2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
بهی جون ... من درست اول 5 هفته سونو دیدم که فقط ساک دیده شد ... توی کتاب هم نوشته تو هفته شش قلب نی نی شروع به زدن می کنه ... بنابراین شنبه دیکه که اول هفت میشم میرم سونو
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سفید برفی این هفته 6 رو چطوری حساب می کنن از اول پری؟ اگه اینجوریه من توی هفته 6 رفتم و بازم تشکیل نشده بود. دکتر هم بهم شیاف سیکلوژیست داد ولی چیز دیگه ای نگفت. گفت بعد از 29 مهر یک سونو دیگه بده یعنی وقتی هفته 8 تموم شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانای گل خردادی.
میدونم این روزا حالت تهوع تمومه روز تا شبتون رو گرفته..........
من هم همش حالم بده ولی چه کنیم داریم لذت مادر شدن رو تجربه میکنیم....
بهی جون امروز چطوری؟
سفید برفی گل،من دفعه قبل که دکتر بودم در مورد خوردن قرص ویتامین از دکترم پرسیدم گفت فعلاً نه!!!قرص ویتامین رو خودت خریدی یا دکتر تجویز کرده؟دکتر به من گفت فقط فولیک بخور.
راستی دوست جونا.من فردا یه ماموریت کاری دارم چند ساعت(8-7 ساعت) باید تو ماشین باشم و از اونجا که تو اداره هیچ کس از موضوع بارداری من خبر نداره، این موضوع نگرانم میکنه.به نظر شما مسافرت تو ماههای اول واسه نی نی خطر نداره؟
من خودم ویتامین رو خریدم ... حالا چون شما می گی دکترت گفته که نباید بخوریم ...منم تا هفته دیگه نمی خورم تا از دکترم بپرسم ... ولی خیلی امروز بهتر بودم ...

توی کتاب که از اول پری حساب می کنه برای قلب نی نی ... حالا شایدم بسته به هر نی نی متفاوت باشه .. ایشالله این بار بری قلبشو می بینی
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام مامانای گل ،
منم یه مامانه خردادیم ،نینی ناز من 5 خرداد می آد توبغلم .28 مرداد اولین روز آخرین پریم بود.
خیلییییییییییییییییییییییییییی خوشحالم ، ان شاا... همه منتظرا زود مامان بشن
من طول روز حالت تهوع و دل درد دارم ، خیلی خسته میشم وخوابم می آد،همش اعصابم خورد میشه الکی عصبانی میشم
من کارم همش با کامپیوتره ، می ترسم برا نینی مضر باشه!
سلام دوستان...................
کجایید

بهی جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالا همتون خوب و شاد و سر و حال باشید البته اگر یه کم این تهوع ها امان بدن. ناگفته نمونه من اصلا از تهوع هام بدم نمی اد . چون همیشه ارزو داشتم مثل همه این حالتها رو حس کنم.
خدا رو شکر کنیم و برای همدیگه دعا
سلام کوچولو جان تبریک می گم . انشالا نی نی سالم و صالحی به دنیا بیاری کوچولو جان شما تا حالا سونو دادی؟ قلب نی نی تشکیل شده بود؟ کوچولو جان تیکرت رو بساز تا بذارم صفحه اول توی صفحه 3 سفید برفی توضیح داده.مهلقا جان شما هم همینطور.
مه لقا جون تو خوبی؟ اون مشکلی که داشتی بر طرف شده؟ وای نگو مهلقا این تهوع ها برای من خیلی عذاب آوره راستی از حسنی پرسیدم برای تهوع ها چکار کنیم اونم گفت:
چای و ماست کم بخوریم.
سیرابی و پاچه گوسفند برامون خوبه همینطور کندر و عرق چهل گیاه. نون سنگک تست شده و نون جو بخوریم. همینطور شربتی از عسل آب خنک لیمو ترش تازه و یک قاشق چایخوری زنجبیل بخوریم. غذاهای آبکی و تلیت ممنوع.
بهی جان

اون مشکل همجنان با من هست ولی دارم باهاش کنار می ام و بهترین راهش اینه که یبوست نداشته باشی. فعلن بد جور افتادیم رو دوره گلابی و سبزی خوردن........
امروز می خوام برم سونو برا دیدن قلب فندقی ام. دعا کنید. بهی جان هفته و روزهای من با تو یکی هست درسته ؟ یعنی الان ما هفته 7 هستیم؟؟؟؟؟؟
2810