2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فیاما جان من هم ایمنی مشکل داشتم و هم انعقادی ولی طبیعی باردار شدم در طول بارداری هم فقط انعقادی مور ...

عزیزم شما هم از  دوماه قبل از انتقال پردنیزول خوردین؟ و هم در طول زمان انتقال؟و اینکه سرم رو قبل از انتقال زدید؟چون از قبل باید زده بشه

عزیزم من نظره خودمو میگم اول اینکه همسر من تا الان سه بار عمل بیضه کرده این سری وارد سیکل شم چهارمین ...

نیتپل جون اسپرم همسر من دوهزار بود خیلی کمه ؟ پس شاید دلیل اینکه یه بار خارج رحم شدم تینبارم بتام مشکوک شد این باشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دعوام نکنین ، میگم خارج رحمی حتما با درد و خونریزی و ... همراهه؟ گفتن بتات بالاست باید چک بش ...

مرجان جون کی سونو داری؟اگه میشه زودتر برو سونو  خیالت راحت میشه 

فیاما جون شما این سینا تحت درمانی؟ برای انتقال چه چیزایی رو بررسی کردی یا چه آزملیشهایی انجام دادی

عزیزم من برا آندومتریوز اونجا میرم

والا هیسترو شدم، آزمایشات ایمنی انعقادی دادم، لاپرا شدم، خراش دادم، 

دیگه نمی‌دونم چی مونده که باید انجام بدم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
فیاما جان من هم ایمنی مشکل داشتم و هم انعقادی ولی طبیعی باردار شدم در طول بارداری هم فقط انعقادی مور ...

پاییز جان 

شما در طول بارداری چه داروی انعقادی مصرف کردی؟؟ 

من ژن غلظت خون رو دارم، یک بارداری سالم هم داشتم و مشکلی نداشتم ولی برای این سری به خاطر سنم که حوصله ندارم مشکلی پیش بیاد موندم داروهای ضد انعقاد رو مصرف کنم یا نه؟؟

یه بار مثبت شد دوبار منفی  نمیدونم کاریوتایپ و ایمنی انعقادی دادم حتی هیستروسکوپی هم شدم  ...

همین که تخمک زیاد داری و هایپر میشی یه نعمته 

نمی دونم چرا همه هایپر رو به دید بد می بینن 

اینهمه دارو بخوری اخرش هیچ تخمک نداشته باشی که خیلی خیلی بدتره 

چند سالتونه؟

عزیزم چسبندگی علائمی داره مثلا درد ؟

می تونه با علامت یا بدون علامت باشه، درد پریود ممکنه از علائمش باشه ولی قطعی نیست

یعنی هر کی درد پریود داره دلیل بر آندو و چسبندگی نیست یا هر کی نداره دلیل نمیشه مشکلی هم نداشته باشه

واقعا؟ از صبح بعد نماز خيلي ناراحتم و دیگه نتونستم بخوابم بنظرت مثل ماه پیشم هستم الان ربطی نداره؟

آره گلم ربطی نداره، تنها علامت + شدن بالا رفتن بناست ذهنتو با درگیر کردن واسه علائم خسته نکن

دوستان دعوام نکنین ، میگم خارج رحمی حتما با درد و خونریزی و ... همراهه؟ گفتن بتات بالاست باید چک بش ...

گلم ساک حاملگی انتظار میره تو بتای بالا معلوم باشه واسه همین گفتن چک کنی

خارج رحمی هم هر کی دیدم درد داشته