2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
عزیزم من برا آندومتریوز اونجا میرم والا هیسترو شدم، آزمایشات ایمنی انعقادی دادم، لاپرا شدم، خراش دا ...

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

لاپارا تشخیصی انجام دادی یا درمانی با کدوم دکتر؟زود مرخص شدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه سوال داشتم.شما میدونی که آیا فریز کردن مجدد جنین رو کیفیتش تاثیر میزاره یا نه؟آخه من 6 ماه ...

گلم تا اونجا که می دونم میشه دوباره فریز کرد فقط فکر کنم باید بذارن بلاست بشه بعد مجدد فریز کنن

ولی این که میشه سه روزه رو مجدد فریز کرد یا نه اطلاعی ندارم

ببخشید زیاد سوال پرسیدم لاپارا تشخیصی انجام دادی یا درمانی با کدوم دکتر؟زود مرخص شدی؟

اولش تشخیصی بود ولی خب دکتر دید مشکل دارم همونجا درمان کرد

با دکتر شادجو

اندو من شدید بود و پنج روز بیمارستان بودم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
گلم تا اونجا که می دونم میشه دوباره فریز کرد فقط فکر کنم باید بذارن بلاست بشه بعد مجدد فریز کنن ولی ...

زينب جان من 4 تا جنين دارم كه يك ني هستند 

اونروز پرسيدم ميشه اينو دو نوبت برام انتقال بدين؟ گفتن نميشه چون يك ني هستن و امكان فريز مجدد نداره!

يعني امكاناتشون ضعيفه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما از  دوماه قبل از انتقال پردنیزول خوردین؟ و هم در طول زمان انتقال؟و اینکه سرم رو قبل ا ...

سرم رو ۵ تیر زدم ۱۶ تیر انتقال داشتم 

ولی پردنیزولون یادم نمیاد از دوماه قبل بود یا نه 

ولی قبل انتقال داشتم که قطع شد دوباره از هشتمین روز انتقال شروع شد

خداجونم شکرت       
نیتپل جون اسپرم همسر من دوهزار بود خیلی کمه ؟ پس شاید دلیل اینکه یه بار خارج رحم شدم تینبارم بتام مش ...

نمیدونم برنا جون 

فقط اینو میتونم بگم همسرتونو تقویت کنید 

تو اینترنت سرچ کن ببین چی برای سرعت اسپرم خوبه چه برای حرکتش خوبه 

بده به همسرت بخوره تقویتش کن ان شاءلله این سری جواب میگیری 

راستی تو این تاپیک هرکی افت بتا داشته بعدا متوجه شده مشکل انعقادی داره 

خداجونم شکرت       
نی نی جان اگر نظر من رو میخوای که تجربه دارم منم مثل شما یه سقط داشتم و دو تا انتقال منفی و یه سیکل ...

خیلی پیامتون ب دلم نشست، مشکل همسرتون چی بود؟ تحرک و‌مورفوشون نرمال بود؟

...
تا حالا پی آر پی کردی ؟

نه ولی ایندفعه می‌خوام انجام بدم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
مرجان جون کی سونو داری؟اگه میشه زودتر برو سونو  خیالت راحت میشه

دفعه قبلی ۶ هفته و یکی دو روز رفتم قلب هم بود.

الانم اگر شنبه برم ، احتمالش هست.

چون ۶ هفته رد میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیدونم برنا جون  فقط اینو میتونم بگم همسرتونو تقویت کنید  تو اینترنت سرچ کن ببین چی برا ...

نینتپل جون من میخام از جنینای فریز 8 ساله قبل استفاده کنم ولی یادمه اون موقع دکتر بهم قرص اسپرین داد بهش میگم اینبارم برام تجویز کنه