2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046904 بازدید | 684563 پست
میشه قبل انتقال بررسیش کرد؟ مثلا با pgd نگرانم جنینای باقیمونده هم مشکل داشته باشه اگه احتمالش وجو ...

ی مطلبی خودم که نوشته بود قبل انتقال این تست رو میتونن انجام بدن روی جنین واگر مشکلی باشه مشخص میشه،واحتمال اینرو هم داره که به جنین آسیب برسونه.....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان مال شما پایین بوده پس، مال من بالا بود که ب۶ و ب۱۲ داد. ژنهای هموفیلی اوکی بودن؟ پروتیین cو s ...

پروتیین c و s تو رنج نرمالند

ژنهای هموفیلی نمیدونم منظورتون کدومه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای خدایا تیکرشووووو😍😍😍 قلبممممم.چه حسی داری این روزا رویا جونم؟ ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت ه ...

حس ترس😁😜🤪

همش میگم کاش تو خونه خودم بودم، اونجوری با خیال راحت روزها رو میگذروندم تا وقتی دردم بگیره

ولی همه استرسا رو که کنار بذاریم با خودم فکر میکنم وقتی به دنیا بیاد دلم برای این روزا تنگ میشه که نصف شبا تو دلم تکون میخوره و خودم و خودش تنهاییم

وااای خیلی گرونه هزینه هاش منم چندباررفتم،مال کجایی خودت،انشالاه نتیجه بگیری کی انتقال داری

هزینه رفت و آمد برام بیشتر می اومد. وگرنه بیمه تکمیلی ام ، و اگر پول هاشو بدن ، تا حدودی پوشش میده .

از جنوب میام .

معلوم نیست هنوز.هفته دیگه .

خدا کنه ، جسمم از سال پبش تا الان حس میکنم ناتوان تر شده ، 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم شما كي انتقال داشتي چند تا انتقال دادي و فكر مي كني چه كارا كردي كه به سلامتي مثبت شد

من ۱۸ خرداد انتقال دادم کار خاصی نکردم عزیزم فقط استراحت کردم و آب زیاد خوردم و اینکه ایمان داشتم خدا بهم میده اثلا به منفی شدن غکر نمیکردم لطف خدا شامل حالم شد ان شاءالله قسمت شما

خدا جونم شکرت...
خداروشکرنمیدونی وقتی خوندم چه اشکی توچشام جمع شد تو که داری مامان میشی برام اهم دعاکنومن که ازهمه سی ...

اناهیتا جون نا امید نباش عزیزم به حق امام رضا ان شاءالله معجزه خدا شامل حال تک تک منتظرا و شما عزیزم خدا به دل شکستت ی شادی بی پایان بده

خدا جونم شکرت...
خداروشکر ان شالله بسلامتی بغلش کنی خانومی شما چه علائمی داشتی وقتی مثبت شدی؟؟ از کی شروع شد علائم ...

ممنون عزیزم 

به نظرم دنبال علائم نباش من تو اون ۱۴ روز فقط چند بار زیر شکمم زیر کشید همین دیگه علامتی نداشتم ان شاءالله خبر مادر شدنت و بزاری عزیزم

خدا جونم شکرت...
تارا جان شما مگه کاریوتیپ را نداری؟ آیا قبلش مشاور نشدید؟ من بخاطر دو تا بارداری پوچم چک شدم و هیچ ...

يعني دو تا بارداري پوچتون بارداري طبيعي بود مريم جان؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
حس ترس😁😜🤪 همش میگم کاش تو خونه خودم بودم، اونجوری با خیال راحت روزها رو میگذروندم تا وقتی دردم ب ...

سلام رویا جون ب سلامتی چیزی نمونده ب زایمانت انشالله ب سلامتی و خیر بگذره

هنوز چت خصوصیمونو دارم نوشتی ۱۲ هفته م و لک بینی دارم

سزارینی یا طبیعی ؟

برامنم دعاکن بخیر بگذره این چند هفته

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم..... 

امیدوارم بهترینا منتظر تک تکتون باشه.... 

من یه مدتی شهرستان بودم و نتونستم سر بزنم.... 

امیدوارم این مدت کلی خبرای خوب بوده..... 

خدا شاهده خیلی دلم براتون تنگ میشه..... 

من فکر میکردم پسرم بزرگتر بشه کارام سبک‌تر میشه اما روز به روز تایم بیشتری نیاز پیدا میکنم..... 

تا چند مدت پیش دخترم همش اصرار داشت خودش غذاشو بخوره.... 

ولی از وقتی پسرم به غذا خوردن افتاده دخترم اصرار داره من بهش غذاشو بدم..... 

یعنی فیلمیه غذا خوردن ما سه تا.... 

سه تا بشقاب میذارم جلو به ترتیب یه قاشق پسرم، یه قاشق دخترم و یا قاشقم خودم..... 

بعضا قاطی میکنم یکی‌ دو بار کم مونده بود غذای اشتباهی بذارم تو دهن پسرم..... 

خلاصه انشالله قسمتتون بشه بساطی دارم.... 

پسرمم شیطون به همه جا سرک میکشه.... 

هزار ماشالله زورشم زیاده دیگه این قفل کودک‌ها جواب نمیدن.... 

همچین کشوهارو باز میکنه صد تا قفلم جلودارش نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com