2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047440 بازدید | 684602 پست

بچه ها من فکرکنم الزایمر گرفتم یادم نمیاد @مامان_سبحان7     جون بعد زایمان اومد اینجا خبر بده از خودش و نی نیش؟🤔ان شاالله که حال همشون خوب باشه 

@negin69   عزیزم خوبی؟گل پسرمون چطوره؟کی سونو داشتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی میگم دعوام نکنین من هروقت چیزی میخورم معمولا بعد چهل دقیقه یا یک ساعت حرکتای نی نی رو میفهمم درصورتی که هرجا خوندم نوشته بعد نیم ساعت باید حرکاتشو بفهمی.مثلا بعد ناهار طول میکشه تا حرکاتشو بفهمم...بیشتر شبا تکون میخوره

و اینکه دیروز تاحالا خیلی ضربه هاش ارومتر شده.یعنی تکون میخوره ولی به شدت قبل نیست.حالا نمیدونم این موضوع ربطی به جفتم که قدامیه داره یا نه...همش میترسم نکنه واقعا حجم کیسه ی آب کم شده باشه و نی نی داره اذیت میشه😣😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من ازاین سینال ها استفاده کردم که اونطور بهت گفتم.اصلا قصدم خدا شاهده استرس دادن و اذیت کردنت ...

می دونم عزیزم بخاطر خودم میگی ممنون گه به فکرمی ولی الان ب م پیش یه دکتر دیگه هزار جور بهونه میاره که به ما مربوط نمیشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
صفرا بر ايت الله تبريزيان رو خوري؟؟

بله

سه ماه خوردم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

اها یه سوال دیگه دارم باز شدن دهانه ی رحم مگه مربوط به همون طول سرویکس نیست؟یا اینکه اینا دوتا قضیه ی جدا هستن؟من با اینکه طول سرویکسم ۳۵ بود توی سونوی هفته ی قبل،اما سونوگراف گفت دهانه ی رحمت داره باز میشه!حالا همش میترسم واقعا منظورش چی بود!!!

خانوما جنسیت جنین دقیقا از چه هفته ای مشخصه؟

عزیزم دقیقش از هفته ی ۱۶ به بعد.سونوی انومالی قطعی میگه معمولا.هرچند برای من ان تی هم درست گفت

هروقت پرسیدن بگو برام مهم نیست فقط سلامتیش مهمه

بچه ها من فکرکنم الزایمر گرفتم یادم نمیاد @مامان_سبحان7     جون بعد زایمان اومد این ...

منم چون کم میام خیلی تو فکر جفتشونن...یکی برای دیدن سبحان گلیش اون یکی برای خبر دار شدنداز جنین نازش؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،