2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
جواب آزمایش منم منفی شد دوستان 😎😎😎😎 الانم میخوام برم خرید کنم حالم خوب شه 🤗🤗🤗🤗 الکی مثلا م ...

ای بابا 😔😔😔

خوب کردی رفتی خرید 

نمی دونم حکمت خدا چیه ولی جالبه برام خودت باردار شدی، حداقل از نوع شیمیایی چون فقط جنین بتا رو جابجا میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.خوبین.نمیدونم کیا مثبت شدن این مدت اما به همشون تبریک میگم و امیدوارم نی نی هاشون رو بسلامتی بغ ...

دلارام جان در مورد این دارو خوندم ممکن هست باعث مهار سنتز دی ان ای بشه فکر کنم واسه همین گفتن جلوگیری کنی واین که نیمه عمر این دارو 7 روز هست

اینا رو از اطلاعات دارویی در آوردم

باز اگر سوالی داری زنگ بزن 1490 بهت میگه

تا حالا پیش دکتری نرفتین که بتونه همسرت رو عمل کنه که خوب بشه ؟؟؟  آخه هر چی سرچ میکنم به این ...

عریزم دکتر شوهر من همایون عباسی است توی مرکز باروری ناباروری اصفهان خیابان مشتاق.مطبش هم خ فلسطین است.دو سال پیش رفتیم مرکز آز اسپرم دادیم و خیلی اتفاقی ایشون شدن دکتر ما بدون شناخت قبلی.نمیدونم چرا من به مرکز مشتاق خیلی ایمان دارم حتی این حس را بهدکتر عباسی هم داارم.ایشون هم مثل اکثر دکترا خیلی برات توضیح نمیدن دارن چکار میکنن ول حس میکنم خیلی میفهمه همه تصمیماتش برای ما با قاطعیت بوده من از دکتری که به کار خودش شک کنه و تو دوراهی نظر مریض را بپرسه بدم میتد.این که برام توضیح نمیده آزارم میده خودم این اطلاعات که لوله چپ را به بیضه راست پیوند زده را از زیر زبونش کشیدم.در کل تو یه جمله توضیح میده میخواد چکار کنه ولی یه قاطعیت و اطمینانی به خودش داره که من حتی اگه تا آخر هم شوهرم خوب نشه باز هم میگم اون کارشو درست انجام داده دلایل دیگه ای بوده که نشده.در مورد تقویت باید بگم بعد از عمل واریکوسل  و عمل وازو وازکتومی که به فاصله شش ماه انجام شد وضعیت اسپرم مناسب نشد و ما سه ماه بعد از عمل که رفتیم مطب یه مقدار ویتامین داد که شوهرم به دلایل شخصی نخورد چند تا دونه فقط خورد.یک ماه بعد من باردار شدم .خارج رحم شد.لاپراتومی شدم ششماه بعد که حالم بعتر شد دوباره تصمیم به درمان گرفتیم.این بار رفتم داروهای آی الله تبریزیان را گرفتم(تین فین.کاسنی .مرکب چهار.جزر.کور)سه ماه مصرف کرد و دوباره قطع کرد تا تقریبا دوماه.بعد دوباره تصمیم جدی گرفتیم.رفت آز داد  و بردیم پیش دکتر شده بود دو ملیون.بعد از اون عمل ها صد هزار بود.ادلیل افزایش اسپرم شاید داروهای گیاهی بوده و شاید زمان.چون میگن بعد از عمل زمان میبره تا اسپرم خوب ساخته بشه.دکتر اسپرم دو ملیون را دید و ویتامین سی و ای و کلومیفن داد.تقریبا دو ماهه میخوره دیگه آز نرفتیم.توی دفترچه نوشته اگه با این داروها این دفعه نشه میکرو میکنه

خیلی خوشحال شدم برای اینکه طبیعی باردار شدی خیلیدهم متاسف و ناراحت شدم برای نتیجش عزیزم  پس خد ...

واریکوسل شوهر من شدید بود.من نمیدونم اسپرم چقدر باید باشه تا دیگه بیوپسی نکنن؟شما میتونی راهنمایی کنی؟الان اسپرم دو ملیونه.ممنون عزیزم برای احساس زیبات ولی شوهر من هر دفعه سر عمل ها خیلی اذیت شد.موقع به هوش اوندن حالت تهوع شدی تا یه روز کامل داشت بعدش هم تا چند وقت اثر عمل تو بدنش بود خودش میگه بعد هر عمل خیلی طول میکشید تا بدنم رو فرم بیاد.الانم میگه اشتباه کردیم دو تا عمل کردیم هم هزینه و هم سلامتی را به خطر انداختیم کاش از اول میکرو کرده بودیم.هی میگه دکتر باید اول میگفت میکرو کنید راحت بشید.ولی من نمیدونم جرا معتقدم دکتر راه درست را انتخاب کرده.فقط یه سوال ما این همه عمل کردیم آخرش باید میکرو کنیم چه فرقی داره برای میکرو اسپرم از مایع بگیرن را از بیضه؟آیا درصد موفقیتش فرقیی داره

خداروهزار مرتبه شکر عزیز دلم  زهرا قیافه مو نمیتونی ببینی که چقد خوشحال شدم برات و امید وار شد ...

ممنون عزیزم از همدردیت.ولی من خوشحال نیستم راستش دیگه احساس میکنم دیره برای اینکه به زیاد شدن اسپرم فکر کنم.احساس میکنم دکتر هم به این نتیجه رسیده باشه چون اون روز که نطبش بودیم اولین بار بود که تو پرونده نوشت بعد ااز ویتامین اگه نشد میکرو.قبلا بیشتر به درمان فکر میکرد ولی این دفعه نوشت میکرو.من سی و پنج سالمه و دو ملیون هنوزخیلی کمه.شوهرمم از یه طرف میگه چرا دکتر عمل پیشنهاد داد باید همون اول میگفت میکرو.از یه طرف تا حرف میکرو پیش میکشم اعصابش خرد میشه و نمیخواد فکر کنه بهش.موندم ای وسط چکار کنم با این احساسات متضادش

ولی شما نتیجه گرفتی درسته؟؟  من دوست دارم پیش دکتری که این عمل رو میکنه همسرم ویزیت بشه  ...

ان شاالله نتیجه میگیری شوهرت درمان میشه و طبیعی باردار میشی.من نمدونم بگم نتیجه گرفتم یا نه آخه من یک ماه بعد از اون روز که اسپرم صد هزار تا بود باردار شدم.مگه میشه آخه با این تعداد باردار شد از نظر علمی اصلا توجیه نمیشه.من فقط این قضیه را خدایی میدونم.

خیلی خوشحال شدم برای اینکه طبیعی باردار شدی خیلیدهم متاسف و ناراحت شدم برای نتیجش عزیزم  پس خد ...

عزیزن تعجب میکنم جرا سه بار منفی شدی؟خودتون بررسی شدید؟ دکتر دلیلش را نگفته؟دی اق آی دادید؟

رويا جونم سلام خوبي؟ اقا زرنگه من خوبه؟ ببوسش رويا چقد خوشحال شدم آن هستي، عزيزم دكتر به من پرد داد ...

کاش از خود دکتر میپرسیدی گلم.... در این مورد اطلاعی ندارم . اما میدونم تو سیکل های آی وی اف بعضی از داروها صرفا به خاطر مشکل خاصی داده نمیشه فقط چون ثابت شده بهتر نتیجه میگیرن دکترا استفاده میکنن. مثل آسپرین که به اکثریت میدن صرف نظر از اینکه مشکل انعقادی داشته باشه یا نه

به نظرم عجیبه چون اون دارو روی اسپرم تاثیر میذاره. دکتر با وجودی که میدونست این عمل رو میخوایین انجا ...

ازي جان ربطي نداره عزيزم به خاطر اينكه دكتر و مريض بالاخره طي اون عمل ب زحمت ميافتن و بالاخره جراحي انجام ميگيره براشون براي همون اين دارو رو خيلي حساب شده داده تا بتونه اس هاي با كيفيتي برداره و قال قضيه رو انشالله بككنه يه دفعه، ولي در مورد سوال دوستمون چيزي نميدونم

ازي جون دكتر ب من گفت پرد رو شرو كن راستش ايمني هام مشكل نداره ظاهراً ولي گف بخور منم چون هميشه داخل يك گوشم التهاب دارم گفتم قبول كنم حداقل برا اين مفيده😆و اينكه گفتم شايد راس ميگه و اون تو هم مثل گوشم التهابي داشته باشه، فقط يه چيزي اينكه از قبل شروع نكرده همين سيكل انتقال داده و اينكه انشالله نچرال انتقال بده اين قرصه رو سيستم نچرال پري تاثير نداره يه وقت؟

...
دکتر شنبه ها صبح بیمارستانه؟ شما چندوقت بعد پانکچر براتون انتقال داد؟

بله شنبه و چهارشنبه صبح

دو ماه بعدش

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟