2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
یعنی عاشقتم😂😂😂گلم 40 روز دعای توسل می خونیم، هر به نیت یک یا چند نفر

😘😘😘برا منم بخونید. منم از صمیم قلب آرزوی سلامتی و خوشبختی برا مامانایی که مامان شدن، برا مامانایی که نی نی تو دلشونه، برا مامانای آینده مث خودم میکنم. دعا میکنم خداوند این نعمت رو نصیب همه خانوما کنه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همسرامون خیلی بهتر میزنن، خدا نگهشون داره برامون جای درستش همون جاست🙈🙈🙈 ولی دیگه پروژسترون ...

واقعا ی پا تزریقاتی شدن برا خودشون 😉😉

یادم بار دوم که اقدام کرده بودم شوهرم برا کارش رفته بود تهران خلاصه اتقدر باخودم کلانجار رفتم تا برم تزریقاتی بنده خدا خانم تزیقاتی دیوونه کردم بسکه بهش گفتم نه الان نزنید وای یواش بزنید.... دیگه توجه بهم نکرد و زد اتقدر همون موقع استرس گرفتم همونجا برام آب قند اورد مادرشوهرم بنده خدا ترسیده بود بعد که رفتیم خونه زنگ زد شوهرم گفت کار بذار کنار بیا پیش زنت که انقدر نترسه  برا آمپول زدن 

آخی چقدر خاطرات دارم از این اقدام و انتقال و جواب منفی

🤗😜

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام بچه ها من روز ده انتقال جنین 3 روزم بی بی چک لاوین رز صبح هاله کمی انداخت ولی روژین عصر زدم منف ...

به نشرم مثبت اما دیگه نزن یهو ازمایش🌷🌷🌷🌷😊😊😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زينبي جون خوندم هر سه رو مرسي از محبتت پوووو آرامش و تارا انشالله هرچه زودتر نفساي گرم فرزنتون رو ...

قربونت برم ممنون انشالللله به زودی خیر بارداری خودت و میشنویم مطمینم به امید خدای مهربون👐🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زينبي جون آمپولاي منو همسرم ميزنه با اينكه دامپزشكه و تجربه ش فقط تزريق رو گاوا بوده ولي خدايي خوب م ...

خدا نکشتت😁😁😁😁😁😊😊😊😊😊😂😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄

همین دیگه اینو نمی دونم، از دکترت حتما بپرس، بعید می دونم مشکلی باشه راستی این آمپولا یخچالیه

فردا صبح میرم میپرسم 

اره گذاشتم تو در یخچال

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

سلام بچه ها خوبین؟

من تو سیکل انتقال هستم الان

توصیه ای چیزی اگه دارین بهم بگین هرچیزی که بتونه کمک کنه

خیلی ذهنم درگیره بابت انتقال های قبلی

گفتم شاید بشه کنار شما راحت تر بگذره روزا

@نفسی835   سلام عزیزم‌خوبی؟وروجکت‌خوبه؟‍ 

میگم یه سوال دارم درمورد زایمان،اگه بخوام برای زایمانم بیام شیراز و سزارین شم باید از چندوقت قبلش با دکترای اونجا هماهنگ کنم؟میشه دفعه ی بعد که دکترتو دیدی ازش بپرسی عزیزم؟دنبال دکتری میگردم که برای سزارین اذیتم نکنه و کارش هم خوب باشه بیمارستان هم تمیز باشه.خلاصه از همه نظر اوکی باشه،ممنون میشم اگه اطلاعی داری کمکم کنی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شما هم رویان بودی؟ جنین چند روزه؟ چرا به شما هم گفتن 19 تیر، به منم که 4 روز زودتر از شما انتقال داد ...

اره عزیزم رویان میرم..نمیدونم بهم گفتن نوزدهم بیستم برم...جنینم۵روزه بود...جنین شما چندروزه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم من می تونم مارک بی بی چک دقیق و عالی معرفی کنم ولی این کارو نمی کنم چون از الان استرس میگیری چ ...

پس کی بزنم 

دعام کنید

شما علایم جی داشتید

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
عزیزم من‌به جای پروژسترون ، پرولوتکس (پروژسترون زیرجلدی )داشتم ولی روش نوشته بود توی یخچال و‌فریزر ق ...

عزيزم پروژسترون زير جلدي ميزدي درد داشت؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم اگر یک بارداری با زایمان داشتی احتمالا مشکلت خطری نیست، ولی یه متخصص خون می تونه کمکت کنه 

مرسی عزیزم .میبرم نشون میدم به دکتر حتما

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚