2777
2789
تا حالا جایی کار نکردم حالا شنبه بهم گفتن بیا یه روز آزمایشی کار کن ببینیم کارت چطوره؟ حالا من نمیدونم باید چکار کنم؟ چکار نکنم؟ حواسم بیشتر به چی باشه؟ چجوری بچه ها رو سرگرم و آروم کنم؟
ممنون میشم برای حل مشکلات همه و از جمله من یه صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم
بچه های زیر 3 سال هستن آخه چه آموزشی میتونم بهشون بدم؟
ممنون میشم برای حل مشکلات همه و از جمله من یه صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. تورو خدا بچه برای بچه ها ارزش قائل شو. باهاشون مهربون باش. سعی کن قصه های قشنگ یاد بگیری وبراشون تعریف کنی،بعد از اونا بخوای که برات همون قصه رو تعریف کنن.بهت کتاب 365قصه برای شبهای سال رو توصیه می کنم
من مامانم مهد دارن و منم 4سال مربی بودم...اوج سنی که دخترها به فکر کیف و حالن...18 تا 22،ببین زیر 3 سال فقط چشم میخوان که از روشون بر نداری...حتما یه کمکی هم هست کنارت...خواسته هاشونو مسلما خوب نمیتونن بگن پس باید خیلی تیز باشی.اون بچه هایی رو که خوابن جدا بذاری که بیدارا کاری باهاشون نکنن...کلرتون بذار براشون..شعر بخون...کلا هواسشون رو پرت کن نذار توی دست و بال هم باشن.
مامان شهیار ...نه شهریار
سعی کن تایم خوردن چاشت و میان وعده شون رو طولانی کنی که هم خوب بخورن هم سرگرم باشن...توی غصه گفتن بذار با دست دست کردن و پا کوبیدن کمکت کنن.ازشون سوال بپرس جایزه برچسب بده...سعی کن خودت فرشته ی مهربونشون بشی و غرق فرشته های خیالی نشن.
مامان شهیار ...نه شهریار
راست میگی مامان شهریار جون من بی تجربه همینجوری موندم برم اونجا چکار کنم؟
همش سعی نکن فقط ساکتشون کنی. براشون بازی های خیالی ترتیب بده. مثلا تو ماشین هستیم تو راننده باش و .... به هیچ وجه از تهدید و افعال منفی استفاده نکن. کمک کن خودشون مشکلشون رو حل کنن. به همه بچه ها توجه نشون بده نه فقط شلوغ ها. از این بازی ها دسته جمعی مثل عمو زنجیر باف و خاله بزغاله و .... زیاد بکنین.
سلام منم یه کم تجربه مهد دارم: برای برخورد اول با بچه ها، وقتی وارد شدی با صدای بلند سلام کن با یکی یکیشون دست بده و اسمش رو سوال کن بعد یه آب نبات بهش بده. این خیلی مهمه که ازت نترسن و بهت خو بگیرن. بعد همشون رو مرتب بشون روی صندلی و شروع کن به شعر خوندن بیشتر شعرایی که با دست زدن و پا کوبیدن همراهه تا توجهشون رو جلب کنی. از نقاشی کردن خوششون میاد حتی اگه خط خطی هم کنن براشون تفریحه اینجوری مشغول میشن و سر و صدا هم نمیکنن. سعی کن کلاست همیشه مرتب و تمیز باشه. همه چی سر جای خودش باشه. یه وقتایی که نمیدونی باید چیکار کنی اسباب بازی متناسب سنشون بزار براشون تا بازی کنن. سی دی شاد بخر با خودت ببر. خیلی مواظب باش همدیگه رو نزنن یا هل ندن. کافیه یه مامان به کارت اعتراض کنه... بچه ها تو این سن ممکنه وقت دستشویی رو خبر ندن اگه پمپرز نیستن خیلی باید مواظب باشی که خودشون رو خیس نکنن اگه کلاس شادی داشته باشن و باهاشون مهربون باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد موفق باشی عزیزم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم