2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خدا کنه اشتباه کرده باشه من واقعا زمان ندارم  این معنیش بارداری پوچه و علتش مشکلات کروموزومی؟

ان شاالله که اشتباه کرده باشه تارا توکل کن به خدا 

خدای مهربونم شکرررررت .
قبل انتقال رفتیم مشهد از امام رضا خواستمش حالام اگه صلاحه برام بمونه نمیدونم امروز مامای مرکز میگفت ...

عزیرم بهتره صبر کنی من یادمه دفعه قبل یکی از خانما که حامله شده بود دکتر تیزرو معاینش کرد وگفت ساک خالیه حاملگیت پوچه باید سقط کنی ولی رفت یه ذکتر دیگه بهش گفته بود دوهفته دیگه بیا سونو بینیم جنینین تشکیل شده یانه باورت نمیشه تویه ساک جنین رو با قلبش دیدن بچشم پسر شد اون هفته 6 برایه اولین بار سونو شد وبعدش هفته نه بود که جنین رو دیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم بهتره صبر کنی من یادمه دفعه قبل یکی از خانما که حامله شده بود دکتر تیزرو معاینش کرد وگفت ساک خ ...

اینم بگم واسه هر کسی شرایط فرق میکنه دوست خودم میکرو کرد تو هفته شش جنین رو باقلبشم دید ولی این خانم تو هفته 9 جنین رودیدن ایشالله خدا دلتو شاد کنه 

امروز آرامش  2.تارا 3. 4.آرزو 5. 6.زینبی بابا 7. رویا .  .  14.مریم_مادر

زینب جون روز  روز ۱۰ هم منو بذار باز دوباره سونو دارم.

راستی میشه قرار بذاریم ایت الکرسی بخونیم؟ البته اگه همه با پیشنهاد شما موافق بودن منم قبول دارم. چون پستای قبل مربوط به این پیشنهاد رو‌نخوندم هنوز

نه كيسه زرده نيست

ساناز جان همش دنبال پستت می گشتم که اومدی و‌خبر خوشحالی دادی. دکتر به شما چی گفت؟ شاید برای شما هم زوده و یه هفته بگذره نی نی تو ببینی انشاءالله. 🙏❤️

۵ش میدونین طرازی مطبش هست یا نه؟  من فردا صبح بلیط دارم ، باید مستقیم برم ابن سینا. اگر ظهر به ...

فردا طهر مطب نیست قبلش باید نوبت بگیری ولی باز زنگ بزن بپرس شنبه و سه شنبه صبح توابن سینا ویزیت میکنه

😍😍خدایا شکرت
شما هم بارداريتون پوچ بود با اي وي اف باردار شده بودي داروهاتو قطع كردي سقط شد؟

نه عزیزم اولین بارداریم طبیعی بود و ده هفته بودم سه روزم بیمارستان بستری بودم با اینکه همه اینکارو کردم بازم هشت میل موند مرخص شدم اومدم خونه بعد. دو سه روز اونم دفع شد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دعا توسل گلم

زينب جون لطفا منم ٨بنويس ممنووونم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷