2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
مهناز جون

من حساب کردم ... حدود 28-27 خرداد نی نی گلوت به دنیا می یاد ... البته اینا همه اش تقریبیه ...

می توونی از اون دکمه ابزار های کنار نی نی سایت هم استفاده کنی

در هر صورت ... مبارکت باشه عزیزم ....

مهتاب جون

من از قبلش اسید فولیک یک می خوردم .... وقتی باردار شدم دکتر برام اسید فولیک 5 نوشت ... اون قبلی رو هم دکتر داده بود
تو هم می توونی با اسید فولیک یک شروع کنی و انشالله بعد بارداریت دکتر برات هر چی لازم داشتی تجویز می کنه
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان خوبم

بهی جان خوبی ؟ حالت چطوره ؟
سفید برفی جان خوبی ؟ شما رفتی سونوگرافی؟
من رفتم و دکتر به زحمت تونست قبل نی نی رو ببینه . در ضمن سونوگرافی جنین منو یه هفته کوچکتر اعلام کرد در حالی که دکتر من می گفت 7 هفته
سونو گفت 6 هفته ............. من هنوز هم استرس دارم. راستش تا این 12 هفته لعنتی تموم نشه این دل نگرانی با من هست. اخه می دونید خیلی از دوستان من بودند که بارداری اولشان به سقط منجر شد. البته من تا حد زیادی رعایت می کنم.
دکترم هم منو حسابی ترسوند. طوریکه شبها موقع خوابیدن مسواکم یادم بره شیافه یادم نمی ره. بچه تو رو خدا دعا کنید این سه ماهه اول که بدترین ماههاست زود بگذره و وارد سه ماهه دوم بشیم.
دیشب به همسری گفتم این 7 ماه باقی مونده واسه من مثل 7 سال می گذره . اونم منو دلداری می داد و می گفت فکر می کنی زود زود می گذره
در ضمن تهوع های من ببیشتر شده و دکترم قطره متوکلوپرامید اطفال و ویتامین ب شش تجویز کرده ؟ شما برای تهوع چه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه مامانای خوب و مهربون
مامی کنجد کوچولو تبریک میگم . اینشالا این 9 ماه رو به سلامت سپری کنی.
مهلقا جون خدا رو شکر که قلب نی نی دیده شد. دکتر به منم ب6 داده از همون اول می خوردم. تهوع خیلی منو اذیت میکنه اصلا نمیتونم چیزی بخورم وزن کم کردم وای از اون موقعی که هم گرسنه باشم و هم تهوع داشته باشم.
سلام بهی جان

ایشالا شما هم امروز خوش خبری واسه ما
برات دعا می کنم
اگه بدونی واسه همین سونو چقدر نذر کردم ........... خداوند حاجت همه رو برآورده کنه انشالا

یا قاضی الحاجات
یا من اسمه دوا و ذکره شفا
یا شافی
سلام دوستان
شما که باردار هستین و طعم مادر شدن رو چشیدین برای من هم دعا کنین.

من سه ساله منتظر نی نی هستم.پارسال هم پری نشدم و بهم گفتن یائسگی زودرس شدم که با دارو شیمیایی درمان نشد .
رفتم سراغ دارو گیاهی و پریهام منظم شد تا مرداد امسال ولی متاسفانه از مرداد ماه پری نشدم و مجدد یائسگی اومد سراغم با اینکه هنوز دارو گیاهی مصرف میکنم.
ممنون مه لقا جون. خدا از زبونت بشنوه...
راستش خیلی استرس دارم فکر خوبیه یادم انداختی که نذر کنم.
قبلا خیلی دعا می کردم برای دیگران دعا می کنم ولی برای خودم نه گاهی ته دلم میگم خدایا من به تو اعتماد کردم هر چی خیره برام پیش بیار.
سلام بچه ها خوبین
منم تو هفته ی 5 ام ولی دکتر بهم گفت واسه قلب نینیت هفته 8 بیا
درضمن ویار من برعکس شده یعنی اشتهام خیلی زیاد شده جوری که همیشه درروز حدود 1 وعده غذا میخورردم ولی الان 2 ساعت بعد از غذا قاروقور شکمم دنیا رو ور میداره
منم از فرصت استفاده میکنمو چیزایی که قبلا خیلیییییی کم میخوردمو میخورم از جمله سبزیجات!!!!!!!!
من 20 مهر رفتم دکتر که حساب کرد و 4و4 روز ولی بجز یسری ازمایش هیچی نداد
درضمن عروسی دعوت بودیمو تا تونستم رقصیدم یکم دل درد داشتم که خوب شده خدا رو شکر
دشوار ترین قدم همان قدم اول است...
*کورش کبیر*
مهناز جون منم اولها اینطوری بودم ..ولی الان تهوعم زیادتر شده ... خلاصه تا می توونی بخور که اگه تهوع اومد سراغت حسابی ذخیره کرده باشی
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام....منم حسابی تهوع دارم...دیشب هم گلاب به روتون 2 بار .....دکتر بهم قرص متوکلوپرامید داد و گفت قبل هر وعده بخور...آخه ب 6 برای من کاری نکرد....به هیچ چیزی هم میل ندارم...یعنی با اجبار می خورم...

راستی دکتر به من برای 15 ابان ازمایشات ژنتیک و سونو نوشت....