2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دقیقا مثل من همه چی داشتم ولی منفی شد 

نی نی جان اگر نظر من رو میخوای که تجربه دارم منم مثل شما یه سقط داشتم و دو تا انتقال منفی و یه سیکل بدون جنین .

پیشنهاد میکنم اول از همه اینترنت نری دیگه و این تاپیک  نی نی سایت رو ببندی و فراموش کنی بعد برو دنبال درمانت .

منم روزای سختی رو تو این تاپیک گذروندم و الان خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا دخترم رو بغل کردم دلم هوای اینجا رو کرد و یه سر اومدم .

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام عزیزم . تا ۳ روز در ماه استعلاجی بدون هیچ مشکلی تایید میشه  از ۳ روز بیشتر و تا ۴ماه( در ...

بله عزيزم ممنون از توضيحت دقيقا همينطور هست البته براي بيمه خدمات درماني ، تامين اجتماعي فكر كنم فرق داشته باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فکر کنم اونا حرکات نی نی بوده، وگرنه انقباض یه وقتایی انقدر اذیت میکنه که طرف میره بیمارستان تا ...

یاسی جون تو هنوزم شباف میذاری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نی نی جان اگر نظر من رو میخوای که تجربه دارم منم مثل شما یه سقط داشتم و دو تا انتقال منفی و یه سیکل ...

پاییز جان از وقتی همسرم رفته تا الان همش تو این سایت تو اون سایتم 

به هیچ جا هم نمیرسم 

برام دعا کن 

چشم سعی میکنم کمتر بیام و اعصاب خودمو بهم نریزم ❤

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه 💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
پاییز جان از وقتی همسرم رفته تا الان همش تو این سایت تو اون سایتم  به هیچ جا هم نمیرسم  ...

نیا عزیز من شما رو از پارسال به یاد دارم کمتر بیا راحت تری میدونمم سنت کمه زیاد نیست اگر نیایی خیلی بهتره من که نیومدم اعصابم راحت تر بود

خداروشکر جنین داری ارمغان جون  الان فیاما جون به من پیشنهاد داد آندومتریوز رو بررسی کنم تو برر ...

عزیزم برو پیش ی متخصص اندو معاینه شو اگه مشکوک باشی ی لاپارا تشخیصی میشی مشخص میشه الهی خیلی زود با معجزه بیای دل مارو شاد کنی عزیزم😘😘

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم . تا ۳ روز در ماه استعلاجی بدون هیچ مشکلی تایید میشه  از ۳ روز بیشتر و تا ۴ماه( در ...

حرفت درسته عزیزم. ولی اینجا محیط کوچیکه، همه همدیگرو میشناسن، البته میتونم به دکتر معتمد بگم علت مرخصی رو چیز دیگه ای بنویسه

شما هم میگی دو هفته رو استراحت کنم و نرم سرکار؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
یاسی جون تو هنوزم شباف میذاری؟

نه عزیزم حدودا هفته ی 30 بودم قطع کردم، دکترم گفت با احتیاط قطع کن، اول یه روز درمیون، بعد دو روز در میون، بعد از اینکه قطع کردم میگفت اگر انقباض یا درد اومد سراغت بازم بزار که تا الان اینجوری نشدم شکر خدا

حرفت درسته عزیزم. ولی اینجا محیط کوچیکه، همه همدیگرو میشناسن، البته میتونم به دکتر معتمد بگم علت مرخ ...

عزیز منم پارسال طبیعی باردار شدم ولی دکتر که برا من استعلاجی نوشت من نامه ی دکتر رو مستقیم بردم کارگزینی اداره بعد از اون با مدارک پزشکیم رفتم کمیسیون پزشکی. شما هم همین کار رو انجام بده

عزیز منم پارسال طبیعی باردار شدم ولی دکتر که برا من استعلاجی نوشت من نامه ی دکتر رو مستقیم بردم کارگ ...

من الان سوالم اینه دو هفته بعد انتقال رو بمونم خونه استراحت یا برم سرکار؟

آخه دکترا میگن برگرد به زندگی عادیت

مرخصی مشکلی نیست میتونم بگیرم، فوقش جانشین میفرستم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
بله عزيزم ممنون از توضيحت دقيقا همينطور هست البته براي بيمه خدمات درماني ، تامين اجتماعي فكر كنم فرق ...

مامان سبحان غیر از غربالگری که روز سوم از کف پای نی نی خون میگیرن با یه واکسن که روز اول فکر کنم به بچه میزنن، دیگه بعد از زایمان کاری با بیمارستان نداریم؟ اخه خونه ی ما به بیمارستان دوره، همش فکر و خیال دارم

دخترت رو با ivf باردار شدی؟

نه عزیزم طبیعی باردار شدم پارسال همین ماه منتظر پریودی بودم خانم دکتر رفتن خارج از کشور من ۲۷ مرداد ماه هم آزمایش مثبت و هم صدای قلبش رو شنیدم