2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با باکس یکم ریسک داره اما اگه با تانک جا به جا کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط یکم کرایه اش گرونه& ...

سلام ببخشيد شرمنده كه اينو مى گم من دائما از واژنم احساس مى كنم هوا خارج مى شه امكان داره اين باعث نازايى بشه؟

بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

خدار رو هزاران بار شکر ... 😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیرم من نمیدونم این که شما میگید چیه

آزمایش شکست اسپرم.بعذ از دوبار میکرو ناموفق یه سری آز تکمیلی انجام دادیم ببینم مشکل از کجاست 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
واقعا ی پا تزریقاتی شدن برا خودشون 😉😉 یادم بار دوم که اقدام کرده بودم شوهرم برا کارش رفته بود تهر ...

عزیزم ان شاالله به زودی جواب مثبت بگیری و مامان کلی بچه بشی، درمانگاه واسشون عادی شده تند میزنن درد داره

عزیزم ان شاالله به زودی جواب مثبت بگیری و مامان کلی بچه بشی، درمانگاه واسشون عادی شده تند میزنن درد ...

زینب جان شما dfi داد شوهرتون؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
پس کی بزنم  دعام کنید شما علایم جی داشتید

گلم بعد آزمایش خون من بی بی زدم، با این که همسرم خییییلی اصرار داشت بخره برام، آخه واقعا زور داره اون همه زحمت بی بی فسقلی بخواد جواب نشون بده، ازش بدم میاد چون تا قبل این هیچ وقت + نشد😁😁😁

علائم هیچی به خدا الانم هر وقت میترسم و لک میبینم بدنم کولی گری می کنه

واااا دختر توکلت کجا رفت پس!!!؟تو که هنوز سونو نکردی این حرفا چیه میزنی؟انشالله نی نی رو میبینی و دل ...

اگه بدونی مامای دیوانه مرکز امروز چجوری میگفت ۹۸ درصد سونو خودمون درسته حالا واسه اون دو درصد احتمال نمیخاد شما دو جا سونو بری....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم