2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ساراجان دکتر خودت کیه؟ قاعدتا باید به اون نشون بدی. منم خودم دادم و یک فاکتورش بالا بود ، رفتم نشو ...

مرسی عزیزم.دکتر خودم که اصلا اعتقادی نداره به این ازمایشها..ولی میبرم تا چند روز دیگه به متخصص خون نشون میدم.

به نظرت ب ۶ و ب ۱۲ رو شروع کنم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
@نفسی835   سلام عزیزم‌خوبی؟وروجکت‌خوبه؟‍  میگم یه سوال دارم درمورد زایمان،اگه بخوام برای ...

سلام عزیزم..مرسی خودت خوبی؟.باشه گلم.حتما برات میپرسم..چون تو شیراز هم.چندسال اخیر سزارین اختیاری برداشته شده ولی برا ای وی افیها سخت نمیگیرن..بازم یادم بیار دفعه بعد ک رفتم شرایطتو بگم برات بپرسم حتما.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا دمای اتاق خوبه، تو ماشین که زیر نور آفتاب پارک شده نباید بذاری

ممنون عزیزم پس قرصامم میزارم بیرون 

هر چی دم دستم اومده گذاشتم تو یخچال 😂😂😂😂😂😅😅

خداجونم شکرت       
بله توکل بخدا،انشالله حتما مامان میشیم نه دیگه جنین ندارم ولی خداروشکر اسپرم داریم دیگه نیازی به ع ...

خداروشکر عزیزم انشاءلله بهترینها برات پیش بیاد 

خداجونم شکرت       
امپول پروژسترون چرب میزاری یخچال وقتی میزنی به زور وارد بدن میشه چون چرب و جذب نمیشه برا همین اذیت م ...

مرسی عزیزم متوجه شدم ، گذاشتمشون بیرون 💓💓💓

خداجونم شکرت       
دوستان شما روز دو یا سه پریودی که میرین دکتر و استرادیول رو شروع میکنن ، یادتونه ضخامت اکوژنتون چند ...

من الان استرادیول میخورم روز اول پریودی فک کنم آندونتر چون ریزش کرده کمه

برا من گفت آندومترت خاموشه فک کنم صفر بود.. ولی به خانومی ک قبل از من سونو شد گفت ۵

آندومتر تا سونو بعدی  بالاتر میره 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزيزم پروژسترون زير جلدي ميزدي درد داشت؟

راستش اونم یه خورده درد داشت جاش که میزدم ولی خیلی زودتر از عضلانی خوب میشد، نهایتا یه دو‌سه ساعت بعد تزریق دست میزدم‌جاش درد میگرفت ولی بعد خوب میشد🌺

مرسی عزیزم.دکتر خودم که اصلا اعتقادی نداره به این ازمایشها..ولی میبرم تا چند روز دیگه به متخصص خون ن ...

بزار من از دكتر بپرسم بهت خبر بدم، سارا شما كه چسبندگي داشتي درد پريودي هم داشتين؟

...
قربونت برم ممنون انشالللله به زودی خیر بارداری خودت و میشنویم مطمینم به امید خدای مهربون👐🌷🌷🌷🌷🌷

ممنونم عزيزم خيلي مححححتاجم ب دعاي شما ها, مرسي بابت دعاي خوبي كه در حقم كردي🍃💐

...
سلام عزیزم..مرسی خودت خوبی؟.باشه گلم.حتما برات میپرسم..چون تو شیراز هم.چندسال اخیر سزارین اختیاری بر ...

مرسی عشقم

چشم یاداوری میکنم گلم

منم خوبم.دیروز تا حالا باز دخملم تنبل شده یه حس مسخره ای دارم‌.شیطونه میگه پاشم برم سونو😒😐اونروز رفتم بهداشت ماما گفت تکوناش تو این هفته ها مهم نیست تا ۲۷... ولی دلم طاقت نمیاره

اخه معمولا باید بیشتر شه که...بعد از اونروز که‌گفتم زیر دلم درد گرفته کلا تکوناش خیلی کم شده...نمیدونم باید پیگیر باشم یا نه😣😑😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم از دو روز پیش شروع شده، حالا اشکال نداره می تونی به جاش امروز بخونی، من جای هر کس نتونه هم هر رو ...

عزیزم من روز اول که خوندم اما به نیت تارا جون و پووو امروز خوندم یعنی امروز ۲ بار خوندم الانم یه آیت الکرسی میخونم تا بحق کریم و رحیم بودن خدا این نی نی تارا جون از گوشه موشه ها بیاد بیرون و خودشو نشون بده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
گلم دیگه عوارضش از منافعش کمتره و اشکال نداره، حتما بزن، برای ریه نی نی خوبه و باعث میشه سورفکتانت ت ...

ممنون عزیزم، خدا نی نیتو نگهداره، اخه یه جوري تو نت نوشتن انگار واقعا ضررای این آمپول بیشتره، میگن به جنین شوک وارد میشه، ممکنه در آینده مستعد آسم بشن و...، بعد نوشته بدن مادرم دیگه تا چند ماه نمیتونه خوب کلسیم جذب کنه، اینجوری که پوکی استخوان میگیریم؟🤔همینجوریشم مادر باردار کلسیم بدنش کم میشه 🤓

😁😁 همیشه بخندی گلم چندتا دکتر رفتم ننوشتن برام.خودم نشستم تو کاغذ نوشتم تحویل ازمایشگاه دادم😌 ال ...

ای وای ساراجون این ایمنی انعقادی چی بود این وسط😑نکنه مثلا یه کوچولو غلظت خون داشتی بعد به قول محیا طی داروهای سیکل میکرو، يادمه گفتی خونت غلیظ شده و این حالت بیشتر شده، حالا من که نمیدونم ولی فکر میکردم وقتی یکی باردار شده و بارداری رو به سلامت طی کرده همچین مشکلایی نداره🤷 

یه سوال دیگه  من آمپول پروژسترونمو تو یخچال میزارم نکنه کارم اشتباهه؟؟؟

عزیزم پروژسترون روغنی نتنهانبایدتویخچال گذاش بلکه قبل تزریق یکم تودست بین دوتاانگشت بغلتون روانتربشه ازگرمای دست،برای منم همیشه گلوله میشه جاش ولی ازهفته دوم نه اینقدزود،آناجون گفته بودن سرسوزن برای تزریق عمیق عضلانی واینکه هرطرفوامپول زدی فرداش همون طرف کمپرس گرم شه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود