2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست
قشنگه

میگم چون مذهبیه شاید قبول کنه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
بچه ها آیه چطوره؟

قشنگه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشقتم دختر😂😂😂😂😂😂😂

باور کن نتیجه میده .. من شیش ماهه دارم امپراطوری میکنم😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من دختر اولمو همین مکافاتو داشتم هر چی اسم انتخاب کردم قبول نمیکرد مهرانا آینوش آدرینا پارسانا خیلی اسمای جدید و قشنگ دیگه میگفت چی ان اینا اجق وجقن یا اسم مذهبی باشه یا تو مایه های مذهبی باشه اخر سر اسم رومینا رو انتخاب کردم چقدر گفتم بیا همینو بزاریم ولی بازم نشد که نشد آخرش اسم دخترم شد ریحانه البته ریحانه هم خیلی قشنگه اما تو فامیلش خیلی پر تکراره و من نمیخواستم تکراری باشه و زور از اون شد الانم که دومی رو حامله ام بازم میدونم که همین آش و همین کاسه هست 

می خواستم توپستم بنویسم الان عروسا پرپرم میکنن به زن داداشم پیشنهاد دادم اون موقع من تازه عمل کرده ...

مم عروس خونواده ای نیستم اونام پیشنهادتو قبول کردن دگ 

راستی یه چیز بگم

من مطمئنم زود خوب میشی😉😉😉😉توام مطمئن باش

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
باور کن نتیجه میده .. من شیش ماهه دارم امپراطوری میکنم😂😂

باشه باشه فردا میرم تو نخش😈😈

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
مم عروس خونواده ای نیستم اونام پیشنهادتو قبول کردن دگ  راستی یه چیز بگم من مطمئنم زود خوب میش ...

مرسی گلم قربون مهربونیت انشالله گلم خدا بزرگ ترازسرطانه بهش امید دارم تااینجا که همه چی خوب بوده خداروشکر

من دختر اولمو همین مکافاتو داشتم هر چی اسم انتخاب کردم قبول نمیکرد مهرانا آینوش آدرینا پارسانا خیلی ...

بعضی مردا خیلی خوبن میگن هرچی خودت بگی

دقیقا منم مشکل تو رو دارم عزیزم چیزی به موقع زایمانم نمونده و هنوز واسه دخترم اسمی انتخاب نکردم یعنی خیلی اسما رو دوست دارم ولی هر چی به شوهرم پیشنهاد مید میگه خوشم نمیاد و بیشتر فک کن حالا هر چیم فکر میکنم بااطمینان یه اسم میگم میگه نه خوب نیست اصلاااااا منم نمیدونم چکار کنم 

باشه باشه فردا میرم تو نخش😈😈

با اعصبانیت و حرص نگو .. مظلوم نمایی حرف اولو میزنه😂 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐