2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
سلام رویا جون ب سلامتی چیزی نمونده ب زایمانت انشالله ب سلامتی و خیر بگذره هنوز چت خصوصیمونو دارم نو ...

عزیزم به سلامتی دیگه چیزی نمونده.... 

انشالله به شادی و سلامتی بغلش کنین و زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه و هر روز شاهد شادیات و موفقیتش باشین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم، منم زیر نظر دکتر رستمی هستم، قرار بود این ماه وارد سیکل انتقال بشم که متاسفانه پدرم به رح ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

بهشت برین جایگاهش باشه.... 

غم بزرگیه انشالله خدا یه فرشته ناز برا تسلی دردت برات بفرسته.... 

مطمئنم به زودی بابات شاهد شادیت خواهد بود و از اون بالا دست پر محبتش رو بر سرت میکشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حس ترس😁😜🤪 همش میگم کاش تو خونه خودم بودم، اونجوری با خیال راحت روزها رو میگذروندم تا وقتی دردم ب ...

عزیززززززمممم.... 

دیگه چیزی نمونده.... 

به سلامتی بغلش کنین.... 

بچه ها من دیروز شدیدا سنگینی و سوزش معده داشتم گلاب به روتون ی بارم بالا آوردم هیچی هم نتونستم بخورم ...

عزیزم با دکترت مشورت کن.... 

من یادمه یکی از دوستان به خاطر تهوع زیاد دیگه دکتر کل داروها شو قطع کرد واسش حتی اگه اشتباه نکنم لووتیروکشینم دیگه نمیتونست بخوره.... 

@تورک_آنا  

میشه شما هم نظرتون رو بگین؟

سلام به همگی،

کسی میدونه این آزمایش چیه؟

باید مثبت باشه یا منفی؟

ممنون میشم هر اطلاعاتی در موردش دارین بهم بگین. 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
@تورک_آنا   میشه شما هم نظرتون رو بگین؟ سلام به همگی، کسی میدونه این آزمایش چیه؟ ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم باید منفی باشه.... 

که ظاهرا برا شما منفیه.... 

سلام من هفته ى پيش لاپاراسكوپى كردم اين هفته بايد پريود مى شودم ولى ٢روزه عقب انداختم طبيعيه؟ چقدر ت ...

عزیزم فکر کنم من یکی دو هفته ای تاخیر داشتم دقیق یادم نیست.... 

بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیز دلم این چه حرفیه..... 

دور از جونت..... 

میدونم بعضا واقعا آدم کم میاره.... 

این روزام میگذرن.... 

بتای شما کم نبود بارداریت پوچ محسوب نمیشه رشدش متوقف شده   انقد خودتو اذیت نکن اطلاعات نت خیلی ...

هر سه روز يبار تيتر ميدم 

تازه شده 36 هزار بدون هيچ لكه اي بعيده اين خودش دفع بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دكتر عارفي چه روزايي بيمارستانه؟نه نترس منم ذخيرم ٤/٤٨ ولي هايپر نشدم 

عزیزم من مطب میرم تا حالا پیشش بیمارستان نرفتم مطب یکشنبه سه شنبه چهارشنبه است

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
ممنون عزیزم  به نظرم دنبال علائم نباش من تو اون ۱۴ روز فقط چند بار زیر شکمم زیر کشید همین دیگه ...

عههههه

خدا خیرت بده. دلمو روشن کردی

البته به خودم قول دادم تا روز۱۴ بیخیالش باشم

ولی خب یه قوت قلب لازم بود🥰

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هزینه رفت و آمد برام بیشتر می اومد. وگرنه بیمه تکمیلی ام ، و اگر پول هاشو بدن ، تا حدودی پوشش میده . ...

انشالله ک نتیجه خوب ب این زودیا بگیری ،اره اونجا فقط بابینه تکمیلی قراردادداره