2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
وارد هفته 20 میشی گلم و به سلامتی 19 تمام میشه واسه ما هم دعا کن به این مراحل برسیم

زينبي جون توسل شروع شده؟؟؟ من نخوندم از كي شروع شده حالا چي كنم؟ حق ملّت ميمونه ب گردنم؟

...
براي چي خوبه زينب جان  قبل انتقال بايد مصرف كنيم

گلم من چون آندومتریوز داشتم و آنا جان گفته بود ضد التهابه گل پنیرک واسه همین درست می کردم، خیلی هم خوش رنگه، البته آنا دمنوشش رو درست می کرد من شربت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من عمل بیوپسی انجام داد و خداروشکر اسپرم بود ولی نوشتن که غیر طبیعی هم وجود داره.حالا من وارد س ...

آره شوهر منم بیپسی کرد یکی از بیضه هاش اسپرم سالم برای میکرو داشت ولی دکتر گفتن مجاری بیضه ای که اسپرم نداره را به بیضه ای که اسپرم داره پیوند بزنیم شاید طبیعی باردار بشید.چون شوهرم اون بیضه ای که اسپرم داره مجاریش بسته شده و بیضه ای که اسپرم نداره مجاری باز بود.عمل کرد بعدش آزمایشش خوب نبود یعنی تعداد بالا نرفته بود ولی در کمال نباوری من یک ماه بعوش حامله شدم اما خدا نخواست خارج رحم شد  یک لوله توی شکمم ترکید .الان نمیدونم صبر کنم یا برم میکرو؟ببخشید از شروع میکرو که اول پریودی هست تا کی دستمون بنده من 28مرداد پریود میشم رفت و آمد و درگیر بودنش تا چندم طول میکش؟ون اول محرم مراسم داریم میخوام با هم نشه

عزیزم من 11 صبح زدم  اشتباه کردم یعنی؟

ببین بعید می دونم با یه روز مشکلی پیش بیاد ولی باید ساعتش رو بیاری بعد از ظهر چون چند وقت دیگه آمپول های مهاری شروع میشه اونا رو باید صبح بزنی اگر برعکس باشه بلوغ تخمک هات و پانکچرت میشه نصف شب که اصلا امکانش نیست

نه بابا ترس نداره مال منم قرمز میشه دوباره خوب میشه، اسم سرسوزنی که آنا می گفت یادم نیست ولی میگفت ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد واقعا بعضی پرستارا اصلا درک نمیکنن وضعیت مارو 

آمپولامو درآوردم بیرون 

راستی داروهای من لووتیروکسین و گلوکوفاژ و آ اس آ و فمیبیون ۱ و استرادیول اینارم تو یخچال نگه میدارم لازمه اینارو بیرون بزارم یا نه ؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
زینب جان شما هم‌ چنین چیزی تو تکستا خوندین یا شنیدین؟ دیشب که دوستم اینو گفت یادم افتاد تو گزارش عم ...

گلم من فیلد زنان نیستم ولی حتما تو pubmed می چرخم بعد اینجا ببینم چیزی دستگیرم میشه 

ولی تو سونو حتی پر و خالی بودن مثانه اثر داره وای به حال همچین چیزی، و این که احتمال اسکار تیشو(محل ترمیم زخم) که تصاویر سونو متفاوت میتونه نشون بده واسه همین خیلی امیدوار شدم خصوصا با توضیحات پزشک دوستتون

البته Su عزیز تو سونو استادن ولی اینا مطالبی بود که به ذهن من رسید

زينبي جون توسل شروع شده؟؟؟ من نخوندم از كي شروع شده حالا چي كنم؟ حق ملّت ميمونه ب گردنم؟

گلم از دو روز پیش شروع شده، حالا اشکال نداره می تونی به جاش امروز بخونی، من جای هر کس نتونه هم هر روز می خونم

امروزم پیامها رو بخونم و اسم چند نفر اضافه کنم میذارم

دیروز برای تاراجان خوندیم، چهارشنبه برای آرامش