2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مريم جون با چند نفر حرف زدم صحبت شما رو تاييد ميكنند و ميگند سعي كن كارت به كورتاژ نكشه اون مثلا دكت ...

تارا جون انشاالله که مجدد سونو بشی چیزی نباشه ، اما من حدود دو هفته و نیم پیش سقط کردم ، جنین حدود نه میلیمتر بود دکتر گفت داروهات رو قطع کن خودش پاس میشه ، اما من رفتم یه عطاری دارو بهم داد پاس شد ، چند روز پیش رفتم سونو گفت چیزی نمونده اما چون دل درد دارم گاهی میخوام برم سونوی داپلر خیالم راحت بشه ، نمیدونم قضیه شما هم میشه خود به خود دفع بشه یا نه اگر بشه تا اونجایی که اسمشون رو بلد باشم بهتون میگم

تارا جون انشاالله که مجدد سونو بشی چیزی نباشه ، اما من حدود دو هفته و نیم پیش سقط کردم ، جنین حدود ن ...

ممنون عزيزم من حتي الامكان سعي ميكنم زير بار كورتاژ نرم و با دارو و... دفع بشه 

شما هفته چند بودي كه جنين 9 ميليمتر بود؟ الان اين 12 ميليمتر ميتونه جنين باشه؟

صبح تيتر دادم نسبت به پنج شنبه افت كرده نميدونم بخاطر قطع داروهاست ؟ اصلا نميدونم از افت تيترم خوشحال باشم يا ناراحت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فكر كنم خارجيه چون گرونه اره اثرش مثل همه دكترم اينطور گفت

بنظر من همون خارجی و گرون باصرفه تر از ایرانیاست چون هزینه تزریق حذف میشه بجاش خودمون میتونیم بزنیم آرامش داریم 

عزیزم منطورت از درمان همون کورتاژه؟ کورتاژ خیلی آسیب میزنه؟ ممکنه خودش با قطع داروها سقط بشه؟ حتی د ...

تارا عزیزم تشخیص مول از طریق استمرار آزمایش بتا و سونو مشخص میشه....ایا واقعا توده ای که در کیسه تو دیدن خوشه انگریه؟؟؟

خواهش میکنم بجای هزینه سونو فقط برو پیش یک متخصص زنان که فوقش بررسی حاد مشکلات رحمه.....

تارا گلم با بررسی ازمایشاتت متوجه میشن که ایا مول هست یا نه...

من به نظرم امروز رو برو پی این دکتر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزيزم من حتي الامكان سعي ميكنم زير بار كورتاژ نرم و با دارو و... دفع بشه  شما هفته چند ب ...

پس الهی شکر....افت بتا مول بودن رو کنسل میکنه....و اصلا نیازی به دارو نداری خودش دفع میشه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بله عزیزم، منم زیر نظر دکتر رستمی هستم، قرار بود این ماه وارد سیکل انتقال بشم که متاسفانه پدرم به رح ...

ای وای😢😢😢

عزیزم خدا رحمتشون کنه

غم اخرتون باشه

غصه اینم نخور. ان شالله سری بعدی درست میشه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بله عزیزم، منم زیر نظر دکتر رستمی هستم، قرار بود این ماه وارد سیکل انتقال بشم که متاسفانه پدرم به رح ...

ای وای...خدا رحمتشون کنه......

انشاله بهترین ها برات رقم بخوره که دلت شاد بشه و تسکینی بر غم از دست دادن پدرت بشه.

ای وای😢😢😢 عزیزم خدا رحمتشون کنه غم اخرتون باشه غصه اینم نخور. ان شالله سری بعدی درست میشه😕

ممنون عزیزم، غم نبینی ان شاالله وخبر خوش بارداریتون را بیاید بهمون بگید تا چند روز دیگه

ای وای...خدا رحمتشون کنه...... انشاله بهترین ها برات رقم بخوره که دلت شاد بشه و تسکینی بر غم از دست ...

ممنون جانم، خدا رفتگان شمارو هم قرین رحمت و آمرزش قرار بده ان شاالله

مريم جون با چند نفر حرف زدم صحبت شما رو تاييد ميكنند و ميگند سعي كن كارت به كورتاژ نكشه اون مثلا دكت ...

من مطمینم خودش دفع میشه...اصلا نگران نباش...انشاله بزودی خدا جبران میکنه براتون.

فقط عزیزم وقتی که دیدی افت بتا روند یک روز در میون ادامه داره....تنها چیزی که عالیه و تخلیه میکنه دم نوش زعفرونه....

من یه قاشق چای خوری میریختم تو یه قوری و دو لیوان اب میریختم غلیظ میخوردم.و دم نوش تخم گشنیز و اویشن.مثلا امروز خوردم شبش ساعت 11 دردم شروع شد و تا 6 صبح سقط کردم به فاصله 10 دقیقه ای یک بار(میزاییدم😫 )برای پوچ اولی خیلی درد کشیدم اگر شوهرم نبود میمردم...اما سقط پوچ دومی شوهرم بیمار بود و نبود فقط خدا همرام بود تنها تو خونه خودم درد کشیدم اما کمتر از اولی....

تارا عزیزم تشخیص مول از طریق استمرار آزمایش بتا و سونو مشخص میشه....ایا واقعا توده ای که در کیسه تو ...

نميدونم شكلش برام قابل تشخيص نيست عكس سونو رو گذاشتم اينجا نوشته يك توده 11 در 12 ميليمتر نگفته خوشه انگوري يا چي

از پنج شنبه حدود 3هزار تا افت كرده نميدونم بخاطر قطع داروهاست؟ از ديشب قطع كردم داروهامو
اصلا دلم نميخاد به خودم استرس ديگه اي وارد كنم واقعا حالم بد ميشه تو مطب دكترايي كه تو كار سرطان و... هستن 

دكترم گفت داروهاتو قطع كن و تا اخر هفته تيتر چك بشه احتمالا به خونريزي بيفتي و چهارشنبه بيا ويزيت در مورد كورتاژ تصميم بگيريم امروز يا فردا هم حتما ميرم سونوي سعادت اين ديروزيها كه رسما ديوانه بودند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم