2777
2789
دقیقا اما می‌خوام یه عطری باشه که رد بوش بپیچه

رایحه مد نظرتون انتخاب کن اما باید هزینه کنید اصل اون کار را خریداری کنید 

فیک ها نهایت چند ساعت دوام داشته باشند بعد از موندن 

بو میپره و یک بوی حشره کش جایگزین میشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخخخخ آخخخخ دقیقا من تو خونه معروف به کسیم که با ادکلن دوش میگیره اما هیچ وقت مثل مردم وقتی رد میشم ...

خب خودت حس نمیکنی 

مامان من همیشه معترضه که بوی ادکلنش پخش نمیشه 

در حالی که یه لحظه بشینه یجا تا چندروز بوی عطر ازون قسمت میاد یا بری تو تختش کامل بوش میاد ولی خود ادم متوجه نمیشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من ویکتوریا سکرت و لالیک لامور و ورساچ کریستال بنفش استفاده میکنم فوق العادن:)

بوی تلخ هستن یا شیرین؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
فقطططططط مگاماره بگو لعنتی کسی از بوی تو بدش میاااااد

بوش تلخه یا شیرین

ورساچ خنکهلالیک و ویکتوریا شیرین

ممنونم عزیزم

بوش تلخه یا شیرین

خنکه اصلا ی بوی خاصه باکلاسه خخخخ

من خریدم گذاشته بودم روی میز از اونجا رد شدنی بوش میزد با اینکه تو شیشه بودااا

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
خنکه اصلا ی بوی خاصه باکلاسه خخخخمن خریدم گذاشته بودم روی میز از اونجا رد شدنی بوش میزد با اینکه تو ...

ممنونم عزیزم