2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
یه سوال دیگه  من آمپول پروژسترونمو تو یخچال میزارم نکنه کارم اشتباهه؟؟؟

اصلا تو یخچال نباید بذارید 

داروخانه به من میگفت گذاشتی یخچال بنداز دور چون نبایداستفاده کنی 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه  من آمپول پروژسترونمو تو یخچال میزارم نکنه کارم اشتباهه؟؟؟

عزیزم من‌به جای پروژسترون ، پرولوتکس (پروژسترون زیرجلدی )داشتم ولی روش نوشته بود توی یخچال و‌فریزر قرار داده نشه، ولی باید زیر ۲۵ درجه نگهداری شه، به نظرم‌نباید توی یخچال بذارین، ولی خب جای گرم هم نباشه، دمای اتاق خوبه

زينب جون ميشه بگي اين پيام كه شما براش ريپلاي كردي چي بوده؟ چون ميخوام بدونم دكتر توكلي چي گفته كه ب ...

زینب جان اصلا اسپرین نخور فعلا و ۲۱ مویز و صبح ها بخور با تو روزم اون۲قاشق غبا خوری با ۱لیوان اب شیره انگور و بخور از بین میره فقطم دراز بکش کار نکن🌷🌷🌷، 

اینو نوشته بود

شما هم میذارم گلم روز خاصی رو نمی خوای؟ 

من اصلا نمیدونم جریان چیه🤪

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام بچه ها من روز ده انتقال جنین 3 روزم بی بی چک لاوین رز صبح هاله کمی انداخت ولی روژین عصر زدم منف ...

عزیزم من می تونم مارک بی بی چک دقیق و عالی معرفی کنم ولی این کارو نمی کنم چون از الان استرس میگیری چه + چه غیر اون، گلم خیلی سخته ولی یه کم صبر کن تازه ارتباط خونی بین جنین و مادر داره تو این روزا برقرار میشه میزان بتا الان خیییییلی کمه و قطعا ادرار بعد از ظهر خیلی رقیقه و ارزشی نداره

عزیزم ان شاالله بعد + شدن کلی استرس های دیگه انتظارت رو می کشن

نه بابا ترس نداره مال منم قرمز میشه دوباره خوب میشه، اسم سرسوزنی که آنا می گفت یادم نیست ولی میگفت ...

زينبي جون آمپولاي منو همسرم ميزنه با اينكه دامپزشكه و تجربه ش فقط تزريق رو گاوا بوده ولي خدايي خوب ميزنه😉

يه نكته اي كه داره تو زدنش اينه كه جاهاي سفت ب ا س ن ميزنه يعني نزديك به كمر و پهلوي ب ا س ن و نسبتا سوزش و خارش و التهابش خيلي خيلي كم ميشه 

زينبي جون آمپولاي منو همسرم ميزنه با اينكه دامپزشكه و تجربه ش فقط تزريق رو گاوا بوده ولي خدايي خوب م ...

دقیقا همسرامون خیلی بهتر میزنن، خدا نگهشون داره برامون

جای درستش همون جاست🙈🙈🙈 ولی دیگه پروژسترونه درد داره