2777
2789
عنوان

باباتوبه من میدی

1 بازدید | 18 پست

یه جاری دارم دختر دایی شوهرمه چندسالی میشه شوهرش فوت کرده چندتا بچه داره یه روز رفتم خونه شون به بچم که کوچیکه  به شوخی گفت باباتومیدی به من ودخترم بچم گریه کرد من رفتم سریع  خونه حواسم نبود جوابش بدم چندباردیگه هم گفته پسرعمه منه .یجوری گفت.. منظورش چیه این حرف؟یعنی ماله منم هست؟؟؟!!!اشوهرت خیلی به دردمن خورده واین حرفا خداروشکر شوهرم اصن محلشم نمیده  خوشش نمیادازش فکرمیکنم جاریم  به خودش میچسبونه که کمکش کنه   دوست داشتم بهش بگم اگه کمکی هم کرده شوهرم به خاطرتونبوده به خاطر خدابوده که بچه هات یتیمن بعدم این دوره زمونه نمیشه به کسی کمک کرد واقعاآدم بایدلیاقت کمک داشته باشه .زنه بدوهرزه ای هم نیست آدم بدی نیست ولی ازرفتارش خیلی بدم میاد .من قبل ازین حرفش باهاش دوست بودم  .دوست دارم ببینم شمابودین چیکارمیکردین .

من باشم کاملا قطع رابطه میکنم ☺️

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید واقعا شوخی کردنش این مدلیه

اگه رو اعصابته ، کمتر میتونی رفت و آند کنی

یا همسرت نبود، بری بیای

کاراشو خودت هم هستی انجام بدین

ولی چون فامیلن، شوخی میکنه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خیلی حرف عجیبیه یا شیرین عقله یا نیت بدی داره باید بفهمه یه زن تو این شرایط نمیتونه بگه باباتو به من ...

اول خیلی عصبانی شدم اومدم برم دعواراه بندازم یابرم پیش خانواده شوهرم آبروشوببرم بعدگفتم ولش کن خدا خودش آبروشو ببره اگه نیت بدی داره بعدم من دیگه نمیرم پیشش

دیواری که خشتی نمیزاری روش خرابش هم نکن اون از کمبود چنین حرفی میزنه ولی تو جوری حالیش کن که دلش نشکنه 

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

هیچی ولی حتما ی کم طعنه میزدم ک به خودش. بگیره، مثلا میگفتن فلانی ب ظاهر ادم خوبیه ولی از درون اب زیرکاه و به دردنخوره، چشمش ب زندگی و مردهای مردمه ...چندوقت پیش باشوهرم بحث میکردیم دراین مورد و همسرم گفته اینجور ادمها لایق محبت و احترام نیستن...اگه ادمهای خوبی بودن ،نمیوفتادن دنبال مردی ک زن داره، راحت میرفتن با ی مرد بدون زن ازدواج میکردن ....

بعدهم میگفتم مردم بخاطر بچهاس که هوای اونو دارن ، توهم زده که جایی خبریه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810