2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست

بچه ها آیه چطوره؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما برا دختر داداشت اسم گذاشتی؟

اشکالی داره🤔منم برا دختر برادرم اسم گذاشتم😍آسمان😍

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

من یه کتاب اسم گرفته بودم یکی یکی اسم ها را برای شوهرم می خوندم و کلش از یه کتاب ۱۰ تا اسم انتخاب کردیم و بعد دونه دونه اسم ها را مقایسه و کنکاش می کردیم و می زاشتیم کنار 

تا آخر بین دو تا اسم موندیم و اونو با خانواده ها مشورت کردیم که اصلا استقبال نشد و اونها اسم های دیگه پیشنهاد دادن انگار که نظرشون مهمه !!!!

بعد خودمون یکی از همون دو اسم که انتخاب کرده بودیم گذاشتیم 

من نمی دونم چرا همه فکر می کنن اسم باید مذهبی باشه !!!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
نه 😶 

جدی خوب نیست؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
شما برا دختر داداشت اسم گذاشتی؟

می خواستم توپستم بنویسم الان عروسا پرپرم میکنن

به زن داداشم پیشنهاد دادم اون موقع من تازه عمل کرده بودم وبچه مم سقط شده بود دیگه تحت شرایط به حرفم کردن😁😁

قبول نمیکنه آرسو یه یه دنده ایه ک نگو

تو هم یه دنده باش    بگو رو مخ زن باردار نرو ..غصه ب من بدی انگاری ب دخترت دادی😁 چمدونم ازین حرفا دیگه ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من یه کتاب اسم گرفته بودم یکی یکی اسم ها را برای شوهرم می خوندم و کلش از یه کتاب ۱۰ تا اسم انتخاب کر ...

شوهرم اینجوریهههه😩😩😩

تو هم یه دنده باش    بگو رو مخ زن باردار نرو ..غصه ب من بدی انگاری ب دخترت دادی😁 چمدونم ا ...

عاشقتم دختر😂😂😂😂😂😂😂

اره تازگی دنیا اومده یه اسم عجیبیم داره که خودش به تنهایی یه اسمو فامیله. و فوق العاده سنگین

🤣🤣🤣🤣 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اشکالی داره🤔منم برا دختر برادرم اسم گذاشتم😍آسمان😍

اشکال که نداره

من خودم به شخصه اعتقاد دارم اسم بچه رو خود پدرمادرش باید انتخاب کنن حالا یه نظریم میپرسن گاهی نظر ما با نظر خودشون یکی میشه دگ نمیشه گفت مم برات اسم انتخاب کردم که😞😞😞😞

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه