2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم اذیتای نی نی ها چ زود شروع شده...😁 تهوع خیلی سخته. من بدجور تجربش کردم😏ب محض اینکه رفتی دکت ...

نمیدونم والا😂امروز بهترم یروز حالم بده یه رو اصلا حللت تهوع ندارم نمیدونم این چه شکلشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نه بابا بعید می دونم، تو نت بزن ورزش های کگل، اونا رو انجام بده خیلی بهتر میشی

زینبی جون سونو گفت چندهفتته؟عکسی هم دادن بهت؟خیلی معطل شدی؟هیچ علائمی هم داری که احساس کنی که چیزی تو دلته؟من هیچ علائمی تو دلم احساس نمیکنم ..مثلا بعضیها نبض احساس میکنن 

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم ولی فکر می کنم خیلی استرس می ده😞😞😞ما همین جوری خودمون یه سره بهش فکر می کنیم  نارا ...

اره برعکس دفعه قبلش بود که اروم بود گفت باید زودتر عمل کنی احساس کردم زیادی قضیه رو بزرگش کرد نمیدونم شایدم بزرگ هست . اراسته متخصص ارولوژیه برای کلیه ام باید برم گفت ما تیمی عمل میکنیم ایشونم موقع عمل هست باید نظرش بدونیم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
انشالله که چیز خاصی نباشه، منم الان از اون لیست فقط یبوستشو دارم که هر چی ملین میخورم، کاریش نمیکنه. ...

شادی جان منم یبوست داشتم.زردآلو زیاد بخور انجیر زیاد بخور و آب زیاد و یه چیز دیگه ببخش که اینطور میگم ناحیه م ق ع د رو با روغن زیتون مالش بده موقع خواب.بچه ها میگن روغن زیتون رو رو غذا بریزین بخورین که من نخوردم.ولی اون نکاتی که گفتم برا من خیلی خوب بود باور کن بعد از ده روز من دفع داشتم.یعنی داشتم می مردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گلم همون داروهای تلقیح تخمدان تو آی یو آی ضخامتو میبره بالا، منم هر دو تا آی یو آیم این مدلی بودم

من داروي تلقيح خاصي نداشتم زينبي جون، يه لترزول ساده خورده بودم اونم كه موقع سونو تازه ضخامت كم بود دكتر گفت يه كم كمه نسبت ب روز سيكلت، گفت استراديول بخور ك من نخوردم

...
من چند تا دکتر رفتم که فوق تخصص بودن و همشون (جز اون دکتر جقله ها که همسن خودم بودن و تو هفته8 نامه ...

مريم جون با چند نفر حرف زدم صحبت شما رو تاييد ميكنند و ميگند سعي كن كارت به كورتاژ نكشه اون مثلا دكتر ديروزي هم بعد اينكه منو كلي ترسوند گفت بايد كورتاژ بشه و اگه كورتاژشم نكني خودش تا هفته 13 سقط ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزدلم حسابی برات دعا میکنم ان شاالله که به زودی خدا جواب دل مهربون مامانتو میده.شک نکن به زودی مام ...

فدات عزیزم.ان شاالله انتظار همه ی ما به سر بیاد .راهیه ک صبرو تحمل زیادی میطلبه وجزصبوری و توکل کردن راه دیگه ای نداریم.امیدوارم سربلند بیرون بیایم

ممنون عزیزم،با دعای خیر شما ان شاالله

ببخشيد عزيزم من از ديروز حالم خوب نبود نتونستم تسليت بگم خدا بيامرزه پدرتونو فاتحه خوندم براي ايشون خدا بهتون صبر بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

میگم بعد از پانکچر سر موعدمون پریود میشیم؟ پس چرا به اون دوستمون گفتن دوهفته بعدش پریود میشی؟

من اگه سر موعدم پریود بشم شش روز بعد موعدمه اما اگه دو هفته بعد از پانکچر باشه امروز یا فردا پس فردا باید پریود بشم.چجوریه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.