلی ساده و در عین حال مهم این ب ...

خیلی خوب بود.. ممنون از شما

من هم مثل کاربر هیدوا،همیشه کاربرد اون وسیله رو در نظر میگیرم

اگه استفاده نشه میزذارم بیرون،اگه استفاده بشه،نگه میدارم حتی اگه دوس نداشته باشم

ولی الان تصمیم گرفتم چیزایی کع دوست ندارم ولی کاربرد داره،با یه وسیله کاربردی دیگه جایگزین کنم که دوسش دارم

مثلا جعبه لوازم خیاطی ام یه ظرف در دار هست که قفل میشه از کنار 

ولی نمیدونم چی توش کشیدم که خط و خش زیاد داره

میخوام پولام که جمع شد برای اون و یه چیز دیگه بود الان خاطرم نیست،۲ تا ظرف خوشگل بگیرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

هیدوا جان من هم  مثل شما خوشبختانه خودم اول کارایی برام مهمه. 

خدا رو شکر هیچ وقت زندگیم بر اساس حرف و عکس العمل دیگران نبوده. تمام تصمیمات مهم زندگیم راه درست رو انتخاب کردم هر چند بیشتر مواقع باب میل اطرافیانم نبوده. چون الان دیگه دنباله رو بودن یه جورایی مد شده با وجود اشتباه بودن متاسفانه

بله اینو تو متون دینی خوندمونم خوندم که وارد جایی میشید که حتی کسز نیست با صدای بلند سلام کنید  ...

بله دقیقا. سلام کردن به اجزای هستی که همگی شعور دارند. در دل تک تک اشیا اتمهایی در حال حرکتند 

خیلی خوب بود.. ممنون از شما من هم مثل کاربر هیدوا،همیشه کاربرد اون وسیله رو در نظر میگیرم اگ ...

متشکرم.من فقط به خاطر این تاپیک تازه عضو نی نی سایت شدم.خودم خیلی از اینجا یاد گرفتم تصمیم گرفتم عضو شم و خودمم چیزایی به اشتراک بزارم شاید مطالب منم به درد بعضی ها بخوره

و نکته ی دیگه که من خودم از ماری کاندو یاد گرفتم این بود که... زمانی که داریم پاکسازی میکنیم اگر وس ...

وای فکر میکردم تو دنیا تنها منم که به محض رسیدن به خونه حتی اگه کسی نباشه به خود خونم سلام میدم😅😂

من خودم دو جفت کفش اسپورت سفید و مشکی دارم خیلی استفاده میکنم یک جفت تابستانه و یک جفت راحتی دارم ب ...

به نظرت کفش اسپرت سفید برای خانمی که چادریه مناسبه عزیزم؟راستش خودم دارم ولی فکر میکنم با چادر خوب نیست ولی همسرم خیلی خوشش میاد خریده میگه بپوش 

متشکرم.من فقط به خاطر این تاپیک تازه عضو نی نی سایت شدم.خودم خیلی از اینجا یاد گرفتم تصمیم گرفتم عضو ...

عالی 

استفاده میکنم عزیزدل 

مشتاقانه منتظر پستهای مفیدتون هستم💐

❌لایک❌