2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه اشتباه کرده باشه من واقعا زمان ندارم  این معنیش بارداری پوچه و علتش مشکلات کروموزومی؟

تارا چند وقتته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فرزانه خیلی تشخیصشون خوبه نگران نباش فقط توکل کن به خدا مطمینم انشاللله با سونو دقیق اونا میبینه🌷🌷 ...

فرزانه گفت ۱۰ شهریور وقت میدم!

از دکتر برنا وقت گرفتم واسه شنبه

شوهرمم میگه عجله نکن بگذار یک هفته دیگه موندم چکار کنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آرامش جان شما کی باید بری؟؟ 

من امروز ساعت ۲ اینا😭😭😭😭😭😭😭دعا کنین برام حالم بده

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۶ خفته و ۶ روز نوشتن رو برگم

عزیزم پس اصلا خودتو نگران نکن منم همون موقه ها رفتم گفت ساک خوبه و کیسه زرده هست جنین نیس.دکترم گفت اصلا نگران نباش کیسه زرده تشکیل شده تمومه و 90 درصد نی نی هم میاد ک خدا رو شکر اومد.یه هفته دیگه برو سونو مجدد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تارا کیسه زرده و اندازه ساک خیلی مهمه.الان دقیق چند وقتته؟سونو شکمی بو یا واژینال؟

عزیزم کیسه زرده و ساک هست گفت اندازه ساک با سن حاملگی میخونه ولی جنین نمیبینم ۶ هفته و ۶ روز 

وازینال

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها

دو روزه تخمدان سمت چپم خيلي درد ميكنه به دكترم هم دسترسي ندارم تا شنبه 

ماه قبل ivf كردم كه منفي شد نميدونم اثر اونه يا نه

كسي تا حالا اينجوري نشده؟
خدايا شكرت🙏🏻
عزیزم پس اصلا خودتو نگران نکن منم همون موقه ها رفتم گفت ساک خوبه و کیسه زرده هست جنین نیس.دکترم گفت ...

واییییی خدارو شکر خدا خودش کمک کنه برات ایت الکرسی خوندم فوت کردم بهت انشالللله مال توام تارا جان میره جولو به سلامتی💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم