2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست
نه دختر شاهرخ استخری پناه هستد

نه . همین الان چک کردم . ثبت احوال این اسم رو فقط برای پسر ثبت میکنه . اتفاقا توی یه سایت هم به همین مساله اعتراض شده بود که چطور پس اسم دختر یه بازیگر معروف پناهه 😀 خلاصه نمی‌دونم شاهرخ استخری چکار کرده اما ثبت احوال نمیذاره .

این لینک رو هم ببین کلی ادم توی کامنتا گفتن که متاسفانه ثبت احوال اجازه نداده این اسم رو روی دخترشون بذارن:

https://www.instagram.com/p/69rKLpPnox/

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...
دقیقا منم مشکل تو رو دارم عزیزم چیزی به موقع زایمانم نمونده و هنوز واسه دخترم اسمی انتخاب نکردم یعنی ...

یجور مسخره میکنن ادم کلا نا امید میشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دینا هم مذهبیه .. ما یکی دینا داریم وگرنه دینا میذاشتم ..دینارا😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بعضی مردا خیلی خوبن میگن هرچی خودت بگی

همونو بگو کل سختیا بارداری شب نخوابیدنا حالت تهوعای شدید کمر درد درد زایمان همه برا مادره بعد سر اسم این اقایون بازی درمیارن خو واقعنی حق مادر نیس اسم بچشو انتخاب کنه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
با اعصبانیت و حرص نگو .. مظلوم نمایی حرف اولو میزنه😂  

آره بابا مخصوصا اییین.فقط باید خودتو بزنی ب موش مردگی😁 

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
همونو بگو کل سختیا بارداری شب نخوابیدنا حالت تهوعای شدید کمر درد درد زایمان همه برا مادره بعد سر اسم ...

بنظر من واقعا حق مادره

من میخوام بذارم ...مهتا.....به تو هم پیشنهاد میدم

اخه الان یه ب میذارن اخرش میگن مهتاب

ولی من بارداری خیییییلی سختی داشتم  از اول همسرم دلش سوخت گفت چون خیلی سختی میکشی من فکرامو کرد ...

منم همون سه ماه که بارداربودم خیلی اذیت شدم اما شوهرم ازحق اسم نمیگذره البته بچه من پسربود وهردومون اسم علی رو خیلی دوست داشتیم

یجور مسخره میکنن ادم کلا نا امید میشه

اره دقیقا عین مشکل تو رو دارم دیگه خودم کلافه شدم ادمیم نیست که بگه نه خودم انتخاب میکنم و اینا میگه باشه اگه دلت میخادهمینو که گفتی میزاریم ولی من که دوست ندارم خیلی دلم میخاد آیه بزارم یا روشنک یا آشا ولی اون دوست نداره