2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام عزیزم آره منم یه مدته ندیدم بیاد تاپیک.چند وقت یبار اینجوری میشه با دو تا بچه واقعا براش سخته ک ...

خوبه پس.انشاالله که همیشه این جور مشغله ها باشه و مشکلی نباشه

عزيزم اين شماره منشيشه 09124091056 اگه بهش بگي ميخام عمل بشم بهت نوبت زود ميده در غير اينصورت حدودا ...

ممنون تارا جون خدا خیرت بده، زنگ زدم رو صندوق صوتی بود ولی پیام نذاشتم گفتم غروب دوباره زنگ بزنم، مرسی گلم، امیدوارم خدا زود زود دلت رو شاد کنه❤️❤️🌺🌺🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها توروخدا بهم كمك كنيد من جمعه شب پريود شدم شنبه يه چيزايي ازم خارج شد حالا نميدونم دفع شده يا ...

ساناز جون من دوهفته بعد سقط و پریودی رفتم بتا تیتر دادم ۵ بود دکتر گفت نمیخاد سونو بری بتا خوب اومده پایین

دوستان عزیز سلام من تا الان کاربر خاموش بودم ولی خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم کسی دکتر عابدی ا ...

عزيزم من مريضشون هستم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

تارا جون خداروشكر كه براي خودت مشكلي پيش نيومد 

پيغاماتو دنبال مي كنم و نگرانت بودم عزيزم حتما حكمتي توش هست

انشاالله بزودي مامان بشي خانوم

تارا جون خداروشكر كه براي خودت مشكلي پيش نيومد  پيغاماتو دنبال مي كنم و نگرانت بودم عزيزم حتما ...

ممنون عزيزم كاش منم همون روز منفي ميشدم خيلي نگرانم واسه عوارض سقط 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

ابجی های گل فکرنکنم عفونت گرفتم ببخشیدابی ادب یه ولی ترشحاتموخیلی بوی بدی میده چند سری هم دکتربخم کرم داده فایده نداشته چی کارکنم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
ممنون تارا جون خدا خیرت بده، زنگ زدم رو صندوق صوتی بود ولی پیام نذاشتم گفتم غروب دوباره زنگ بزنم، مر ...

عزيزم تو ايمو بهش پيام بدي احتمال زياد جواب ميده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ابجی های گل فکرنکنم عفونت گرفتم ببخشیدابی ادب یه ولی ترشحاتموخیلی بوی بدی میده چند سری هم دکتربخم کر ...

عزيزم كرم واژينال دالاواگ سي بگير هر شب استفاده كن و نزديكي نداشته باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

بازم خدا رو شکر که تکلیفت معلوم شد.آدم از بلاتکلیفی خیلی عذاب میکشه.ان شاالله به زودیای زود نی نی میاد تو دلت.ببخشید مول با پوچ چه فرقی داره؟

کیا ابن سینا باردار شدن؟یکم بهم انرژی بدین😩😩اخه حس میکنم خوب نیست باید برم مراکز دیگه کلینیک امید ...

من عزیزم نمیخوام تبلبغ کنم چون هر کس شرایطش فرق میکنه من خودم به شخصه از این دکتر به اون دکتر و نمیپسندم چون دکتر دوم تا دوباره بیاد مرضشو بشناسه کلی طول میکشه به نظرم الان که اونجا پرونده داری میتونه به دکترت تو تصمیم گیری برای روش درمانی کمک کنه

خدا جونم شکرت...