2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم پروژسترون روغنی نتنهانبایدتویخچال گذاش بلکه قبل تزریق یکم تودست بین دوتاانگشت بغلتون روانتربشه ...

ممنون عزیز دلم 

آمپولارو بیرون گذاشتم امروزم جای تزریق دیروز حوله گرم گذاشتم خیلی تاثیر داشت 😘😘😘

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم.دکتر خودم که اصلا اعتقادی نداره به این ازمایشها..ولی میبرم تا چند روز دیگه به متخصص خون ن ...

کاش به پورمطرود نشون میدادی، من مثلا آزمایش چکاپم سرخود میدادم، میبردم به پور مطرود نشون میدادم، مثلا چربی مفید خونم کم بود میگفت چیا بخور برات خوبه و اینا، به واتساپش بفرستی یعنی جواب نمیده؟ شاید یه مکملی گفت بخور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.دکتر خودم که اصلا اعتقادی نداره به این ازمایشها..ولی میبرم تا چند روز دیگه به متخصص خون ن ...

راستش نمیدونم ، من IgGام زیاد بود فقط. پروتئین سی و اس ام  توی رنج بود.

اما اگر داروی اینایی کا از شما توی رنج نیست همین ب۶ و ۱۲ هست میتونی شروع کنی.

البته من قرصم هر روز ناشتاس و آمپولم هفته ای یکی هست.که دو تا شو تا حالا زدم. ولی ۲تای دیگشم تا قبل انتقال میزنم.

راستی یه چیزی ، یکی از دوستام بعد از یک انتقال منفی ، رفت این آز ها رو داد. ب طرازی نشون داد بهش ب۶ و ۱۲ داد. اما قبل از استفاده و اینکه جنین فریزش رو بخواد انتقال بدا ، خودش طبیعی بار دار شد ، و نزد دیگه.۳ ماه دبگم دخترش ب دنیا میاد

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من الان استرادیول میخورم روز اول پریودی فک کنم آندونتر چون ریزش کرده کمه برا من گفت آندومترت خاموشه ...

آره. اتفاقا پریود این سری من هم شدید تر و طولانی تر بود.

شاید دلیلشم اونه ، نمیدونم.

من بعد از سقط رفتم سونو البته توی روزای عادی تری لاین و با ضخامت هشتم بود، بدون دارو.

اینبار تعجب کردم انقد کم بود.

راستی گفت تخمدان هام کوچیکتر از سایز عادی اند.قبلنم یک دکتر دبگه گفته بود.

گفته بود به سنت نمیخوره سایز یکی از تخمدانات‌

3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27، طلایع 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10.masi_00 ...

سلام عزیزم من امروز ۴ تا دعای توسل به نیت آرامش جون ،تارا جون ، پووو عزیز ،وآرزو جون خوندم 

انشاءلله حاجت روا شن 💚

خداجونم شکرت       
نمیدونم گفت چون هپارین یا انوکسا دارین همون خوبه دیگه اونو نخورین💚

احتمالا منظورش اینه با وجود اونا زیادی میشه دیگه ، وگرنه خیلیا که مشکلشون حاد نیست فقط آسپرین دارن‌

ولی احتمالا با هم لازم نیست.

آره. اتفاقا پریود این سری من هم شدید تر و طولانی تر بود. شاید دلیلشم اونه ، نمیدونم. من بعد از سقط ...

دقیقا من برعکس شما بودم پس.. خونریزیم کم بود چون  با اینکه مدروکسی خورده بودم اما ۱۸ روز بعدش پریود نشدم و سونو کردم ضخامتم ۶ بود و بعد پروژسترون زدم تا شدم واسه اینم آندومترم روز دوم پریودی صفر بود. الان ۱شنبه میرم سونو ببینم چند شده روز ۱۲ سیکلمه 

قبلا روز ۱۰ سیکل ضخامتم ۸ میشد البته با دارو ها. فقط موقع انتقال اولم ۱۱ و نیم شده بود . کلا توهر روز از سیکل ضخامت خاصی داره مثلا نزدیک پریودی بالاتر میره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دقیقا من برعکس شما بودم پس.. خونریزیم کم بود چون  با اینکه مدروکسی خورده بودم اما ۱۸ روز بعدش پ ...

آهان. پس کلا جای تعجب نداره ، ان شاالله در زمان مورد نظر به اندازه مورد نظر برسه.

آهان. پس کلا جای تعجب نداره ، ان شاالله در زمان مورد نظر به اندازه مورد نظر برسه.

دقیقا دوست عزیزم درستش اینه که موقع انتقال و لانه گزینی به حد لازمش برسه که ان شالله واست میرسه دیگه بقیش با خدا

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم من امروز ۴ تا دعای توسل به نیت آرامش جون ،تارا جون ، پووو عزیز ،وآرزو جون خوندم  ان ...

عزیز دلم ممنون انشالللله که برای شما بهترینها پیش بیاد🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تهران بیمارستان کسری دکتر وهاب زاده سزارین میکنن و به تصمیم بیمار احترام نیزارهای 

ممنون گلم امکان اومدن به تهران رو ندارم.یا شیراز یا بندرعباس.هرجا دکتر خوب پیدا کنم میرم برای زایمان.اما تهران خیلی خیلی دوره و اونجا کسیو ندارم عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ۶بار انتقال دادم .انتقال اخر باردار شدم اما قلب جنین هفته ده ایست کرد و سقط کردم به همین دلیل گف ...

سلام ان شاالله زود مامان بشی.میتونم بپرسم پی جی دی چیه؟دکتر برایما نوشته میکرو+pNA نمیدونید یعنی چی پی ان آ؟مال کدوم شهرید؟هر مرحله انتقال چقدر هزینه داره ؟اسپرم چند تا باشه برای میکرو از منی برمیدارن ؟همسر من دوملیونه یعنی باید بیوپسی بشه حتما یا متونن از منی بردارن؟