2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام هانا جون خوبی دختر گلمون چطوره ؟

مرسى عزيزم خوبيم خداروشكر🌸دخترى هم خوبه اينقدر بچه مى ياد آدم درگير مى شه اصلا ديگه هيچ وقتى براى خودش نمى مونه مخصوصا اگه نيروى كمكى هم نداشته باشه

انشالله قسمت تك تكتون🙏🏼💕تا مى تونين بخوابين و استراحت كنين كه بيان ديگه از خواب هم خبرى نيست

خانم ها به نظرتون بهترین دکتر توی تهران برای تشخیص مشکل ناباروری کیه

خیلی درمونده شدم،😭😭😭😭

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش ای وی اف داشتید راضی هستید ازشون من اولین انتقالم هست ماه دیگه خیلی استرس دارم 

بله عزيزم من ماه پيش پانكچر شدم بعد پريود هم ميرم واسه انتقال 

من از برخوردش راضيم و كلا مهربونه خيليا نتيجه گرفتن ازش كلي مريض از شيرازو مشهد و جاهاي دور ميان پيشش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانم ها به نظرتون بهترین دکتر توی تهران برای تشخیص مشکل ناباروری کیه خیلی درمونده شدم،😭😭😭😭

عزيزم غصه نخور تو روخدا 😔😔 

دكتر خودتون كيه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم غصه نخور تو روخدا 😔😔  دكتر خودتون كيه؟

چی بگم،دلم داره میترکه،دکتر نصر،ولی اون هفته پانکچر کردم دو تا فولیکولام پوچ بود،نصر میگه تخمدانت به دارو جواب نمیده طبیعی اقدام کن،چهار ساله درگیرم،،،شوهرم امشب به شوخی جدی گفت یه بچه هم به ما ندادی عیال،،،اون خوابید ولی من دارم اشک میریزم،نمیدونم چی کار کنم،

گفتم پیش یه دکتر برم نظر اونم بپرسم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چی بگم،دلم داره میترکه،دکتر نصر،ولی اون هفته پانکچر کردم دو تا فولیکولام پوچ بود،نصر میگه تخمدانت به ...

مشكلتون چيه همسرتون اصلا مشكل نداره؟ دكتر نصر كه ميگن خيلي خوبه 

ببين من پيش دكترم ميرفتم خيليادر حد پايسگي بودن و نا اميد ولي دكتر با دارو هايي كه داده بود مثلا ١٠تا جنين داشتن 

همسرم یکم تحرکش پایینه ولی تو رنج نرماله،دکترتون کیه؟؟من ذخیرم خیلی پایینه،به دارو حواب ندادم،تو سیکل بودم دو تا فولیکول داشتم که دو تاشون پوچ بود،واقعا نمیدونم نصر چرا منو پانکچر کرد روز سیزده فولیکولام سیزده و دوازده بود روز هجده گفت بیا عمل،قبلش هم سونو نکرد،الکی فقط بیهوش شدم

همسرم یکم تحرکش پایینه ولی تو رنج نرماله،دکترتون کیه؟؟من ذخیرم خیلی پایینه،به دارو حواب ندادم،تو سیک ...

دكتر ژيلا عابدي اصل 

ببين ميخواي يه ويزيت بري پيشش همه آزمايشاتم ببر 

اگه بتوني قبلش تو بهمن همسرت آز بده بهتره چون فقط آز اونجارو قبول داره من ميرم اونجا كلي مريض از شهرستان مياد و تهران 

چند تا خانوم بودن كه سنشونم كم بود ولي داشتن يايسه ميشدن ولي دكتر ١٥تا تخمك گرفته بود ازشون كلي مشكل ديگه هم داشتن ولي با داروهايي كه بهشون داده بود اينجوري بودن 

ببين من فقط يه آمپول بهم داد كه ٣سيكلم زدم ديگه هيچي نزدم تا ٧سيكل بعد آمپول داد سونو كرد و گفت بيا واسه پانكچر كه خدا رو شكر همه چي خوب پيش رفت 

يه ويزيت بري ضرر نداره 

دكتر ژيلا عابدي اصل  ببين ميخواي يه ويزيت بري پيشش همه آزمايشاتم ببر  اگه بتوني قبل ...

ممنون عزیزم،چند تا تخمک داشتید شما

١٥تا كه ١٢تا جنين شد 

من خودم مشكلي ندارم فقط همسرم مورفولوژيش پايينه 

انشاالله لبت خندون بشه توكل كن به خدا از خدا ميخوام زود زود يه معجزه شيرين بهت نشون بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشاالله لبت خندون بشه توكل كن به خدا از خدا ميخوام زود زود يه معجزه شيرين بهت نشون بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ممنونم مهربون،خدا نکه داره برات دردونه هاتو،به سلامتی انتقال بدی و نه ماه بعد بغلشون کنی

واقعا باهات موافقم من 15 ساله دارم عذاب میکشم

من هم ۱۵ ساله 

امروز از حرص دلم انقدر کار کردم که از کمر افتادم....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

همچنان امیدوارم که بالاخره یروزی نتیجه میگیرم انشالله.....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نه عزیزم بارداری پوچ از اول مشکل از نطفه س

میشه قبل انتقال بررسیش کرد؟ مثلا با pgd

نگرانم جنینای باقیمونده هم مشکل داشته باشه

اگه احتمالش وجود داره تو همین سه ماه معطلی دوباره پانکچر کنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم