2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زينب جان من 4 تا جنين دارم كه يك ني هستند  اونروز پرسيدم ميشه اينو دو نوبت برام انتقال بدين؟ گ ...

تارا جون با خود جنین شناس صحبت کن بره پرونده جنینا رو نگاه کنه بعد نظرشو بگه 

من انتقال قبلیم فریز بود سه تا جنین داشتم دوتا بلاست و یکی کامپکت موقع انتقال گفتم دوتا رو بزارید و یکی فربز بشه  بعد دکتر عارفی گفتبا  سه تا حنین شانس بارداریت بالاست بنظر من سه تا رو بزاریم بهتره اگه خودت میخای یکی رو مجدد فریز کنیم ،من گفتم ۳تا رو بزارید 

همین که تخمک زیاد داری و هایپر میشی یه نعمته  نمی دونم چرا همه هایپر رو به دید بد می بینن  ...

عزیزم من سری اول هایپر شدم ۳۳ تا تخمک داشتم ولی دوتا جنین ضعیف تشکیل شد 

برای اینکه همسرم آزو اسپرمه 

من هایپری رو به چشم بد نمیبینم ، ولی سری اول اون همه تخمک من حیف شد چون دکترا تخمکای اضافی رو فریز نکردن 

صاف تو چشمای من نگاه میکنن میگه همسرت یکی دوتا اسپرم داشت 

ولی بازم خداو هزاران هزار مرتبه شکر 

ناراضی نیستم 

اون حرفمم به خاطر اینه که واقعا از انتظار خسته شدم 

همین حس رو منم راجع به خانمایی دارم که خداروشکر همسراشون اسپرم دارن و نیاز به عمل نیست ولی بازم نا امیدن

در آخر اینم بگم هرچی تعداد تخمک بالاتر میره کیفیت پائینتر میاد 

سنمم ۲۲ ماه دیگه ۲۳ میشم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ساک حاملگی انتظار میره تو بتای بالا معلوم باشه واسه همین گفتن چک کنی خارج رحمی هم هر کی دیدم در ...

زینب جان یک جا گفتی اونایی ک قلب تشکیل میشه بعد می ایسته قاعدتا مشکل انعقادیه.

من فاکتور  IgG زیاد بود ، انعقادیه؟

درمان انعقادی چیه؟ ب۶ و ب ۱۲ داشتم قبل انتقال.همونه؟

یا آسپرین و هپارین که الان دارم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دفعه قبلی ۶ هفته و یکی دو روز رفتم قلب هم بود. الانم اگر شنبه برم ، احتمالش هست. چون ۶ هفته رد میش ...

استرس نداشته باش خدا رو شکر لکه بینی  و درد نداری  ،بازم اگه دلشوره داری زودتر برو سونو ساک دیده میشه و واسه قلب یبار دیگه باید بری

نی نی جان اگر نظر من رو میخوای که تجربه دارم منم مثل شما یه سقط داشتم و دو تا انتقال منفی و یه سیکل ...

اره گلم کاملا موافقم منم هرازگاهی میام این تاپیک که حال بقیه دوستان رو مطلع شم وقتی چندصفحه میخونم همش میگم وای منم حتما این مشکل رو دارم ، من اصلا نمیدونستم ایمنی انعقادی چیه الان مثل خوره افتاده بهدجونم که نکنه علت انتقال منفی و ... اون بوده ، به دکترمم گفتم گفت ماشاله خانمها همه شدن دکتر بی مطب دیگه بیمارها میگن چ ازمایشی بنویس چ ننویس 😒😒 بنظرمنم کم بودن اگاهی توی خیلی از مسایل مفیده از جمله همین بارداری ، من سری اول باردار شدم هیچ اطلاعاتی نداشتم همه کاری میکردم از ورزش و تغذیه تا مسافرت همیشه تو سونو هم میگفتن رشد جنین ها عالی و سالم علت سقطمم دوقلویی همسان بود ، الان که اطلاعاتم خیلی زیاد شده اصلا باردار نمیشم انقدر توی خودم و شوهرم دنبال عیب و ایرادم ، مگه مادرهای ما سواد انچنانی داشتن که همه بارداریهای موفق و سالم داشتن ؟؟؟ راستش این تکنولوژی و اینترنت کل جهان رو تحت تاثیر قرار داده و این اصلا خوب نیست😟😰😰😰

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره عزیزم تهران ... هزینشون اینجا زیاد نیست 

هزینه مراکز دولتی خیلی کمتر از خصوصیه و اگه بدون بچه باشی تخفیف یک میلیون  بهت تعلق میگیره ولی  هزینه داروها  متفاوته بستگی داره تخمدانت زود جواب بده  یا دیرتر 

پریودیتون رو ب هم نریخت؟

سه سال پیش خوردم یادم نیست ولی فکرنکنم ، اون موقع هنوز نمیدونستیم مشکل از شوهرمه دکتر به من داد گفت لوله ها تمیز میکنه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊