2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان من اسپرین ۸۰ میخورم امروز باید یه دونه دندون بکشم متاسفانه  مشکلی پیش نمیاد ؟؟ پر کرده ...

من آسپرین مصرف میکنم ودندون پزشکی برای روکش دندون و پرکردن و...رفتم مشکلی نبود

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی می دونه آمپول آنوکسا دور ناف قبل از انتقال برای چی داده می شه؟ آخه این آمپولی هست که همی ...

اتفاقا از قبل بزنی بهتره غلظت خونت و از بین میبره رودتر⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.سرویکست چندبود؟یعنی بخاطر سرویکس سرکلاژ شدی یا بخاطر مدل رحمت؟

من سرویکسم 27 بود تو ان تی، با سونو شکمی، بعد دکتر واسه اطمینان واژینالم سونو کرد، که کمتر از 27 بود، که دیگه سرکلاژ شدم هفته 13، ولی مرجان جون هم رحمش تک شاخه، اون سرکلاژ نشد، فکر کنم من چون شل بود دهانه رحمم بخاطر همون بود

من سرویکسم 27 بود تو ان تی، با سونو شکمی، بعد دکتر واسه اطمینان واژینالم سونو کرد، که کمتر از 27 بود ...

عزیزم اگه کسی سرکلاژ کنه فقط باید سزارین کنه؟⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

نه عزیزم، اونایی که میتونن طبیعی بیارن، هفته 36 بخیه رو باز میکنن، میرن خونشون تا دردای زایمان شروع بشه😌 حالا نی نی من پاهاش پایینه، حالت بریچ هست، من که سزارین میشم

نه ربطی نداره میتونه زایمان هم بکنه.اون موقع براش بازش میکنن.ولی تو سزارین یا پس از اتمام عمل یا چندوقت بعدش؛گاهی ممکنه بمونه واسه بچه های بعدی

دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

خداروشکر عزیزم مبارک باشه....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نه عزیزم، اونایی که میتونن طبیعی بیارن، هفته 36 بخیه رو باز میکنن، میرن خونشون تا دردای زایمان شروع ...

انشاللله که خیره تازه سزارین خیلی راحت تره به نظرم⚘⚘⚘

مامان سبحان غیر از غربالگری که روز سوم از کف پای نی نی خون میگیرن با یه واکسن که روز اول فکر کنم به ...

عزيزم واكسن رو كه همون موقع كه بيمارستان بستري هستي ميزنن و غربالگري رو ديگه نميخواد بري بيمارستان ( ممكنه توي بيمارستان بهت بگن فرداي روزي كه مرخص ميشي بري براي غربالگري دكتر اطفالي كه پسر من رو توي بيمارستان ويزيت كرد اين رو گفت ولي نميخواد به حرفش گوش كني و لازم نيست ديگه بري بيمارستان ) غربالگري رو روز سوم تا پنجم مركز بهداشت بايد انجام بدي البته زنگ بزن مركز بهداشت نزديك خونتون بپرس ببين همونجا انجام ميدن يا بايد بري جاي ديگه كه خودشون بهت ميگن كجا بايد بري .