2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
وای ارمغان جون کاش از اول منفی میشدم  من کلا ادم ریلکسیم ولی ببین چی داره بهم‌میگذره به همتون ...

بنظر من اینحا میتونیم حرفای دلمون بزنیم چون همه همدردیم  نیاز به هیچ معذرت خواهی نیست تاراجون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیفهمم والله چارشنبه دکتر خودم سونو کرد گفت ساک خالیه الان بعد سه روز این سونو نوشته یک توده ۱۲ میل ...

تارا گلی نکن کورتاژ...

من دعا کردم مثل من نشی....اما الان که این اتفاق رخ داده توکل بخدا کن.....

به منم گفتن کیسه هست اما نه جسم زرده نه جنین.....فقط چیزی شبیه خوشه انگور میدیدن...دکتر اول نامه کورتاژ داد و وقتش....

اما من رفتم دکتر اشنا پیدا کردم و متخصص مول همون متخصص سرطان زنان تا سونومو دید گفت فقط یک روز درمیون چک کن بتاتو ...اما مول نیست خیالت راحت...

من یه روز درمیون از میدادم....تازه بگم من تو هفته هفت و هشت متوجه شدم.....شوهرم شبا گریه میکرد😉

من بتام خیلی خیلی بالا بود....اما الهی شکر تو روند تکرار کم میشه به تدریج تا اینکه تو هفته 12 خودش سقط شد....

تو هم صبر کن....چون خودش سقط بشه خیلی بهتره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای ارمغان جون کاش از اول منفی میشدم  من کلا ادم ریلکسیم ولی ببین چی داره بهم‌میگذره به همتون ...

تارا گلی انقدر به ما استرس وارد شد سر تشخیص اشتباه مول....که وقتی من سقط میکردم فقط خدا رو شکر میکردم سالمم😊

پس طبیعیه....باور کن من روزی که رفتم با عشق صدای قلب رو بشنوم😢بهم چیز دیگه گفتن از ساعت 12 تا دو ظهر بیهدف فقط پیاده تو خیابون راه میرفتم و اشک میریختم شوهرم زنگ زد بیاد دنبالم گفتم فقط بزار تنها باشم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمیفهمم والله چارشنبه دکتر خودم سونو کرد گفت ساک خالیه الان بعد سه روز این سونو نوشته یک توده ۱۲ میل ...

تارا جونم داروهاتو قطع‌نکن.بخدا من‌مورد دیدم هفته‌های بالاتر جنین و قلبشو دیدن.یه کلیپ دیدم میگفت صبر کنین تا دکتر گفت سقط کنین اینکارو نکنین.یکم مهلت بدین.خودتم میبینی نمیشه تصمیم گرفت دوتا تشخیص متفاوت دادن!من مطمئنم به زودی نی نیتو میبینی

ولی توروخدا‌ عجله نکن برای کاری.امشب برات دعا میکنم تا خود صبح❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مریم جون کمکم کن لطفا اطلاع داری کنجد مضر هست بعد انتقال یا نه ؟

من میدونم گرمی زیاد خوب نیست اما میدونم استرس خیلی زیاد اثرش بدتر از گرمیه....

اما کنجد مقویه مطمئن باش قوی میکنه جوجتو...اما اگر شک داری در خوردن چیزی نخوردنش بهتره....

الانم بیخیال شو خدا حافظ جوجته😍

سلام دوستان،کسی جدیدا پیش دکتر نصر رفته؟طریقه نوبت دهیش اینترنتیه،نوبت اینترنتی گرفتم اما میترسم برم ...

سلام اگر تونستین اینترنتی وقت بگیرین فکر کنم درست باشه ولی اکر روزهای دوشنبه و پنجشنبه صبح هم زنگ بزنین می تونین مطمئن بشین که نوبتتون ثبت شده یا نه البته اگر جواب بدن یا اینکه به منشیشون پیغام بزنین

من میدونم گرمی زیاد خوب نیست اما میدونم استرس خیلی زیاد اثرش بدتر از گرمیه.... اما کنجد مقویه مطمئن ...

وای مریم جون اصلا تا الان هیچچچ استرسی نداشتم عالی بودم ظهر کنجد خوردم اونم سه چهار قاشق اصلا فکر نمیکردم بد باشه الان یهو خوندم برای سقط جنینِ سکته زدم یهوووو

وای مریم جون اصلا تا الان هیچچچ استرسی نداشتم عالی بودم ظهر کنجد خوردم اونم سه چهار قاشق اصلا فکر نم ...

گندمک جون  اینبار خوردی به دلت بدنیار  ،به اطلاعات نت خیلی نمیشه اعتماد کرد