2777
2789

قراره بریم مهمونی خونه دختر خالم بعد زنگ زدم به دخترخالم گفت که جایی ام الان میام خونه شوهرمم سرکاره 

گفتم خب اگه کارداری ما مزاحمت نمیشیم ایشالا یه فرصت مناسب میایم شوهرتم میاد خستس میخواد استراحت کنه 

گفت نه نه بیاید ماهرموقع اومدیم خبرمیدم که بیاید گفتم نه کار داری یه شب دیگه میایم گفت نه بیاید منتظرم و اینا هرچی گفتم گفت نه

حالا شوهرم میگه نه نریم اینا میخوان مارو مسخره کنن خب چه حرفیههه😑

🤍🐼🥥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اتفاقا ماهم میخوایم بریم ب کسی سر بزنیم  یه ساعت پیش گفتن سر شامیم بعد الان پیام داده ک هنوز نیایدتا وقتی خودمون اس بدیم   حس میکنم یه جورتوهین شده بهمون 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
اتفاقا ماهم میخوایم بریم ب کسی سر بزنیم یه ساعت پیش گفتن سر شامیم بعد الان پیام داده ک هنوز نیایدتا ...

این دیگه واقعا بدِ یعنی چی خودمون اس میدیم بیاید

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چیز خاصی نیس شوهرت سخت میگیره ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این موضوع دعوتت که نکرد ساعت ۷ و ۸ خب زنگ ز ...

اره زنگ زدم حالشو بپرسم گفت شب جای نیستین گفتم نه گفت بیاید خونه ما 

شوهرم بدبینه نسبت بهشون

🤍🐼🥥
2810