2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خداييش چي ميگند اين دكترا؟! از من 0.7 هست ميگند بايد مرتب چك بشه بعد به بقيه ميگند زير يك بايد باشه!

آخه اگه خیلی پایین باشه میره سمت پرکاری

والا من شنیدم زیر ۲

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
در مورد دارو اره اشتباه کردم اخه یه ذهنیت بدی در مورد کاربرد اصلیش برای یه بیماری خاص تو خانم ه ...

پس یعنی مشکلی نداره؟ ادامه بده مصرف رو؟ تاثیر بدی تو نتیجه عمل نداره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفقا یه مشورت. آخرین پری ام ۱۱ تیر بوده. انتقالم ۲۶تیر. و آزم ۹مرداد. تقریبا ۵هفته و ۲ روزم هست. ...

راستش دلیل تمایل به رفتنم به تهران دو چیز بود ، یکی اینکه روال داروها رو بگه و کم و زیاد کردنشو خودشون بگن ، 

و یکی اینکه ترجیحا با خود طرازی ویزیت بشم.

که البته دومی منتفیه ، چون دکتر ایران نیستن.

حالا چیکار کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آخه اگه خیلی پایین باشه میره سمت پرکاری والا من شنیدم زیر ۲

اخه اگه بحث پركاري تيروئيد باشه منطقا بايد شخص وزن كم كنه در حاليكه من هميشه تو رژيمم هر روزم پياده روي طولاني ميكنم با اين وجود هميشه اضافه وزن دارم بعيده تيروئيدم پركار باشه 

ولي آزمايشهاي دو سه سال اخيرمو نگاه ميكردم متوجه شدم از 1.2 بتدريج كم شده و دفعه اخر كه آزمايش دادم حدود 10 ماه پيش رسيده بود به 0.7 و رنج نرمال آزمايشگاهم نوشته 0.4 تا 4 ولي براي خانمهاي باردار زير 2 

ديرزو رفتم دوباره T3-T4-ANTI TPO- ANTI TG   و فريتين و...همه رو ازمايش دادم 

ظاهرا كسي به دادمون نميرسه خودمون بايد دست بكار بشيم ببينيم چمونه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
و چند تا دیگه می گردم پیدا می کنم میذارم CA یکی دیگه هم مهم بود، روما بود و... 

عزیزم یه سوال داشتم.شما میدونی که آیا فریز کردن مجدد جنین رو کیفیتش تاثیر میزاره یا نه؟آخه من 6 ماه پیش قراردبود که انتقال انجام بدم ولی یه هفته قبلش برام مشکل پیش اومد و کنسل شد با اینکه بهشون خبر داده بودم ولی متاسفانه جنینم رو از فریز باز کرده بودن و بعد دوباره فریز کردن.خواستم بدونم که آیا رو کیفیتش اثر بد میزاره؟؟؟؟

خداييش چي ميگند اين دكترا؟! از من 0.7 هست ميگند بايد مرتب چك بشه بعد به بقيه ميگند زير يك بايد باشه!

مگه الان لووتیروکسین داری؟!! 

اگر منظورشون بعد بارداری بوده مال همه مرتب باید چک بشه چه کم کار که عادی 

نه عزیزم ندارم  ولی میگن آندومتریوز یکی دیگه از دلایل منفی شدن انتقاله  فیاما جون پیشنها ...

من یبار با انتقال فرش مثبت شدن هفته ۶ سقط شد پس فکرمو درگیر آندومتریوز نکنم