2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام به همه مامانای گل خردادی.
کوچولو جان، مه لقا خانم و میترای عزیز مبارکه. ان شاءالله نی نی های سالم و تپل مپلتون رو بغل بگیرین.
بهی جون ، سفید برفی گل چه میکنید؟خوش میگذره؟ از بارداریتون لذت میبرین؟
من چند روز پیش رفتم دکتر و تشکیل پرونده دادم واسه کنترل بارداری.
نتیجه آزمایشام خوب بود جز تست TSH که کمی بالا بود و این موضوع به شدت نگرانم کرده، دکترم یه کم بی خیاله گفت چیزه زیاد نگران کننده ای نیست اگه دوست داری میتونی به یک دکتر غدد مراجعه کنی!!!!
این موضوع حسابی اعصابم رو به هم ریخته... حالت تهوع هم که امون نمی ده!!!خیلی جالبه من اصلاً علائم کم کاری تیروئید رو ندارم....(میخوام آزمایشم رو تکرار کنم و به یک دکتر غدد مراجعه کنم)
دوست جونا شما هیچ تجربه ای در این مورد ندارین؟
سفید برفی جون باز هم در مورد قرص ویتامین پرسیدم .دکتر گفت الان زوده و از ماه 4 به بعد.
سلام به همه دوستان
میترا جون مبارکه انشالا به سلامتی. شما هم تیکر رو بساز .
مه لقا جون خیلی مواظب خودت باش. من الان 7 هفته و 5 روز از بارداریم میگذره. مه لقا جون انشالا جنین سالم و سلامت باشه. من هنوز می ترسم برم سونو می خوام هفته دیگه برم آخه دکترم گفت بذار دو ماهت تموم بشه ولی احتمالا شنبه میرم.
نبات جان منم اصلا نشونه های کم کاری نداشتم. نبات حتما آزمایشگاه دقیقی انتخاب کن که جواب اشتباه نشه. پیش متخصص غدد هم حتما برو و پیگیر باش کم کاری توی هوش نی نی تاثیر منفی داره. راستی tsh چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
پرنیان جان این تاریخ رو دکترم حساب کرد ، درسته.ازاولین روز آخرین پری 40هفته بعد نینی به دنیا می آد.
بهی جان بله 14مهررفتم سونو قلبش تشکیل شده بود و دکتر گفت 6 هفته و6روزته ، باشه چشم ولی الان عجله دارم فردا می سازم ، مرسی
ممنونم نبات جان ، ان شاالله شما هم نی نی ناز و تپل و سالم به دنیا بیاری
سلام به همه مامان گلی ها

بچه ها منم الان 7 هفته و2 روزم هست...منم شنبه می رم دکتر تا برای سونو بنویسه..امیدوارم نی نی خوب باشه وقلب کوچولوش شروع به تپیدن کرده باشه...

بچه ها چیزی که خیلی من رو نگران کرده این قضیه پارازیت های ماهواره هست که می گن برای جنین خیلی ضرر داره...آخه این طفلکی ها چه گناهی دارن که باید جور این انسان های از خدا بی خبر رو بکشن....

به نظرتون چه کار می شه کرد؟من همش نی نی ام رو به خدا می سپرم و بهش می گم که خدایا خودت خواستی و این موهیت رو نصیب ما کردی ....پس این جو جو های معصوم و بیگناه رو در پناه خودت از همه بلاهای زمینی و آسمونی حفظ کن...الهی امین...
الهی آمین

لیلا جون .... منم همه اش می گم خدا جون خودت دادی ... خودتم مواظبشون باش..

منم شنبه میرم جهت سونو ... امیدوارم همه چی رو به راه باشه ...

مه لقا جون ...رفتی سونو؟؟؟ نی نی گلو رو دیدی؟؟؟
منم هر وقت حس تهوعم می یاد ... کلی هم ذوق می زنم ... چون همیشه به همه می گفتم چرا ناشکری می کنین که بخاطر بارداری حالتون بده و دلم می خواست منم تجربه اش کنم ... اینجوری که نگاه کنی اصلا هم ازار دهنده نیست ... تازه لذت بخشه

سلام میترا جون ... خوش اومدی ... بالاخره کی میری سونو؟؟؟ در ضمن یه چیزی ... من آخرین پری ام روز هفت شهریور بود ... حتما تو دوره پری ات از 28 روز بیشتره که گفتی فقط یه روز با من فاصله داری ؟؟

کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
نبات جون

منم دیگه قرص رو نخوردم ...شنبه که میرم دکترم ...می پرسم ازش ... اینجوری خیالم راحتتره ... هر چند تو همین نی نی سایت دیدم بعضی دکترها از همون دفعه اول به خانومهای باردار پره ناتال دادن .... اما بهتر دیدم دکترم برام تجویز کنه ..

سلام سفید برفی جون. آره می دونی وقتی قرص می خوردم 28 روزه بود ولی وقتی نمی خوردم 32 روزه .اما این ماه که باردار شدم قرص نخورده بودم نمی دونم چند روزه در نظر بگیرم. امروز می خوام برم اگه خدا بخواد .من رفتم کلوپ نمیشد پیام بزاریم.نمی دونی چه اتفاقی افتاده؟
سلام

مبارکت باشه کوچولو //// پس با فندقی یه روز اختلاف داری

میترا جون ...من مشکلی نداشتم ... نمی دونم چرا نتونستی پیام بذاری

مامی کنجد کوچولو خیلی خوش اومدی .... امیدوارم یه بارداری راحت داشته باشی

سلام خانوما منم اولین روز اخرین پریم 20 شهریور بوده نینیم خردادیه یا تیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی به همه ی مامانای جدید الوقوع هم تبریک میگمممممممممممممممم
دشوار ترین قدم همان قدم اول است...
*کورش کبیر*
2810