2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
والله من که یک درصدم به تشخیص این دو تا دکتر جوون اعتماد نمیتونم بکنم اینقدر خوشحال بودن یک کیس دیدن ...

تارا جان ، خواهر عزیزم

غیر از دعا برات کاری نمیتونم بکنم

معلومِ که این شرایط خیلی خیلی سختِ اما هر چی خیر باشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فردا حتما هم از بده هم جای دیگه سونو برو من قبل اینکه پروسه میکرو شروع کنم رفتم سونو وضعیتم چک شه د ...

والله من واسه فیبرومم رفتم دکتر نادره بهتاش معظم! ساعت ۱۰ شب با یک حالی از مطبش اومدم بیرون که کلا خودمو از دست رفته میدیدم گفتم باز مادرم داغدار میشه! گفت اوووه رحمت ۱۸ سانت شده بدون شک سرطانه!

بعدش رفتم اصف گفت این مزخرف رو کی گفته خب رحم یک عضو کشسانه چطور تو حاملگی اندازه هندونه میشه الانم ۱۳ سانت فیبروم توشه بزرگ شده  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریپورتش رو دیدم ببین الان مسئله اصلی اینه که قبلا کیسه زرده رو دیدن الان ندیدن به نظرم فردا برای ا ...

عزیزم منطورت از درمان همون کورتاژه؟

کورتاژ خیلی آسیب میزنه؟ ممکنه خودش با قطع داروها سقط بشه؟ حتی دکترم نگفت دارو میدم واسه سقط یراست رفت سر گزینه کورتاژ!

مول بودن که تا خارجش نکنن مشخص نمیشه؟ اگه میشه  چطوری؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم یه سوال ازتون پرسیده بودم می شه اگر می تونید راهنمایی کنید؟

خیلی ببخشید بفرمایید صفحه چند هست در خدمتم

چون من رندم پیامها رو میخونم

این روزا گرفتارم فقط یه سر میام میرم

دلم اینجاست 😍

سلامت باشي عزيزم ، واقعا همينطوره خانمي . ان شا الله خودت به زودي مادر بشي خانمي و اين توان مضاعف بي ...

😍😘

والله من واسه فیبرومم رفتم دکتر نادره بهتاش معظم! ساعت ۱۰ شب با یک حالی از مطبش اومدم بیرون که کلا خ ...

دور از جون

واقعا هم که مزخرف گفته. نمی دونم چطوری می تونن با اطمینان اینجوری حرف بزنن. می دونم حتما روزای سختی رو پشت سر  گذاشتی. این روزا هم می گذره. صبوری کن دوست من. دعای همه بچه های اینجا باهاته❤️

عزیزم منطورت از درمان همون کورتاژه؟ کورتاژ خیلی آسیب میزنه؟ ممکنه خودش با قطع داروها سقط بشه؟ حتی د ...

تا جایی که می دونم مول رو کورتاژ می کنن و منتظر سقط خود به خود نمی شن

بعد کورتاژ اگه جواب پاتولوژی مول باشه یا تیتر بتا پایین نیاد دارو درمانی هم نیازه

لیانا جون پروژسترون زیر جلدی ایرانیه یا خارجی؟اثرش مثل پروژسترونای عضلانی هست؟

فكر كنم خارجيه چون گرونه اره اثرش مثل همه دكترم اينطور گفت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام کسی میدونه علائم هایپر شدن چیه من با اینکه تخمک زیادی نداشتم  ولی بعد از پانکچر شکمم خی ...

روزی بین  ۲ تا ۳ لیتر باید آب بخوری ( آب یا آبمیوه)، من روز اول خیلی جدی نگرفتم اینو، چشمت روز بد نبینه روز دوم حالم خیلی بد شد، ۶۰۰ گرم کم کردم اون روز. بعدش که رعایت کردم همه اون نشانه ها رفت.

به من یه چک لیست دادن که هر روز باید پرش کنم. که شامل: وزن، اندازه دور شکم، میزان آب خورده شده، دفعات دستشویی، حالت تهوع، استفراغ،یبوست،... هرکدومو داشته باشم، باید بهشون گزارش بدم،...

آره درسته برا آی وی اف خیلی خوبه لاغری اما من غذا مم کم کردم چاق تر هم شدم چای سبزخوبه؟

نه چون جذب فولیک اسید رو مختل می کنه مناسب نیست، ببین گلم ما که پی سی اُ هستیم با کم کردن غذا چاق می شیم چون بدنمون حریص میشه ولی اگر پیاده روی دائمی و مصرف آب داشته باشی کنارش غذاهای مفید رو بخوری که اغلب هم سرخ کردنی نیستن و شکر مصنوعی رو بذاری کنار، خیلی راحت وزن کم می کنی، این مدل کم کردن تجربه خودمه 

چه چیزی رو‌ دقیق میخوای بدونی بپرس تا بگم عزیزم بله من دکتر کلانتر بودم و دکتر احمدی هم تخمک گیری و ...

میخوام بدونم مشکلتون چی بوده که مرکز مشتاق نتونسته حل کنه و دکترای مشتاق گفتن برو یزد .مگه یزد چه برتریداره یا دکتر افلاطونیان که گفتید چکار میتونن بکنن که امکانش اصفهان نبوده.یه موقع خود آدم دکتر عوض میکنه ولی شما میگید دترم پیشنهاد داد برم یزد خوب پس حتما تشخیص داده یزد کاری میتونن بکنن که خودش نمیتونه

روزی بین  ۲ تا ۳ لیتر باید آب بخوری ( آب یا آبمیوه)، من روز اول خیلی جدی نگرفتم اینو، چشمت روز ...

دوغ و سفیده خوردم

اب و ابمیوه هم همینطور

چیز دیگه ای بهمون نگفتن منم نمیدونستم

نمیدونم چرا اینجوری شدم حالت تهوع و اینام اصلا ندارم

فقط درد کمر و شکم

و بزرگ شدن شکم همینجوری داره بزرگتر میشه میترسم بترکم تا صبح