2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اگه آدرس یا شماره تلفن داری بفرست برام 😍

ولی عصر روبروی بیمارستان دی ساختمان پزشکان دی شمارشم ۸۸۸۷۰۹۲۵ دوبار در سال نوبت میدن شهریور ماه و فروردین ولی اگر زودتر یخوای یه نامه از ارولوژیست داشته باشی کارت راه میافته

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
ممنون عزیزم اگه آدرس یا شماره تلفن داری بفرست برام 😍

ایشون اعتقادی به داروهای ایمنی ندارن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
ولی عصر روبروی بیمارستان دی ساختمان پزشکان دی شمارشم ۸۸۸۷۰۹۲۵ دوبار در سال نوبت میدن شهریور ماه و فر ...

ممنون عزیزم نمی دونی همسرم رو پیش کدوم دکتر میفرسته ؟ چون همسرم آزواسپرمه همزمان با من که پانکچر میسم اونم باید عمل شه

خداجونم شکرت       
کدوم بیمارستان هستن؟

بیمارستان مهر

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
شما خودتون رفتین؟

عزیزم من نرفتم پیش دکتر طرازی میرفتم ولی قبل از شروع دوباره سیکل من طبیعی باردار شدم و الان یه پرنسس کوچولو دارم

فیاما جان من هم ایمنی مشکل داشتم و هم انعقادی ولی طبیعی باردار شدم در طول بارداری هم فقط انعقادی مورد توجه قرار گرفت در صورتی که انتقال آخرم هم هپارین هم آسپرین و سرم و پرد داشتم و هم هیسترو خراش ولی انتقالم منفی شد

من همش حس میکنم شاید اصلا داروی ایمنی برام لازم نبوده 

خودم بیشتر مد نظرم طرازیه 

ولی قبل عید ما آزمایش ایمنی و انعقادی رو بردیم نشون بدیم نیم ساعت دیر رسیدیم منشی در و باز نکرد گفت دکتر رفته بعد یه خانومی از مطب اومد از اونم پرسیدیم گفت دکتر خیلی وقته رفته 

خلاصه من و همسرم جلوی مطب منتظر موندیم بعد چند دقیقه دکتر و منشی اومدن جلو در 

در آخر آزمایش منو اونروز دکتر ندید بماند که چقد واسه اینکه اونروز جواب آزمایشم آماده شد سختی کشیدم و آزمایشگاه دو ساعت قبل اینکه بریم مطب آزمایشارو با پست فرستاد 

همسرمم از اون موقع دیگه به طرازی راضی نیست 😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
اره گلم حالا شاید منم ساعتشو تغییر دادم...نمیدونم چی بود هرچی بود دیگه خبری نیست ازشون(البته درد ندا ...

منم فکر کنم اونا حرکات نی نی بوده، وگرنه انقباض یه وقتایی انقدر اذیت میکنه که طرف میره بیمارستان تا فکر کنم با یه دستگاهی شدت انقباضا رو ثبت میکنن، برای شما خدا رو شکر اینطوری نبوده، درباره ی پرولوتون منم از دکترم پرسیدم گفت اونایی که خیلی ریسک زایمان زود رس و سقط و خونریزی و... دارن، انگاری شیاف رو کم کم قطع میکنن و پرولوتون میزنن، بمن گفت اصلا لازم نداری، با همون شیاف اوکی هستی، با اینکه منم رحمم کوچیکه و سرکلاژم شدم ولی تا الان که خوب بودم الحمدلله، شما ام ببین دقیقا دکترت واسه چی میگه پرولوتون لازم داری، شاید مثلا برای هماتومت باشه🤔

فیاما جان من هم ایمنی مشکل داشتم و هم انعقادی ولی طبیعی باردار شدم در طول بارداری هم فقط انعقادی مور ...

معمولا توی بارداری طبیعی نیازی به داروهای ایمنی نیست، دکتر طرازی اینو گفتن

کما اینکه داروهای انعقادی اثر ایمنی هم دارن

ولی خب مسیله شکست و سقط مکرر فرق می‌کنه اینها چیزایی که به لحاظ علمی ثابت شده و خب آدم ترجیح میده پیش دکتری بره که همه اینارو در نظر بگیره

بالاتر از همه اینا خواست خداست