2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واریکوسل شوهر من شدید بود.من نمیدونم اسپرم چقدر باید باشه تا دیگه بیوپسی نکنن؟شما میتونی راهنمایی کن ...

عزیزم من نظره خودمو میگم اول اینکه همسر من تا الان سه بار عمل بیضه کرده این سری وارد سیکل شم چهارمین باری هست که قراره عمل بشه 

ولی خداروشکر همسر تو خوب شده تو آزمایش اسپرمش ،اسپرم وجود داره حتی اگه انگشت شمار باشه که الحمدلله برای شما دومیلیونه 

پس روزی که تو پانکچر میشی همسرت عمل نمیشه فقط میاد آزمایش اسپرم میده 

دوم اینکه عزیز دلم از الان به بعد شما شانس طبیعی باردار شدن رو هم دارین چی از این بهتر ؟؟؟

وقتی اسپرم از صفر رسیده به ۱۰۰ هزار بعدم به دومیلیون پس امید وار باش بیشتر هم میشه 

فقط سعی کن همسرت رو تقویت کنی تا اسپرماش با کیفیت باشه 

من مطمئنم این سری مامانی زهرا جان 💜💜💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خاکستری جون خوبی عزیزم؟شما هفته چند رفتی برا آز قند؟آز یه مرحله ای رو برات نوشتن یا چند مرحله ا ...

دکتر برامنم نوشته آزها رو گفت مال 7ماهگی هس 26هفتگی برو...حالانمدونم اول26 برم یا اخرش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم از همدردیت.ولی من خوشحال نیستم راستش دیگه احساس میکنم دیره برای اینکه به زیاد شدن اسپرم ...

عزیز دلم حتما به خاطر سنت این حرفو زده که یه موقع دیر نشه تخمکات کیفیت الانو نداشته باشن 

این عملی که همسرت کرده همیشگیه فقط برای بچه اولت نیست 

میتونی بچه اولتو با میکرو باردار شی بچه دومتو طبیعی 

به این چیزا فک کن از شرایط تو خیلی خیلی خیلی بدتراش هستن 

قدر این شرایط رو بدون خداروشکر کن با همسرت هم منطقی صحبت کن 

بگو ان شاءلله بچه دوممونو طبیعی میاریم 😀

خداجونم شکرت       
ان شاالله نتیجه میگیری شوهرت درمان میشه و طبیعی باردار میشی.من نمدونم بگم نتیجه گرفتم یا نه آخه من ی ...

من نمیتونم یه دکتر خوب تو تهران پیدا کنم که اگه همسر منم با این عمل وازو واستومی میتونه درمان شه ایشون عمل کنه 

من از شرایط همسرم هیچی نمیدونم برای این میخوام با یه دکتر خوب مشورت بگیریم اگه میشه با عمل خوب بشه اینکارو کنیم اگرم نه که راضیم به رضای خدا 

خداجونم شکرت       
عزیزن تعجب میکنم جرا سه بار منفی شدی؟خودتون بررسی شدید؟ دکتر دلیلش را نگفته؟دی اق آی دادید؟

یه بار مثبت شد دوبار منفی 

نمیدونم کاریوتایپ و ایمنی انعقادی دادم حتی هیستروسکوپی هم شدم 

دی اف آی نمیتونیم بدیم به خاطر همسرم 

احتمالا پائیز دوباره وارد سیکل شم 

ولی فکر اینکه همسرم دوباره عمل میشه دوباره هایپر میشم دوباره انتقال دوباره ۱۴ روز دلخوشی و انتظار 

اصلا دلم نمیخواد پائیز بیاد 

خداجونم شکرت       
عزیزم من نمیگم یه راست برو سراغ لاپاراسکوپی فقط میگم شما که داری همه کار انجام میدید اینم بررسی کن، ...

کاملا حرفاتو قبول دارم فیاما جون 

بله من احتمالو رو این میزارم که آندو ندارم ولی چند ماه دیگه که خواستم وارد سیکل شم حتما با دکترم در میون میزارم ایشون شرایط من رو بهتر میدونن و راهنمائیم میکنن

خداجونم شکرت       
عزیزم من نمیگم یه راست برو سراغ لاپاراسکوپی فقط میگم شما که داری همه کار انجام میدید اینم بررسی کن، ...

فیاما جون شما این سینا تحت درمانی؟ برای انتقال چه چیزایی رو بررسی کردی یا چه آزملیشهایی انجام دادی