2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047255 بازدید | 684583 پست

دوستان يه نفر بود انتقالش با بيهوشي بود اسمش رو ميدونيد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان ، کیا بعد از باردار شدن تحت نظر دکتر طرازی بودن؟

خوبه؟ میخوام از الان وقت بگیرم براش برای یک هفته بعد از مثبت شدن.زود نیست؟

مطبش بگیرم یا ابن سینام میده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جان و بقيه دوستان هركي جواب سوالم رو ميدونه بگه ممنون ميشم 

جنين 3 روزه و 5 روزه احتمال مثبت شدنشون خيلي با هم فرق داره؟ يبار دفتر آمار گاندي رو ديدم جنيناي 5 روزه تقريبا 60% مثبت شده بودن و سه روزه ها 40% 

اگه واقعا اينقدر تاثير داره پس چرا بعضي دكترا اصلا اعتقادي به بلاست كردن ندارن و سه روزه انتقال ميدند؟

داشتم به اين فكر ميكردم كه پيشنهاد بدم دفعه بعد سه روزه انتقال بدند برام به دو علت اول اينكه اينجوري دو تاش انس انتقال خواهم داشت دوم اينكه يك مقاله انگليسي خوندم نوشته بود احتمال بارداري پوچ در روشهاي كمك باروري وقتي از چنين بلاست استفاده ميشه دو برابر وقتيه كه از جنين سه روزه استفاده ميشه! به دكترم گفتم گفت من تا حالا تو هيچ رفرنسي نديدم همچين چيزي تاييد بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی عزیزم حتما میرم...ممنون  دکتر عسگری خیلی بهم نزدیکه..برم پیش همون ؟ کردمنش کجاست مطبش؟

ببخشید اشتباه گفتم. فامیلش کردافشاری😁😁

میگن این کارش خیلی بهتره. سابقه بیشتری داره

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
گلم gcsf همون چسب جنین هست که یا تو رحم مستقیم تزریق می کنن یا یه مدل داره دور بازو میزنن در این حد ...

بطور کلی میدونم gcsf چی هست ولی دیروز رفته بودیم بیمارستانی که پانکچر داشتم که مدارکم رو تایید کنم واسه بیمه دوباره جنین شناسش رو دیدیم شوهرم رفت که باهاش صحبت کنه دوباره بحث رو کشید رو جنین اهدایی منم گفتم من جنین اهدایی نمیخوام.حداقل تا همه تلاشم رو نکردم نمیخوام بهش فکر کنم. رفتیم تهران و بهمون هم گفتن اصلا حرف چنین اهدایی رو نزنین.بعد بهم میگه خانم شوهر شما اصلا اسپرم نداشت خدایی زینبی جان مسخره نیست حرفش؟ شوهر من تو نمونه هم اسپرم داشت منتها این اواخر مرده بودن بعد میگه تو بیضه اسپرم نداشت .اگه نداشت چطور ۶۰۰ واسه فریز ازمون گرفتن.حتی خودش موقع فریز بهمون گفت اندازه یه سیکل و نصفی اسپرم بوده چون اندازه دو سیکل نمیشده همشو تو یه سیکل براتون فریز کردیم.تازه شوهر من تا همین دوهفته پیش دومیلیون اسپرم داشت که زنده هم بینشون بود ولی خب چه فایده که مورفولوژی کلا صفر بود

کلا حرفاشون متناقضه. بعد از اون طرف وقتی فهمید اومدیم تهران واسه ادامه درمان میگه حالا که اصرار دارین یبار دیگه بیاین تخمک کشی .ما یه محیط کاشت جدید سفارش دادیم که شرایط ویژه ای رو برای شما که جنیناتون ضعیفه فراهم میکنه که رشد کنن. برای یه زن و شوهری که شررایطشون مثل شما بود سفارش دادیم اگه میخواین بگین تا برا شما هم سفارش بدیم.از اون طرف رفتم از یه سری مدارک کپی بزنم برگشتم دیدم همشون با دکتر و جنین شناس جلسه گرفتن در رو هم بستن بعد دررو باز کردن بهم گفتن برم داخل .بعد بهم میگن برای اینکه اون محیط کاشت رو براتون سفارش بدیم باید دوباره بری تحت نظر دکتر که دورت تنظیم بشه .فردا حتما زنگ بزن که خانم دکتر بگن کی بری پیششون.امروز هم منتظر بودن من بهشون زنگ بزنم 😏😏😏 مار از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه.

هر چی به شوهرم میگم ول کن این جنین شناس رو همش ناامید میکنه .اصلا دستش با دلال جنین اهدایی تو یه گاسه است.بخدا هم رویان هم ابن سینا بهمون گفتن اصلا کی گفته شما باید برین برا جنین اهدایی؟ اصلا تا چند بار با جنین خودتون انتقال ندین ما نمیتونیم صحبتی از جنین اهدایی کنیم.

میخواستم بدونم آیا رویان که پیشتازه تو این مسایل آیا این محیط کشت جدید رو هم استفاده میکنه؟که انگار شما اطلاعی نداری.حتما هفته دیگه زنگ میزنم میپرسم.ببینم اصلا چنین چیزی هست؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اون خانوم عسگری دکتر نیستا ، ماما هست😅🌸

عهههه

شما رفتین اونجا؟؟

از کارشون خبر دارین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
این اشتباهو برای منم انجام داده ولی از نوع دیگش.امپول آزاد سازی که به شما داده یا دوزش پایین بوده یا ...

منم مث شما شد دیگه.قبل از آمپول آزادسازی گفت تخمکات خیلی بزرگ شده و احتمالا قبل از پانکچر خیلیش آزاد میشه.چقققدر که من تو عید امسال اشک ریختم

دوست عزیز یعنی احمدی از کلانتر بهتره،من همش ناراحتم که چرا با کلانتر ویزیت نشدم،آخه احمدی هم که اصلا ...

سلام عزیزم.احپدی اصلا حرف نمیزنه ولی بهش اعتماد کن

من کلا دو تا جنین داشتم که خودش تصمیم گرفت یکیشو انتقال بده و سه روزه

منم هیچ اعتراضی نکردم

خودشم برام انتقال داد و شکر خدا همون بار اول گرفت و الان نی نی سه ماهشه کنارم خوابیده

سلام بچه ها هرکی این پستو میخونه برای رضای خدا چیزی به ذهنش میرسه یا اطلاع داره بگه اجرتون باامام رض ...

من که دارم به همه میگم

قبل از انتقال حالا که دو سه ماه وقت داری یه طب اسلامی یا سنتی برو که رحمت اماده بشه

رحم اگه اماده باشه به تعداد جنین بستگی نداره برا گرفتن. بدونه هم کافیه

ضرر که نداره اینهمه هزینه کردی اینم امتحان کن عزیزم😊

نه فقط استرس بود دليلش من بيخيال شدم بعد پريود شدم  ببين آويشنو امتحان كن اگه عطاري نزديك خونت ...

باشه سعی میکنم بیخیال شم برم آویشن دم کنم ببینم چی میشه 

ممنوووووون🤗🤗🤗🤗

زينب جان و بقيه دوستان هركي جواب سوالم رو ميدونه بگه ممنون ميشم  جنين 3 روزه و 5 روزه احتمال م ...

بله عزیزم جنین بلاست احتمالش بیشتره.من خودم با اینکه تعداد تخمکام کم بود اما رضایت دادم که حتما بلاست بشه چون گفتم چه کاریه انتقال بدم بعد نشه بذار اصلا جنین تشکیل نشه.جنین هایی که مشکل کروموزومی داشته باشن تا مرحله بلاست پیش نمیرن و رشدشون متوقف میشه.البته خیلی از دکترا بهش اعتقاد ندارن چون ریسکش بالاست و ممکنه همه جنینا از بین برن