2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
زينب جان و بقيه دوستان هركي جواب سوالم رو ميدونه بگه ممنون ميشم  جنين 3 روزه و 5 روزه احتمال م ...

گلم دکترت درست گفته، با یه مقاله نمیشه نظر داد، بیشتر مقالات سیستماتیک ریویو و متاآنالیز نظرات درست تری دارن چون سو گیری ممکنه تو یک مقاله باشه ولی تو سیستماتیک و متا آنالیز همه جور مقاله ایی بررسی میشه

ولی من واسه بلاست کردن اینو می دونم که شانس لانه گزینی جنین بلاست از سه روزه بیشتر هست چون مراحل سختی رو خارج از رحم مادر به سلامت گذرونده

ولی بلاست کردن بیشتر برای خانم های جوان با تعداد جنین بالا استفاده میشه و اتفاقا برعکس برای شما چون تعداد جنین کمتر هست و فاکتور سن رو داریم بهتره 3 روزه انتقال بدن چون شاید یه جنین سه روزه به خوبی بتونه مراحل تکامل رو در رحم طی کنه ولی در محیط آزمایشگاه خیر

یعنی اومدن دیدن طی سال های زیاد و سیکل های انتقال متعدد خیلی از جنین های سه روزه که فکرشو نمی کردن به بلاست live birth rate خوبی داشتم درصورتی که اگر بلاست میشدن تو محیط آزمایشگاه محکوم به فنا میشدن

ولی باز دلایل دکترت شاید چیزای دیگه بوده که برات بلاست کردن بالاخره ما با یه تعداد سرچ نمی تونیم چیزی که دکترم ن چندین سال درسش رو خونده بدست بیاریم ولی می تونیم بپرسیم و اون هم توضیح بده چون حق ماست که جواب سوالاتمون رو بدونیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه چیزی میگم دعوام نکنین من هروقت چیزی میخورم معمولا بعد چهل دقیقه یا یک ساعت حرکتای نی نی رو ...

منم همين جورى بودم كل روز خيلى كم حركاتو احساس مى كردم فقط دراز مى كشيدم متوجه مى شدم اونم نه خيلى راحت 

فقط به خاطر جفت قداميه و دكترم هم مى گفت حركات بچه رو به خاطر نوع جفتت بيشتر از پهلوى راست و چپت متوجه مى شى تا قسمت وسط

خودتو نگران نكن راستش من اصلا خودم بابت اين مساله اذيتم نمى كردم چون واقعا جفت قدامى حركاتش به نسبت جفت خلفى خيلى كمه

فكراى منفى رو هم بذار كنار 

آب هم زباد بخور و نگران هيچى نباش

21مرداد برام بخونید واسم، عید قربان. مرسی عزیزم😘😘😘

مازین جان اصلا می دونی چی شده از بس چشمام بابا قوری میره اسم شما رو ندیده بودم تو گوشی خودم، شما رو روز 38 نوشته بودم از قبل هنوز نوبت شما نرسیده که نمی دونم چرا نی نی سایت حذف می کنه از یه شماره ایی به بعد رو😂😂🙈🙈🙈

خانوما من به دکترم زنگ زدم گفتن برو دوباره سینال افو بگیر بزن ولی من نسخه که ندارم بدون نسخه نمیدن بهشون گفتم میگه به ما مربوط نیست مشکلی نداره بنطرتون دیگه نزنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانوما آمپول گونال اف تو تهران هر جا زنگ میزنم ایرانیشو دارن نمی دونم از کجا بخرم یحا زنگ زدم گ ...

گلم به نظرم بگیر حتما، اگر هم نشد من بهمن ماه خارجیش رو از داروخانه دکتر اردشیری تو رویان گرفتم با تایید بیمه

کاش یه زنگ بزنی اونجا ببینی دارن الانم

خانوما من به دکترم زنگ زدم گفتن برو دوباره سینال افو بگیر بزن ولی من نسخه که ندارم بدون نسخه نمیدن ب ...

اگه قراره بزنی همین امروز فرصت داری تزریق کنی نباید وقفه بیفته

قراره آی بو آی کنی؟

سلام دوستان ببخشید دیر گذاشتم لیست امروز رو در گیر آزمایش و حالت تهوع بودم، الان خیلی بهترم🙈🙈🙈 2 ...

زینب جون من کمتر میام سایت . خواستم اعلام کنم تا امروز ب نیت بچه ها خوندم ان شالله همشون حاجت روا و دلشاد بشن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
منم همين جورى بودم كل روز خيلى كم حركاتو احساس مى كردم فقط دراز مى كشيدم متوجه مى شدم اونم نه خيلى ر ...

وای مرسی هانا جونم خدا خیرت بده.اخه بعضی وقتا حرکاتش بیشتر میشه بعضی روزا خیلی اروووووم.امروز از اونروزاس که خیلی ارومه.رفتم‌خواهش و التماسش کردم گفتم مامان جان به من رحم کن دوتا لگد بزن دلم خوش شه😂 یکی دوتا یواااش زد...ولی شبا ساعت ۴ به بعد انچنان لگد میزنه که انگار جنگه قربونش برم🤣فکرکنم بچم مث خودم جغده😂❤

ولی مرسی که گفتی خیلی خیالم راحت شد.خودمم میگفتم حتما بخاطر مدل‌جفتمه

آب که خیلی میخورم عزیزدلم😘 دختر نازتو از طرف من ببوس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید مگه موقع انتقال جنین رو داخل رحم نمیگذارن پس باز بودن لوله ها چه اهمیتی داره

گلم ممکنه لوله ها هیدرو شده باشن و یا احتمال منفی شدن هست یا احتمال خارج رحمی 

واسه همین با عکس رنگی بررسی باید بشه حتما حتما