2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047497 بازدید | 684604 پست
بله عزيزم طب سنتي رو تا حدودي رعايت ميكنم ولي ديگه اصلا دنبال ivf نميرم چون تكرار اين حجم از دارو ...

آره گلم قطعا درست می گی، اصلا خیلی طبیعی باردار شدن بهتره، و امیدوارم همسرتون بعد عمل اون قدر بهتر بشن که نیاز به تکرار پروسه نباشه

دقیقا با هر بار آی وی اف زلزله هورمونی تو بدن میاد که هنوز مونده عوارضش مشخص بشه ولی خوب گاهی تنها راهی که از ژن خودش یا با حرف و حدیث کمتر راجع به سرپرستی آدم مجبور میشه تو این راه پا بذاره

قبول کردن سرپرستی کار خیلی خیلی بزرگی هست

دیگه انتخاب بین این موارد به وضعیت هر فرد و همسرش بر میگرده، چون بالاخره شما اختیار بدنت رو داری و حق داری انتخاب کنی کاملا هم صحیح هست حرفتون

ان شاالله هر چی براتون پیش میاد عالی باشه و تلخی این روزا فراموش بشه

@elhamiiiiiiiii     جون خوبی عزیزم؟فسقل خوبه؟ویارات بهتر شده؟ @هاانا  ‍  ...

سلام عزیزدلم خوبی گل دخترت خوبه 🌹😍ممنون عزیزم همیشه بیادم هستی و صدام میزنی 😘منم خوبم فسقلی هم خوبه  گلم ویارم بهتر شده ولی معده درد شدید دارم از طرفی هم درگیر عفونت شدم 😞زخم رحمم کم بود خدا خودش بدادم برسه لحظه ای نیست نگران نباشم !فعلا دکترم گفته از جوش شیرین برای شستشو استفاده کنم و دارو داده ببینم چی میشه!! 

گلم برامون  دعا کن  !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم راستی ازمایشام و گذاشتم اگه تونستی بهم بگو غلظت خونم چقدره؟🌷🌷🌷🌷🌷

گلم صفحه آخر هم دیدم، اون مربوط به ایمنی بود و خیلی متوجه نشدم ولی غلظت خونت زیاد نیست خدا رو شکر، صد البته من متخصص نیستم ولی فکر می کنم با این داروها تحت کنترل هست 

سلام عزیزدلم خوبی گل دخترت خوبه 🌹😍ممنون عزیزم همیشه بیادم هستی و صدام میزنی 😘منم خوبم فسقلی هم خو ...

فداتشم خانمی.همیشه به یادتم.ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر میذاری و فسقلتو صحیح و سالم بغل میگیری...هنوز جنسیتش معلوم نشده؟😁

نگران نباش گلم.کارایی که دکترت گفته انجام بده به امیدخدا هرچه زودتر خوب میشی. ماها که حساستریم انگار بیشتر استرس وارد میشه بهمون...ولی ان شاالله درنهایت هممون به سلامت فسقلیامونو بغل میگیریم و دلتنگ این روزامون میشیم

امیدوارم تموم منتظرا این روزا رو تجربه کنن...حتما گلم.توام با فسقل تو دلیت برای من و دخترم دعا کن که دو هفته دیگه سونو همه چی خوب باشه و این مرحله رو هم به خوبی پشت سر بذاریم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فقط بگو چه روزی گلم دوست داری، از فردا اسمت تو لیست میاد

21مرداد برام بخونید واسم، عید قربان. مرسی عزیزم😘😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)